2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çok iyi çok dikkat et cnm.. ne iş ne güç boşver.. ben test gününden bu yana sadece salonda koltukda uzanıyorum cnm.. sadece öğlenleri eşim evde olmadığı için pratik şeyler yapıp yiyorum tost makarna yada akşamdan kalanları ama onun bulaşığını bile makinaya koymuyorum evdeki tüm işleri eşime bıraktım mecburen ben tarif ediyorum o işten gelince sinir harbi içinde ama isteyerek yapıyor.. ilk 3 ayı böyle geçirmek en güzeli..
teşekkürler canım aynen dediğin gibiyim bende şuan zaten eltim kaynanam yemek işini yapıyor eşim evdeyse o yapıyor ablam arada gelip evi topluyor temizliyor ütü filan idare ediyorum artık napalım bebiş doğana kadar böyle olucaz

Hepinize teşekkür ederim çok şükür ikimizde iyiyiz epidural anestezi aldım şu anda çok şükür bir sıkıntım yok hepinize duâ ettim ameliyat masasında unuturum diye korkuyordum ama unutmadim

cnm Allahım ismiyle anneli babalı büyütsün.. maşallahh

CNM BİLGİLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM BU 5200 FİYATIN İÇİNDE İLAÇLAR FALAN HERŞEY DAHİLMİ,BİRDE TÜP BEBEĞE BAŞLAYINCA EKSTRA MUAYENE ÜCRETİ ALIYOLARMI
Yok ilaclar dahil degil.muayne ucreti alinmiyor cnm.ilaclari biz 900fln almistik indirim yapiyor eczaneler.

Tebrik ederim Rabbim devamını nasip etsin inşallah.Değerin güzel çıktığından dolayı doktorun test tekrarı istememiştir. ama içim rahat etsin diyorsan bugün yaptırdın sanırım testi perşembe tekrar yaptır tam iki katı olması gerekli değil %60 oranında artması yeterli sakın niye 2 katı olmadı diye üzülme diye söylüyorum :KK68:
Cookkk tesekkur ederimmm

Canim hayirlisi ile baslarsin ve sonu bebisli olur insallah :)

Canim hic duymadim bir sıkıntı yok degil mi? Dr ne dedi

Canim masallah :) insallah darisi kese ve pitpitlaraaaaa :)

Caniiiiiiim kizini saglikla kucagina al insallah :) 4unuz guzel kocaman aile olun insallahhhhh :)
canım biliyorsunuz yazmıştım kız kardeşim 10 yıl sonra hamile ve çok şükür 19 haftalık 2 testleri temiz çıktı 3 lü teste br tanesi riskli çıkmış (normal değer 270 olması gerekirken 268 çıktı) riski gebelik uzmanına gitti bebeğin bağırsağının üzerinde bir parlama olduğunu söyledi dr bunun bağırsakta bir rahatszılık olabileceğini ama aynı zamanda sadece gaz da olabileceğini söyledi onun dışında hiç bir olumsuzluk görmedi bende merak ettim bu konuda bilgi sahibi olan varmı diye

GEBE KIZLARRRR BİR SORUM OLACAK SİZE GEBELİKTE ANNE KARNINDA BEBEĞİN BAĞIRSAKLARININ PARLAMASI NE DEMEK
daha geçen gün bir arakdaşımdan duydum bunu onunda bebeğine detaylı usg de bağırsaklarının parlaladığı ile ilgili birşey demişler şimdi bebeği doğdu maşallah çok gazlı bir bebek :KK68:

Hepinize teşekkür ederim çok şükür ikimizde iyiyiz epidural anestezi aldım şu anda çok şükür bir sıkıntım yok hepinize duâ ettim ameliyat masasında unuturum diye korkuyordum ama unutmadim

Canım maşallah size..
Anneli babalı büyüsün kızçemiz..
Sağlıklı mutlu upuzun bir ömrü olsun..
Hep iyiler çıksın karşısına...

daha geçen gün bir arakdaşımdan duydum bunu onunda bebeğine detaylı usg de bağırsaklarının parlaladığı ile ilgili birşey demişler şimdi bebeği doğdu maşallah çok gazlı bir bebek :KK68:
sağlıklı olsunlarda gaz geçici bir durum

kızlar kaç gündür çok sesiz burası nerelerdesiniz

Back