Allahım Yavruya uzun ömürler versin ailesinde sabır. Çok çok üzücügebelik zehirlenmesi olmuş kızcağız yüksek tansiyondan bebeği erken aldılar küvezde ama anne öldü..salı akşamı en son kalbi patlamış..damarlarda aynı şekilde..doğum esnasında böbrekler ciğerler iflas etmiş zaten cuma istanbula naklolmuştu haftasına öldü kızcağız...
Tatlım cepten girmek artık kolay olmuş, MAİL geldi kk dan orada okudum hemen geldim kk ya gerçekten öyle olmuş. OH beTedaviye başlasınlar görcem ben onları..
Hergün birşey takılacak akıllarına sorular sorular sorular o zaman bende nanik yapcamEki Görüntüle 1260179
Ben dün gece iribariyle Ekim 1 dedim ve ektirmeye başladım
Anlaşma yaptık bu ay gün aşırı ektircem
Artık hamilelik Takvimi yapmışsın canım çok sevindim.Hayirli bayramlar kizlarrr
Artık hamilelik Takvimi yapmışsın canım çok sevindim.
Artık hamilelik Takvimi yapmışsın canım çok sevindim.
sormayın kızlar dün akşam mevlüdü vardı.dün öğlende yavrum..kardeşlerimin arkadaşıydı mahallemizin kızı 10 yaşından beri tanırdım kuzumu...kardeşim mezarlıkta başını okşadım abla diyo..hala kan sızıyomuş kefene...kalbi patlamış vefat ettiği akşam yüksek tansiyondan...kocası gömdü tahtalarını koydu mezara sakinleştiricilere rağmen yıkıldı adamcağız..anacığı baygın hala herkes perişan...anlayacağınız ateş düştüğü yeri yaktı hepimiz üzüldük ağlamaktan helak olduk...evladı kuzusu iyimiş durumu bugün babası bebeğe bakmaya gidicekti küvezdeydi çıkma durumu var mı diye..büyük ihtimalle anneannesi bakar bebeğe...anasızlık zor inşallah yavrum anasının yokluğunu aratmazlar kuzuma..gözleri açık ölmüş kızlar kapanmamış...ardında göremediği evladına hasret gitti kuzum...rabbim sabır versin...herşeyin hayırlısı allahtan kızlar...
Ben de Almanyadayim canim, benim iki cocugum var zaten:). Ücüncüyü beceremedik:). ikinci tüp bebek asamasindayiz, ilki tuttu ama keseyi bile göremeden düstü 5 haftalikkenteşekkür ederim canım, Almanya'dayım, ama dediğim gibi geçici görev, önümüzdeki yaz Türkşye'ye döneceğiz inşallah hamile olarak dönerim, tez zamanda senin de kucağın dolsun inşallah, sen ne durumdasın, tüp denedinmi?
Merhaba canımPhalacım nasılsın
gecmis olsun uzulme sakin bebegin seni birakmicaktir sen uzulursen o da uzulur hersey yolunda gider ins. burda o kadar mucizeler yasandigini okudum ki icini ferah tut ve dua et. rabbim guzel haberler almani nasip etsin
Bence sonucu görmeden ağlama derim. Bilki biraz sonra ne olacaksa senin adına hayırlı olan odur. Derin nefes al ve dua et . Eğer İnançlı isen de namaz kıl derim. Çok iyi gelir. İşin allah a kalmış ise senin için en hayırlısını isteyen odur. Rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü
Aşırı yumurtalık uyarılması yani büyümesi gelişmiş ohss..
Aslında transfer öncesinde bir ip ucu vermiş olabilir ohss.
e2 değerin ya da ultrasonda görülen sıvı birikimi belli etmiştir diye düşünüyorum.
bu gibi durumlarda transfer yapılmayıp embriyolar donduruluyor ve sonraki ay transfer olunuyor.
Tabii benim gibi ohss riskine rağmen transferi olanlarda oluyor ben de hastanede yattım..
Değerin az artımış ilk değerin ikiz değeri gibi duruyor belki ikizlerden biri yoluna devam ediyordur o sebeple değerin 2 ye katlanmamış olabilir..
Kötü düşünme hemen...
Hastanedemisin hala..
Bence sonucu görmeden ağlama derim. Bilki biraz sonra ne olacaksa senin adına hayırlı olan odur. Derin nefes al ve dua et . Eğer İnançlı isen de namaz kıl derim. Çok iyi gelir. İşin allah a kalmış ise senin için en hayırlısını isteyen odur. Rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü
canım niye öyle konuşuyosun yok olmak ne demek, Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez, inşallah olumlu bir şekilde devam eder gebeliğin, sen şimdi çok sağlam psikolojide olmalısın. Doktor olumsuz birşey söyledimi peki?
Canim insallah guzel haberlerini paylasirsin buradan :)
Canim bende egunala katiliyorim ikizdi belki biri yoluna devam ediyor :) 2gun sonra testi yenile insallah kat kat artar :)
Canim umutsizluga yer yok kendini motive et vucuduna olumlu mesaj gonder :) benim 7 yumim oldu 5i 5.gune gitti 1i transfer oldu bebisim karnimda :) yumilerin kaliteli olsun insallahhh:)
Canim 2gun sonra katlanmasi onemli :) kat kat artsin insallah :) lekelenmeyi dr soyledin mi
Transfere gidiyorum kızlar..üçüncü gün embryosu..inşallah bayram şekerlerimi alıp gelecem..dua edermisiniz bize
Transfere gidiyorum kızlar..üçüncü gün embryosu..inşallah bayram şekerlerimi alıp gelecem..dua edermisiniz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?