2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhababa ben aktif olmayan ama zaman zaman girip formu takip edenlerdenim 8yıllık evliyim bir kere dogal hamile kaldım dış gebelik oldu 3 aşılama 1 tüp bebek negatif sorun sperm harekiti ve morfoloji bendede kan pıhtılaşma soru çıktı doktorum bürüksel tüp bebek merkzini tavsiye etti ben ist anadolu yaksında oturuyorum bürüksel çok pahalı umutla bürüksel TBM arasındaki farkı araştırıyorum bürüksel tbm gidenlerden yardımcı olursanız sevinirim

slm arkadaşlar umarım herkes iyidir benim ara ara lekelenmem oluyordu ama dün akşam kıp kırmızı geldi hala da geliyor hemen dr gitik sabah çok şükür bebiş iyi dedi kalp atışı nıda dinlettirdi korkulacak bir şey yok dedi sürekli yatıcaksın dedi aya kalkmak yok dedi inşallah herşey yolunda gider dualarım sizlerle

Kızlar bugün 37+0 olduğum için mecburi doğum iznine ayrılmak üzere raporunu almaya geldim ama doktorum sana sürprizi var seni ameliyata alıyorum suyun bitmiş dedi saat 15:00 de doğuma giriyorum hepinize duâ edicem kızım bize sürpriz yaptı dualarinizi bekliyorum

Canım adaşım inşallah sağlıkla kucağına almışsındır fıstığı. Bizleri de unutmamışdır o heyecanla inşallah. Rabbim kızınla güzel günler görmeni nasip etsin inşallah :KK68:

slm arkadaşlar umarım herkes iyidir benim ara ara lekelenmem oluyordu ama dün akşam kıp kırmızı geldi hala da geliyor hemen dr gitik sabah çok şükür bebiş iyi dedi kalp atışı nıda dinlettirdi korkulacak bir şey yok dedi sürekli yatıcaksın dedi aya kalkmak yok dedi inşallah herşey yolunda gider dualarım sizlerle
telaş yapma canım doktorun normal dediyse ama sen yat dinlenmene bak yavrunla konuş :) İnşallah uzun sürmez tez vakitte kesilir kanaman :KK36:

Canim hangi araliklarla yaptiricam aslinda yaptırmak istemiyorum bi yandanda tevekkeltu alallah diyip 15 beklemek istiyorum.değerler düşse bile elden bişe gelmiycek dunyayi kendime zindan edicem ustelik simdilik boyle düşünüyorum

Tebrik ederim Rabbim devamını nasip etsin inşallah.Değerin güzel çıktığından dolayı doktorun test tekrarı istememiştir. ama içim rahat etsin diyorsan bugün yaptırdın sanırım testi perşembe tekrar yaptır tam iki katı olması gerekli değil %60 oranında artması yeterli sakın niye 2 katı olmadı diye üzülme diye söylüyorum :KK68:

merhaba egunal ve diger arkadaşlar ben bir türlü listeyi göremedim acaba nasıl çıkıyor liste yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar bugün 37+0 olduğum için mecburi doğum iznine ayrılmak üzere raporunu almaya geldim ama doktorum sana sürprizi var seni ameliyata alıyorum suyun bitmiş dedi saat 15:00 de doğuma giriyorum hepinize duâ edicem kızım bize sürpriz yaptı dualarinizi bekliyorum

canım benim meleğin şimdi kucağındadır.. maşallahh Allaha emanet olunn ikinizde..
Allah anneli babalı büyütsün..

cnm progesteron iğne verdi dimi doktorun kanamayı keser hemen.. aman dikkat et Allah korusun.. bende devamlı evde yatma modundayım..
zaten şiddetli baş ağrısından yerimden kalkamıyorum..

merhababa ben aktif olmayan ama zaman zaman girip formu takip edenlerdenim 8yıllık evliyim bir kere dogal hamile kaldım dış gebelik oldu 3 aşılama 1 tüp bebek negatif sorun sperm harekiti ve morfoloji bendede kan pıhtılaşma soru çıktı doktorum bürüksel tüp bebek merkzini tavsiye etti ben ist anadolu yaksında oturuyorum bürüksel çok pahalı umutla bürüksel TBM arasındaki farkı araştırıyorum bürüksel tbm gidenlerden yardımcı olursanız sevinirim

phala nickli arkadaş Bürüksel Tüp. B.M. ne gitti cnm ona özelden mesaj atarsan sana yardımcı olur..

