İyi akşamlar canım..herkese iyi akşamlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar canım..herkese iyi akşamlarrrr
amin canımmm bu gün alışverişe gittik kardeşimle hamile kıyafeti satan bir yere bir bayan vardı hamiş aminyosentez sonucu çıkacakmış yarın alışverişi yarından sonra yapacağım eğer sonuç iyi çıkarsa diyor yüzündeki konuşmasındaki endişeyi taaaa içimde hisettimnasılsın yeter ablacımmmm kardeşin için yazdıklarını okudumda rabbim korktuğunuz yere uğratmasın inş
teşekür ederim canımmm evet yaaaa çok çok uzun süredir kırmızyımm ilk zamanlar siyah sonra biraz mavi yazdım ama benim rengim kırmızıydıÇok da güzel olmuş şekerim..
Güle güle kullan..
Ben yeşillendim sen kırmızılandın![]()
rabbim korusun inşşamin canımmm bu gün alışverişe gittik kardeşimle hamile kıyafeti satan bir yere bir bayan vardı hamiş aminyosentez sonucu çıkacakmış yarın alışverişi yarından sonra yapacağım eğer sonuç iyi çıkarsa diyor yüzündeki konuşmasındaki endişeyi taaaa içimde hisettim
inşş aslında başka hiç bir sıkıntı yok çünki en ileri teknolojik usg ile baktı drrabbim korusun inşş
ama bence gazdırrrr hemen kötü şeyler düşünmeyin ablam
hımmmmmmmmm beyaz haaaaaaaaaAşk dolu olduğum çok belli oluyor dimiEki Görüntüle 1258546
evet yaaaaaaaaa her yerinden kalpler uçuşuyor
Benim rengimde beyaz lakin beyaz yazı rengiyle çok görünmez olurum be![]()
Hiç böyle bir şey duymadığım için yazamıyorum canım..inşş aslında başka hiç bir sıkıntı yok çünki en ileri teknolojik usg ile baktı dr
Aşk dolu olduğum çok belli oluyor dimiEki Görüntüle 1258546
Benim rengimde beyaz lakin beyaz yazı rengiyle çok görünmez olurum be![]()
Ama siz gorunmuyorsunuzhımmmmmmmmm beyaz haaaaaaaaa
Masallah size dogum yaptin demek durumunuz nasil simdi rabbim hayirli evlat etsin insallahHepinize teşekkür ederim çok şükür ikimizde iyiyiz epidural anestezi aldım şu anda çok şükür bir sıkıntım yok hepinize duâ ettim ameliyat masasında unuturum diye korkuyordum ama unutmadim
hımmmmmmmmm beyaz haaaaaaaaa
aminnnnn kuzuğummmHiç böyle bir şey duymadığım için yazamıyorum canım..
Sadece dilerim Rabbimden kötü bir şey olmasın ve sağlıkla gelsin kuzunuz..
vvvvaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvAyıptır övünmesi biz PRO üyeyizEki Görüntüle 1258580
Aa olmadı renk degismediDeneme bi iki
Ayıptır övünmesi biz PRO üyeyizEki Görüntüle 1258580
anammmmmmmm inmi geldi cinmigeldi diye topik de yer yerinden oynardıBeyaz yazı rengi olsa bir süre kullanırdım..
Alıntı yapar size yazardım ama kimse göremezdi![]()