2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
nasılsın yeter ablacımmmm kardeşin için yazdıklarını okudumda rabbim korktuğunuz yere uğratmasın inş
amin canımmm bu gün alışverişe gittik kardeşimle hamile kıyafeti satan bir yere bir bayan vardı hamiş aminyosentez sonucu çıkacakmış yarın alışverişi yarından sonra yapacağım eğer sonuç iyi çıkarsa diyor yüzündeki konuşmasındaki endişeyi taaaa içimde hisettim

Çok da güzel olmuş şekerim..
Güle güle kullan..
Ben yeşillendim sen kırmızılandın:D
teşekür ederim canımmm evet yaaaa çok çok uzun süredir kırmızyımm ilk zamanlar siyah sonra biraz mavi yazdım ama benim rengim kırmızıydı

amin canımmm bu gün alışverişe gittik kardeşimle hamile kıyafeti satan bir yere bir bayan vardı hamiş aminyosentez sonucu çıkacakmış yarın alışverişi yarından sonra yapacağım eğer sonuç iyi çıkarsa diyor yüzündeki konuşmasındaki endişeyi taaaa içimde hisettim
rabbim korusun inşş
ama bence gazdırrrr hemen kötü şeyler düşünmeyin ablam

Aşk dolu olduğum çok belli oluyor dimi zopa.gif

teşekür ederim canımmm evet yaaaa çok çok uzun süredir kırmızyımm ilk zamanlar siyah sonra biraz mavi yazdım ama benim rengim kırmızıydı

Benim rengimde beyaz lakin beyaz yazı rengiyle çok görünmez olurum be:KK70::KK70::KK70:

Hepinize teşekkür ederim çok şükür ikimizde iyiyiz epidural anestezi aldım şu anda çok şükür bir sıkıntım yok hepinize duâ ettim ameliyat masasında unuturum diye korkuyordum ama unutmadim
Masallah size dogum yaptin demek durumunuz nasil simdi rabbim hayirli evlat etsin insallah

Back