cnm progesteron iğne verdi dimi doktorun kanamayı keser hemen.. aman dikkat et Allah korusun.. bende devamlı evde yatma modundayım..
prloton verdi progestron kullandım 12 tane ve gece fitil olarak kullanıcam bide onuda bakalım inşallah bir şey olmaz

telaş yapma canım doktorun normal dediyse ama sen yat dinlenmene bak yavrunla konuş :) İnşallah uzun sürmez tez vakitte kesilir kanaman :KK36:
teşekkür ler arkadaşım prloton vurundum sabah 10 gibi ama ara ara geliyor bebek iyi yeride iyi dedi korkma dedi ama insanın elinde olmuyor teleşlandım biraz yani ama bak kalbinin sesinide dinleteyim korkun gitsin dedi inşallah bir şey olmaz

Canim bebek iyiymis endise etme dua et surekli elini karnina koy bebise ayet-el kursi oku dr sıkıntı olsa soylerdi allahim yardimcin olsun :)

Canim o bas agrisi izun sure devam ediyor yat uyu o siralarda azaliyor o zaman :) kalbini duydun mu canim?

Canim bebek iyiymis endise etme dua et surekli elini karnina koy bebise ayet-el kursi oku dr sıkıntı olsa soylerdi allahim yardimcin olsun :)

Canim o bas agrisi izun sure devam ediyor yat uyu o siralarda azaliyor o zaman :) kalbini duydun mu canim?
sağ ol canım öyle dua ediyorum rahimde gözükmüyor kanamalı yer dedi rahmin dışından geliyor muhtemelen dedi rahatladım görünce bebişi

canım benim kocaman olmuşsunuz maşallah size :KK68: iyisiniz inşallah bende gün sayıyorum artık tedaviye başlamak için nasipse kasımın ilk haftası başlayacağım:KK71:
Canim hayirlisi ile baslarsin ve sonu bebisli olur insallah :)

GEBE KIZLARRRR BİR SORUM OLACAK SİZE GEBELİKTE ANNE KARNINDA BEBEĞİN BAĞIRSAKLARININ PARLAMASI NE DEMEK
Canim hic duymadim bir sıkıntı yok degil mi? Dr ne dedi

Arkadaslar 12.gun degerim 763.64 cikti bana cok yuksek geldi doktoru aradim cok guzel deger ikiz olabilecegi icin bukadar yujsek dedi ve 2 gun sonra tekrar la demedi neden acaba
Canim masallah :) insallah darisi kese ve pitpitlaraaaaa :)

Caniiiiiiim kizini saglikla kucagina al insallah :) 4unuz guzel kocaman aile olun insallahhhhh :)

merhaba egunal ve diger arkadaşlar ben bir türlü listeyi göremedim acaba nasıl çıkıyor liste yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba tatlım hoşgeldin..
Hangi listeden bahsediyorsun bilmiyorum ama ilk sayfada tedavi listemiz vardı ilgilenemediğim için uzun bir süre önce kaldırdım listemiz yok yani..Tedavi olmayı düşündüğün merkezle ilgili kızlar bilgi vereceklerdir sana:KK19:

Arkadaşlar merhaba.ben sitede yeniyim gunlerdim okuyordum ama yazmaya cesaret edemiyordum.çünkü kotu şeylerduymaktan cçok korkuyorum.binlerce kotu olaydan sonra gecen çarşamba transferim yapildi.2 hücreli ve tek embriyo konuldu ilk günler karin ve kasik agrim vardi ama artik yok acaba bebeğim beni biraktimi diye çok korkuyorum.bu arada Esim azospermi hastasiydi kaan hoca tese yapti 2 sperm buldu ama bir tane döllenme oldu benimle ayni durumda olan varmi lütfen yardimciolun

prloton verdi progestron kullandım 12 tane ve gece fitil olarak kullanıcam bide onuda bakalım inşallah bir şey olmaz

çok iyi çok dikkat et cnm.. ne iş ne güç boşver.. ben test gününden bu yana sadece salonda koltukda uzanıyorum cnm.. sadece öğlenleri eşim evde olmadığı için pratik şeyler yapıp yiyorum tost makarna yada akşamdan kalanları ama onun bulaşığını bile makinaya koymuyorum evdeki tüm işleri eşime bıraktım mecburen ben tarif ediyorum o işten gelince sinir harbi içinde ama isteyerek yapıyor.. ilk 3 ayı böyle geçirmek en güzeli..

canım artık bebiş için katlanacağız mecburen ama çok çok zormuş gerçektende cennet annelerin ayaklarının altındaymış..
cnm perşembe günü gideceğim pıt pıtlar için.. inşallah bi sıkıntı yoktur bu 2 hafta çok zor geçti beklemek zormuş...
canım meleğinle sen nasılsın iyisiniz dimi maşallah Allaha emanet olun..

0002011E[1].gif Kızçelerim yemek işini halledip sizinle sohbete geleceğim yarım saat içinde burdayım...

Back