2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
:KK61::KK61::KK61:Nasıl söylesem nerden başlasamki :cry:hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha :cry:anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam :cry:çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama :cry:8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum :KK61:
allah sabır versin cnm çok üzüldüm yazını görünce ama elden bişey gelmiyor malesef.

Hasta olanlara cok cokk gecmis olsun, tez zamanda iyilesin emiii:KK45:. Bu arada pazar gecesinden beri ben de hastayim , kizlar bana da bulastirdilar. Salya sümük geziyorum, bi de yetmezmis gibi öksürdükce kasiklarimdaki batma daha da cok artmiyor mu ufff... bi de bisey sorucam yaa:KK43: ,
ignelerimi kendim yapiyorum ben,karindan, bir gün sagdan bir gün soldan. Bugün normalde sagdan yapmam gerekiyordu ama ben yine soldan yaptimmmo_O... basina böyle bi durum gelen var mi??? endiselenmeli miyim???
Endıselenme tatlım ben ıkı kere mosmor da yaptım malesef

:KK61::KK61::KK61:Nasıl söylesem nerden başlasamki :cry:hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha :cry:anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam :cry:çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama :cry:8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum :KK61:
Canm benım Allah sabrını versın cok uzuldum Allah sana bunu unutturacak cook buyuk bır mutluluk yasatsın dua etmekten baska bır sey yapamıyorum senın ıcın ama ınan kı acını yuregımde hıssedıyorum

Amin

Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin

Geçen sefer tedavi gördüğüm merkezde hiç inanarak gitmedim zaten olmadı ama bu sefer bir faklıyım inşallah herşey güzel olacak
Inşallaha rabbim hepimize yasatsin bu duyguyu hepimiz kucagimiza alalim inşallah

1 saat sonra catlatma ignelerimi vurcam ama inadina bir uykum geldi

yokhe canm cok uzuldum Allahm guc kuvvet sabr versn sana insallah:KK43::KK43:

kızlar gunaydn pek sık gremıyorum bende ya tedavi olcaz mı olmucz mı belrszlgi yasarken buraya gelnce cocuk ıstegm cok artyo uzuluyorum insallah bslarsam tedvye doncem buraya ama smdlk aralrda burdaym:KK25::KK25:

kızlar gunaydn pek sık gremıyorum bende ya tedavi olcaz mı olmucz mı belrszlgi yasarken buraya gelnce cocuk ıstegm cok artyo uzuluyorum insallah bslarsam tedvye doncem buraya ama smdlk aralrda burdaym:KK25::KK25:
ah belirsizlik ah o cok moral bozuyorsukur benim tedavinin tarihi ni koydukta icim rahat vaktinin gelmesini bekliyorum insl hepimizin vakti gelmistir evladimiza kavusmanin senin neden belli degil hani bu ay baslicaktin .

Günaydın kızçelerim
siirayrac8547852[1].gif
siirayrac8547852[1].gif
siirayrac8547852[1].gif
siirayrac8547852[1].gif

Gün-aydın olsun hepimize. :KK52:

Bugün hepimize hayırlı olsun. Rabbim bizi şu İŞİD belasından kurtarsın.
Okullarımızı, çocuklarımızı korusun. Tüp bebek denemesi içerisinde olanlar dilerim pozitif sonuçlarla karşılaşır.
Dilerim hepiniz hayırlı, sağlıklı, bereketli bir evlada sahip olursunuz tez vakitte..

:KK19:Günaydın bacılarımmm:KK19:

Gün-aydın olsun hepimize. :KK52:

Bugün hepimize hayırlı olsun. Rabbim bizi şu İŞİD belasından kurtarsın.
Okullarımızı, çocuklarımızı korusun. Tüp bebek denemesi içerisinde olanlar dilerim pozitif sonuçlarla karşılaşır.
Dilerim hepiniz hayırlı, sağlıklı, bereketli bir evlada sahip olursunuz tez vakitte..

Sizede günaydın kızlar..

size bugun nasip olmadı diye bundan sonra da olmayacak değildir lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Her şey bizim için ve siz de Allah'ın sevdiği kullarındansınız ki sizi herkes gibi sınamıyor. Her halinize şükür edin. Dilerim ve Rabbim den eminim ki size bunu isteme arzusu verdi kalbinize ilmek ilmek dokudu ise bu duyguyu muhakkak bir bebeğiniz olacak. AMa sabırlı olun. Allah şifanızı versin.. sevgiler :KK68:

Back