2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar iki haftadir nette sıkıntımız var o yuzdem arada ancak esimin telden bakabiliyorum yakinda tedavileri baslayacak arkadaslarimiz varmis insallah ardarda guzel haberlerini alacagiz :)
Sali gunu arabamizla kaza gecirdik allahtan emniyet kemerim takili idi birsey olmadi ama cok korktum bebise birsey olacak diye hemen dra kostuk sukur iyiyizzzzzzzz :)
Cokk gecmiş olsun cnmm

Arkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))

Çok sevindim allah bizlerede böyle güzel duygular yaşatsın

Arkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))
çok şükür 2014 de çok güzel haberler aldıkk gözün aydın canımmm kandada görürsün sağlıklı bir gebelik yaşarsın inş

Son düzenleme:
Selam kızlar biraz işlerim vardı pek gelemedim hem zaten keyfimde yoktu:KK23:
10,15 günlüğüne tatile çıkıyorum yine gelemicem :KK43:
Yazın pek görüşemedik ama kışın acısını çıkarırız :KK36:
git tatlım iice eğlen kışın nasılsa evlerden çıkamıcaz bol bol konuşuruz:KK48::KK48:

Kizlar iki haftadir nette sıkıntımız var o yuzdem arada ancak esimin telden bakabiliyorum yakinda tedavileri baslayacak arkadaslarimiz varmis insallah ardarda guzel haberlerini alacagiz :)
Sali gunu arabamizla kaza gecirdik allahtan emniyet kemerim takili idi birsey olmadi ama cok korktum bebise birsey olacak diye hemen dra kostuk sukur iyiyizzzzzzzz :)
cnm alalh koruöuş aman geçmiş olsun kazasız belasız olsun her günün...
kızlar moralim bozuldu...mahalleden çocukluğunu bildiğim kızcağız 89doğumlu daha gebeydi bayram sonu doğurcaktı salı erken doğum yapmış bebek doğum esnasında anneyi zehirlemiş...böbrekler iflas..kızı istanbul cerrahpaşaya nakletmişler helikopterle..rahimini almışlar sanırım kanaması varmış...bugün istanbula yatışı yapılmış..kızı bebeği yavrucuğu burda hastahanede o kendi canının derdinde daha kucağına bile alıp koklayamadı yavrusunu...dua edin kızlar allahım onu yavrusuna eşine bağışlasın...kendimi zor tutyorum gözlerim doldu..allah rızası için dualarınızı esirgemeyin..kana ihtiyaç varmış sanırım ama nasıl ulaşılır bilmiyorum...daha idrarınıda atamamış..tansiyon yüksekmiş böbrekler gitmiş bebek zehirlemiş son bildiğim bu ve üzgünüm..
uffffffffffff ne kötü ne acıııııı rabbim tez vakitte şifa versin miniğe annesini bağışlasın sağlıkla...
Ayyy hastayımm.Cok kotu ùsùtmüsüm kızlar yaa..
geçmiş olsun cnm bol su iç meyve ye...

Geçmiş olsun cnm allaha emanet bebişler...

kızlar moralim bozuldu...mahalleden çocukluğunu bildiğim kızcağız 89doğumlu daha gebeydi bayram sonu doğurcaktı salı erken doğum yapmış bebek doğum esnasında anneyi zehirlemiş...böbrekler iflas..kızı istanbul cerrahpaşaya nakletmişler helikopterle..rahimini almışlar sanırım kanaması varmış...bugün istanbula yatışı yapılmış..kızı bebeği yavrucuğu burda hastahanede o kendi canının derdinde daha kucağına bile alıp koklayamadı yavrusunu...dua edin kızlar allahım onu yavrusuna eşine bağışlasın...kendimi zor tutyorum gözlerim doldu..allah rızası için dualarınızı esirgemeyin..kana ihtiyaç varmış sanırım ama nasıl ulaşılır bilmiyorum...daha idrarınıda atamamış..tansiyon yüksekmiş böbrekler gitmiş bebek zehirlemiş son bildiğim bu ve üzgünüm..
İnşallah biranevvel saglıgına kavuşup bebegini kucaklar cnm

haber ederim canım üzüldüm bende uyuyamadım dua okudum inşallah evine eşine evladına bir an önce kavuşur...çocukluğunu biliyorum mahallede oyun oynadıkları yılları..benden 1 sene sonra evlendi kınasını düğününü..yavrum allah onu kuzusuna kuzusunuda ona bağışlar inşallah...
Aminnnn inşallah bitanem

geçmiş olsun canım gönülden dualarımız onunla,nasıl biz çocuksuz olamıyorsak.bebişler de annesiz olamaz.Rabbim annesini korusun..

Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim :) allahim hepimizin yavrularini kucaklarimiza almayi nasip etsin :)
Canim allahim yardim etsin anasini kuzucuga bagislasin :)
Ayyy hastayımm.Cok kotu ùsùtmüsüm kızlar yaa..
Canim gecmis olsun :) havalar dengesiz hepimizi hasta ediyor :)

Back