- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Bende deha kullaniyorum, diger ilaclari hic duymadim dr. verdi demi, yoksa bitkisel mi ne ise yariyor.Merhaba kızlaaaaar
Hala izmirde tatildeyim, bi gelip ses edeyim dedim, uzun zaman geçerse aradan sonra egunal beni topa tutar diye korktum
Hamiş olanları tebrik ediyorum, bekleyenlere bol şans..
Ensu, hamişliğin iyi gidiyor bebişlerin tutunmuş, çok ama çok sevindim, sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmek nasip olsun..
9ay, kuzum, yine aynı zamanlara denk gelecek galiba tedavimiz
Ben kimyasaldan sonra dhea ya yeniden başladım, doktorumla da iletişime geçtim, bi aksilik olmazsa aralık ayında 3. tedaviye başlayacağız. Dhea ya ek olarak hayıt tohumu hapı, arginmax woman ve ginsenge de başladım.. Bakalım belki takviye güçlerle daha sağlıklı minnoşlar elde ederiz. ilki negatifti, ikincisi kimyasal belki ve inşallah 3 de tuttururuz diye umut ediyorum..
Ve hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..
cnm ne güzel tatilin devam ediyor demek ohh iyice eğlen kafanı dağıtMerhaba kızlaaaaar
Hala izmirde tatildeyim, bi gelip ses edeyim dedim, uzun zaman geçerse aradan sonra egunal beni topa tutar diye korktum
Ensu, hamişliğin iyi gidiyor bebişlerin tutunmuş, çok ama çok sevindim, sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmek nasip olsun..
Ben kimyasaldan sonra dhea ya yeniden başladım, doktorumla da iletişime geçtim, bi aksilik olmazsa aralık ayında 3. tedaviye başlayacağız. Dhea ya ek olarak hayıt tohumu hapı, arginmax woman ve ginsenge de başladım.. Bakalım belki takviye güçlerle daha sağlıklı minnoşlar elde ederiz. ilki negatifti, ikincisi kimyasal belki ve inşallah 3 de tuttururuz diye umut ediyorum..
Bende 2015 e tedaviyle baslayip anne olarak kapatmayi hayal ediyorum.olur insallah bu kez.cnm ne güzel tatilin devam ediyor demek ohh iyice eğlen kafanı dağıt
demek aralıkta bi tedaviye start vericeksin aynı zamanda başlıcaz desene tedaviyeinşlh hamişde oluruz kız
aminnn tatlım aminn sende kararını verdin demekkiBende 2015 e tedaviyle baslayip anne olarak kapatmayi hayal ediyorum.olur insallah bu kez.
Ahhh cemrem yaa insallah pespese kutlamalar yapariz.9 ay umutlarimizi,yasadiklarimizi paylasiriz.
Insallah cnmmmmmaminnn tatlım aminn sende kararını verdin demekki
ne güzel aynı anda başlarız güzel günler görürüz2014 ün sonu bize hem yeni yılı hemde yeni aile fertlerini getirir inşlh
bak bunu okudum eşim hadi gezelim dediEki Görüntüle 1266995
Musmutlu pazarlar hepimize
Herif günü bugün sizinle ilgilenmiyorsa çemkirin Eki Görüntüle 1266993 Eki Görüntüle 1266994
Gezmeye götürecekse öpün koklayınEki Görüntüle 1266991
Ben zaten size değil eniştelere yazdım bu mesajı kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yaptım bak işe yaramışbak bunu okudum eşim hadi gezelim dedi
buraya da gece yağmış ama şuan hava soğukkış geldi buraya yağmur yağıyor
Merhaba kızlaaaaar
BU GÜN SOĞUK HAVVAburaya da gece yağmış ama şuan hava soğuk
Eki Görüntüle 1266995
Musmutlu pazarlar hepimize
Herif günü bugün sizinle ilgilenmiyorsa çemkirin Eki Görüntüle 1266993 Eki Görüntüle 1266994
Gezmeye götürecekse öpün koklayınEki Görüntüle 1266991
BU GÜN SOĞUK HAVVA
Günaydın canım ben cemkireyim o zaman
Dun kuafore gittim saçlarımı küllü sarıya boyattım katlı kestirdim cok guzel oldu tedaviden once kendimi bakıma alayım dedim
Ne iyi etmişsin canım...
Değişiklik yapmak iyi hissettirir hele ki kuaförde oluyorsa bu değişiklik...
Ben de çemkirme halindeyim
Sagol canım sen nasılsın neler yapıyorsun
Cemkirme kiz enisteme yazik adama onlarsizda yapamayız Allah başımızdan eksik etmesin
Sıpsıkıcı bir pazar günü geçiriyorum...
Önüm arkam sağım solum gerilim yaklaşmasın bana o enişten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?