Ne oldu, neden böyle bir şey oldu? Geçmiş sayfaları okudum ama bir türlü bulamadım. Biraz bilgi verir misin?kızlar ben çok üzgünüm...evladının kokusunu duyamadan yüzünü göremeden öldü melek anne...kendi anne kuzusuydu daha çok üzgünüm akşamdan beri kötüyüm...kurtulamadı kızcağız 1 hafta direndi ama olmadı kızlar...size iyi haberler vermek istedim ama olmadı..allah rahmet eylesin günahlarını affetsin...ailesi cenazeyle dönüyomuş..bu akşam üzeri öldü..25 yaşında melek anne...
Yapma bize bunuuuuuuFırınlama işim kaldı du bakalım nasıl olcek
canım bende azar azar tüketiyorum her şey yiyorum hemşireye sordum yeşilik düşük sebebi mi deye hayır dedi nane limon ıhlamur maydonoz filan bunlar düşük yaparmış diye duydum dedim oda azar azar dozunda abartmadan her şey tükete bilirsin dedi malum nezle oldum öksürute var ilaç kullanamassın doğal şeyler tüketin dedi bilmediğiniz otları filan kullan ma dedKızlar benim aklıma bişey takıldı yanar ile ilgili hamilelikte zararı varmı diye baktım çoğu ilk üç ay zararlı demiş bende geçen ikitane soymuştum akşm eşimle yedik ben az fazla yedim diyebilirim maydanoz yemiyorum ama narın zararı olacagı hiç aklıma gelmezdi şuan 9+ 6 yım korktum şimdi ya kafam karıştı beni biriniz aydınlatrsa sevinirim inş bi sıkıntı olmz eşim yine almış ama bu okuduklarımdan sonra yiyeceğimi sanmıyorum
Canım bnde yeni okudum ya hiç aklıma bile gelmzdi öyle yazcakları ztn bende bi tek pazar gunu yedim bayağıdır yemiyordum ztn herşeyin aşırısı zararlı tabiki ama nara böyle şeylerin yazılması kafamı karıştırdı bi tek maydanoz yemiyorum hi marul yiyorum limon da yemiyorum ztn ıhlamurda içmedim ama işte insanın aklı karışıyor allha emanet meleklerimz rabbim korusun inş sen nasılsın ben 8 ekimde 11 hafta olucm kontorolum ozamn bi sorayım beslenmeyi diyırumcanım bende azar azar tüketiyorum her şey yiyorum hemşireye sordum yeşilik düşük sebebi mi deye hayır dedi nane limon ıhlamur maydonoz filan bunlar düşük yaparmış diye duydum dedim oda azar azar dozunda abartmadan her şey tükete bilirsin dedi malum nezle oldum öksürute var ilaç kullanamassın doğal şeyler tüketin dedi bilmediğiniz otları filan kullan ma ded
evet aklına takılan ne varsa sor ihmale gelmez sonra biz pişman oluyoruz bende 7 ye girdim dün adet gibi kanama başladı halen geliyor az az yatak istirahatı verdi bebeğe ult baktı iyi durumda dedi rahatladım birazCanım bnde yeni okudum ya hiç aklıma bile gelmzdi öyle yazcakları ztn bende bi tek pazar gunu yedim bayağıdır yemiyordum ztn herşeyin aşırısı zararlı tabiki ama nara böyle şeylerin yazılması kafamı karıştırdı bi tek maydanoz yemiyorum hi marul yiyorum limon da yemiyorum ztn ıhlamurda içmedim ama işte insanın aklı karışıyor allha emanet meleklerimz rabbim korusun inş sen nasılsın ben 8 ekimde 11 hafta olucm kontorolum ozamn bi sorayım beslenmeyi diyırum
Allhım korusun canım ya inş geçr bian önce maşallahevet aklına takılan ne varsa sor ihmale gelmez sonra biz pişman oluyoruz bende 7 ye girdim dün adet gibi kanama başladı halen geliyor az az yatak istirahatı verdi bebeğe ult baktı iyi durumda dedi rahatladım biraz
Kuzum duydumki izmirden misafirin varmışFırınlama işim kaldı du bakalım nasıl olcek
Allahın verdiği var ettiği hiç bir şey hele meyve asla zarar vermez.Kızlar benim aklıma bişey takıldı yanar ile ilgili hamilelikte zararı varmı diye baktım çoğu ilk üç ay zararlı demiş bende geçen ikitane soymuştum akşm eşimle yedik ben az fazla yedim diyebilirim maydanoz yemiyorum ama narın zararı olacagı hiç aklıma gelmezdi şuan 9+ 6 yım korktum şimdi ya kafam karıştı beni biriniz aydınlatrsa sevinirim inş bi sıkıntı olmz eşim yine almış ama bu okuduklarımdan sonra yiyeceğimi sanmıyorum
Doğru diyosun canımAllahın verdiği var ettiği hiç bir şey hele meyve asla zarar vermez.
