2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allahım Yavruya uzun ömürler versin ailesinde sabır. Çok çok üzücü

Tatlım cepten girmek artık kolay olmuş, MAİL geldi kk dan orada okudum hemen geldim kk ya gerçekten öyle olmuş. OH be

Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne).

Tanımadığım halde gerçekten çok üzüldüm, Allah yakınlarına sabır versin.. Mekanını cennet eylesin ..

Ben de Almanyadayim canim, benim iki cocugum var zaten:). Ücüncüyü beceremedik:). ikinci tüp bebek asamasindayiz, ilki tuttu ama keseyi bile göremeden düstü 5 haftalikken.Pazartesi ilk ultrason randevum var, muhtemelen bu hafta yumurtalar toplanir ...Asiri sekilde alt karin bölgemde agrilar var, ignelerin ise yaradigini gösteriyor.Icimde pek ümit yok gibi ama Allahtan ümit kesilmez. Bunda da tutmazsa artik zamana birakicaz, cok yipratici oluyor tedavi süreci...
Senin burada tedavi olma sansin yok mu???
Ben Ulm da tedavi oluyorum, cebimizden 800€ gibi bir miktar cikiyor.Türkiyede cok daha pahali diye biliyorum.
Insallah koca bi göbisle gidersin Türkiye ye:)

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.
Öncelikle sıkıntılı anımda destek olan, teselli veren, cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Allahım herkese gönlüne göre verir inşallah.
Süreci merak eden arkadaşlarım olmuş. Bu 3. tüp bebek denememdi , 2 de aşılama yaptırmıştım. Yaşım 35 olduğu için rezervlerimde çokda olmasa azalmasa var , başkada bir sorun olmadığı söyleniyor.
Halen hastanede yatıyorum. Ovarian hipersitumulasyon sendromu (OHSS) gelişti. Beta HCG 310 ile başladım , aynı gün 350 oldu , 2 gün sonra 430 , bir daha yapıldı 570. Doktorum verilen serumların değerleri değiştirebileceğini söyledi. Ayrıca başlangıçta ikiz gebelik olduğunu şimdi tekinin yola devam ettiğini , gebeliğin sağlıklı olabileceğini söyledi. Biraz rahatladım ama yinede merakla heyecanla endişe ile beklemedeyim.
Göremediğim için cevap veremediğim arkadaşım varsa kusuruma bakmasın lütfen. Herkese iyi günler dilerim.

gecmis olsun uzulme sakin bebegin seni birakmicaktir sen uzulursen o da uzulur hersey yolunda gider ins. burda o kadar mucizeler yasandigini okudum ki icini ferah tut ve dua et. rabbim guzel haberler almani nasip etsin

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.

Öncelikle sıkıntılı anımda destek olan, teselli veren, cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Allahım herkese gönlüne göre verir inşallah.

Süreci merak eden arkadaşlarım olmuş. Bu 3. tüp bebek denememdi , 2 de aşılama yaptırmıştım. Yaşım 35 olduğu için rezervlerimde çokda olmasa azalmasa var , başkada bir sorun olmadığı söyleniyor.

Halen hastanede yatıyorum. Ovarian hipersitumulasyon sendromu (OHSS) gelişti. Beta HCG 310 ile başladım , aynı gün 350 oldu , 2 gün sonra 430 , bir daha yapıldı 570. Doktorum verilen serumların değerleri değiştirebileceğini söyledi. Ayrıca başlangıçta ikiz gebelik olduğunu şimdi tekinin yola devam ettiğini , gebeliğin sağlıklı olabileceğini söyledi. Biraz rahatladım ama yinede merakla heyecanla endişe ile beklemedeyim.

Göremediğim için cevap veremediğim arkadaşım varsa kusuruma bakmasın lütfen. Herkese iyi günler dilerim.

Transfere gidiyorum kızlar..üçüncü gün embryosu..inşallah bayram şekerlerimi alıp gelecem..dua edermisiniz bize

Arkadaşım hayırlısı olur inşallah.
Transferi beklerken moralini , umudunu yüksek tut lütfen. Bebeğinin tutunacağını , kucağına alacağını düşün ve buna inan. Rahat olman , stresli ve gergin olmaman çok önemli. Transferden sonra 3-4 gün hiç kalkmadan yat ve banyo yapma.
Dualarım senin seninle.

kızlar bu sabah itibariyle bebiş gitti...kanamam çok ağrımda var..iyi bayramlar..

kizlar bugun ben test yaptirdim malesef negatif ilk tup denememdi hayirlisi boyleymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…