2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yola yeni ciktik:) 3 asilama. Bunlardan biri kimyasalla Sonuclandi:) ilk tup bebis denemem olacak.boyle topik topik gezip arastirma yapiyom:)

Bende dün akşam üye oldum ...seninle aynı duyları kişilerle paylaşımlarda bulunmak ve seni anladıklarını hissetmen çok güzeel

Hangi merkezde deneyeceksin?[/QUOTE]

Erzurumda uni.hastanesinde sanirim.prof.dr.bunyamin borekciye gitmwyi dusunuyorum. Bizde ileri hareket ve morf sorunj var.yani simdilik bjnu biliyoruz.persembe rahim filmi cwkilcem.sizde sikinti ne ki?

Bende dün akşam üye oldum ...seninle aynı duyları kişilerle paylaşımlarda bulunmak ve seni anladıklarını hissetmen çok güzeel

Hangi merkezde deneyeceksin?

Erzurumda uni.hastanesinde sanirim.prof.dr.bunyamin borekciye gitmwyi dusunuyorum. Bizde ileri hareket ve morf sorunj var.yani simdilik bjnu biliyoruz.persembe rahim filmi cwkilcem.sizde sikinti ne ki?[/QUOTE]
Arkadas bende erzrmdaym yakup beyin hastasiydim olmaz olsaydim

merhaba kızlar,bende kasımda inşallah ilk tüp bebek tedavime başlayacağım.sorunumuz erkek infertilitesi.kafamda iki merkez var.ön görüşmeye gittiğimde neler sormalıyım,nelere dikkat etmeliyim?tecrübeliler bana biraz yardımcı olurlarsa çok çok sevinirim

Umarım bu seferde hayal kırıklığı yaşamam inşallah arkadaşım dediğin gibi olur ve olumlu sonuç alırım.

Rabbim bu yolda bizlerin yar ve yardımcısı olsun
Hiç moralini bozma ben neler yaşadim rabbim bana kısmet ettise sizlerede verir emin olun dördüncü denemem benim ilki tuttu kese oluşmadi ikincisi tutmadı üçüncü de ikizlere hamile kaldım biri 3aylik düştü biri 6 aylık erken doğum 3 gün yaşadı sezeryan doğumu yapmistim dikişlerim enfeksiyon yüzünden tekrar açıldı dikiş siz şekilde 1 hafta Karnım açık hastanede yattım ben çektiklerime mi üzülüm kucağım boş kaldı onami yanim yinede pes etmedim tekrar denedim bukez de tedavi de fazla ilaç kullanılmış o yüzden Karnım şişti emriyo lar dondürüldü ve bu yüzden şehir dışına 2 kez gitmek zorunda kaldım donmus emriyo dan hamileyim suan 2transferim biri tuttu başlarda yine baya sıkıntı yaşadım ama herseye değiyor inancını kayıp etme ne olursa olsun imkanlar el verdikçe deneyin ALLAHIM yardımcımız olsun herzaman

İşinin ehli bir merkeze gittiğinde onlar sizi çok iyi yönlendirir. Rahim filmi, ultrason ve sperm sayımı isteyecekler. Kafanızdaki 2 merkez hangileri?

ankara memorial ve genart var aklımda.2013 ağustos ayında çekilmiş bir rahim filmim var.yenisini isterler mi acaba?

Nasıl söylesem nerden başlasamki hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama 8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum

ankara memorial ve genart var aklımda.2013 ağustos ayında çekilmiş bir rahim filmim var.yenisini isterler mi acaba?

Ankara Memorial i bende düşünüyorum...
Rahim filmini tekrar istemezler diye düşünüyorum.
Ultrasonda şüpheli bir durum varsa rahim filmini tekrarlayabilirler ya da histeroskopi çekerler..

Şoktayım şu an ne diyeceğimi bilemedim
Allah sabır versin canım...
Herşey güzel ve sorunsuz başladı aklıma böyle bir ihtimal hiç gelmemişti benim...
Şu an yerimi bilmiyorum ama mutlaka incelenmeli bu durum patalojiye gitmeli

herkese yeni günden merhaba
bayram ertesi pek de enerjik değiliz bazılarımız galiba..
bi daha ki bayram hepimizin neşesi kat kat olsun ....

Bundan sonra toplaşırız canım en azından ben burada olacağım..
Bayram geçti iş alasımda yok bu ara hep reddediyorum pasta kurabiye tekliflerini benden girişimci bir hatun olmaz keyfi yapcam belli ki Yani rutin ev işleri dışında artık kk ve siz varsınız aktif olarak kendimi dinlenmeye çekiyorum çok yoruldum bu yaz..

Ah ablacım ah istedi doktor inceleneck genetik testleride yapılack sonrada biz yaptıracz çok kötü başım agrıyor şuan allhım yardımcmz olsun ilk mucizem ilk kalp sesi ve son görüntü

cnm ya çok üzüldüm yazını okuyunca uff ne dicemi bilemedim deme öyle sarılamıcam diye yaaa olucak inşlh bundan sonrası daha güzel anlar yaşayasın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…