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine muradına kavuşursun inş canımmkızlar yarın opum var..daha önce yazmıştım..amh 0,4 dü.sağ yumurtalıktan hiç büyümedi,soldan 3 tane büyüdü..tabi birde kistim vardı..kistte 7cm olmuş..kistide yarın aspire edeceklermiş..
inşallah yumurtaların içleri dolu dolu olur,döllenirler ve annelerine tutunurlar..dua edin kızlar...
Canım dualarim seninle inşallah hepsi kaliteli olup bebis olarak gobuse gelsinkızlar yarın opum var..daha önce yazmıştım..amh 0,4 dü.sağ yumurtalıktan hiç büyümedi,soldan 3 tane büyüdü..tabi birde kistim vardı..kistte 7cm olmuş..kistide yarın aspire edeceklermiş..
inşallah yumurtaların içleri dolu dolu olur,döllenirler ve annelerine tutunurlar..dua edin kızlar...
Benimde tedaviye başlamama çok az kaldı. Sanırsam bayramdan sonra ki haftalar adet olacağım. Maalesef bizde mucize yokDoğru diyosun canımrabbime çok şükr doktora sordum onlar uydurma herşeyi kararında yerseniz hiç bi zararı olmz dedi içim rahatladı o yazanları allh görsun ne dim insanın aklını karıştırıyolar onun için randevumda doktoruma sorcam herşeyi hiç değilse aklım karışmaz sen napıyosun canım
Kızlar benim aklıma bişey takıldı yanar ile ilgili hamilelikte zararı varmı diye baktım çoğu ilk üç ay zararlı demiş bende geçen ikitane soymuştum akşm eşimle yedik ben az fazla yedim diyebilirim maydanoz yemiyorum ama narın zararı olacagı hiç aklıma gelmezdi şuan 9+ 6 yım korktum şimdi ya kafam karıştı beni biriniz aydınlatrsa sevinirim inş bi sıkıntı olmz eşim yine almış ama bu okuduklarımdan sonra yiyeceğimi sanmıyorum
Ne güzel yeni umut yeni yolculuk canım inş rabbim bu kez mutluluğu nasip etsin inş ben hala tırsıyorum mucizem allaha emanet biliyorum ama yinede insan tedirgin oluyor çünkü her kontorolde o masaya yatışta ve ultrasona bakışta dua ediyorum iyi olsun diye allhım hepimize nasip etsin inş bigün herkes anne olsunBenimde tedaviye başlamama çok az kaldı. Sanırsam bayramdan sonra ki haftalar adet olacağım. Maalesef bizde mucize yokAma olsun tedaviyle gelsin de hayırlısıyla ona bile razıyım.
sağol canım doktora sordum oda dediCanım ben maydonoz da yedim bitki çayı da içtim ilk 3 ay bitki çayı içmedim ama maydonoz yedim. Benim doktorum böyle şeylere hurafe der... Eğer çok aklına takıldıysa yemezsin bir daha olur biter
kızlar yarın opum var..daha önce yazmıştım..amh 0,4 dü.sağ yumurtalıktan hiç büyümedi,soldan 3 tane büyüdü..tabi birde kistim vardı..kistte 7cm olmuş..kistide yarın aspire edeceklermiş..
Canım açtığın konuyu açılması gereken yere taşıdım bilgin olsunbu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine muradına kavuşursun inş canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?