Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiin canım inşallah rabbim herkese tattırsın inşallah ben hala inanamıyorum:)Canım tebrik ederim hamilesin sanırım 9 ay boyunca hiç sıkıntı yaşamazsın inşallah![]()
ohhhh gez misi gibi canımKızlar çarşamba kocam kişisiyle Tiflis'e gidiyorum gezmeye 2 günlüğüne... Yatısı var ben de yamandım![]()
canım 1500 değerle kESE 15000 üzerindede kalp atışını duyulurarkadaslar kese görüldükten nekadar zaman sonra kalp atışları duyulabiliyor?
Amin canım inşallahne güzel bir çok arkadaş tedviye başlayacak inşşşşş hepiniz hamiş olursunuz
tesekkur ederim canımcanım 1500 değerle kESE 15000 üzerindede kalp atışını duyulur
canım ilkinde yapılan evraklar ve işlemler aynı şekilde eniden yapılır ilaçlar 2. rapor için yeniden reçete edilir ilçalrı devlet karşılar
ya bende kullanmak istemiyorum inşallah bayram bitene kadar hastalanmam zaten geçen ay 8 inde olmuştumbende de kist var diye doğum kontrol hapı verdiler.kullandım geçen bayrama denk geliyordu.Gezmeye gideceğim için fazla içebilirmiyim dedim içebilrsin dediler.Adetim geldimi gelmedimi anlayamadım.kaç gün lekelenmeyle gezdim.ama yumurtalar zor büyüdü ve de tutmadı,adet geciktirici doğum kontrol hapından daha ağır bir ilaç bence kullanma derim.
hayırlı olsun canım allah kucagına sağlıcakla almayıda nasip etsin inşArkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))
Editcimm nasilsinnn??Napıyosunuz kiiii![]()
Editcimm nasilsinnn??
Eferinnn tatlimm ii etmissinnn gez tabisi dee ohhhhKızlar çarşamba kocam kişisiyle Tiflis'e gidiyorum gezmeye 2 günlüğüne... Yatısı var ben de yamandım![]()
Yaaa o bende de varr..bende sevmiorum eldivenle is yapmayı mahvoluyo ellerim.evet canim ya hayirlisiyla yavas yavas kesinlesio artik durumlar..doktor icimize sindi tahlillerde ii cikti şükür simdi bissuru ilac kullanioruz vitamin takviyesi..kasim 15 de de baslariz insallah..sende cok yorma kendini evin temizligi mi biter allahaskina ev isi kadar nankor bişe yok yap yap yap ayni..Yorgunum canımcım..
Bayram temizliğine başladım elime eldiven giymeyi pek sevmiyorum bu kez de temizlik kimyasalları ellerimi mahvetti..
Ev hanımı hallerindeyim işte..
Sende daktıra gitmişsin..
Maşallah genel olarak değerlerin iyi çıkmış..
Kasımda da tedavi herşey belli olmuş..
geçmiş olsun canım...Kizlar iki haftadir nette sıkıntımız var o yuzdem arada ancak esimin telden bakabiliyorum yakinda tedavileri baslayacak arkadaslarimiz varmis insallah ardarda guzel haberlerini alacagiz :)
Sali gunu arabamizla kaza gecirdik allahtan emniyet kemerim takili idi birsey olmadi ama cok korktum bebise birsey olacak diye hemen dra kostuk sukur iyiyizzzzzzzz :)
Çok geçmiş olsun canımKizlar iki haftadir nette sıkıntımız var o yuzdem arada ancak esimin telden bakabiliyorum yakinda tedavileri baslayacak arkadaslarimiz varmis insallah ardarda guzel haberlerini alacagiz :)
Sali gunu arabamizla kaza gecirdik allahtan emniyet kemerim takili idi birsey olmadi ama cok korktum bebise birsey olacak diye hemen dra kostuk sukur iyiyizzzzzzzz :)
Çok üzüldüm dualarım onunla Rabbim evladına eşine ve ailesine bagislasin haber alırsan yaz canım merak ederımkızlar moralim bozuldu...mahalleden çocukluğunu bildiğim kızcağız 89doğumlu daha gebeydi bayram sonu doğurcaktı salı erken doğum yapmış bebek doğum esnasında anneyi zehirlemiş...böbrekler iflas..kızı istanbul cerrahpaşaya nakletmişler helikopterle..rahimini almışlar sanırım kanaması varmış...bugün istanbula yatışı yapılmış..kızı bebeği yavrucuğu burda hastahanede o kendi canının derdinde daha kucağına bile alıp koklayamadı yavrusunu...dua edin kızlar allahım onu yavrusuna eşine bağışlasın...kendimi zor tutyorum gözlerim doldu..allah rızası için dualarınızı esirgemeyin..kana ihtiyaç varmış sanırım ama nasıl ulaşılır bilmiyorum...daha idrarınıda atamamış..tansiyon yüksekmiş böbrekler gitmiş bebek zehirlemiş son bildiğim bu ve üzgünüm..
haber ederim canım üzüldüm bende uyuyamadım dua okudum inşallah evine eşine evladına bir an önce kavuşur...çocukluğunu biliyorum mahallede oyun oynadıkları yılları..benden 1 sene sonra evlendi kınasını düğününü..yavrum allah onu kuzusuna kuzusunuda ona bağışlar inşallah...Çok geçmiş olsun canım
Çok üzüldüm dualarım onunla Rabbim evladına eşine ve ailesine bagislasin haber alırsan yaz canım merak ederım![]()