- 2 Mayıs 2011
- 653
- 519
- 158
Cift embriyoydu umarim ikiside tutmuştur:))kanda gorulmeme ihtimali yoktur dimiçok sevindim canım geçen bi arkadaşda yazmıştı 8.gün görmüş hemde ikiz olduğu için bu kadar erken görmüş umarım seninde öledirrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cift embriyoydu umarim ikiside tutmuştur:))kanda gorulmeme ihtimali yoktur dimiçok sevindim canım geçen bi arkadaşda yazmıştı 8.gün görmüş hemde ikiz olduğu için bu kadar erken görmüş umarım seninde öledirrrr
idrarda gözüktüyse kanda gözükmeme ihtimali yoktur tabiki canım benim ama sen yinede ya yarın yada birgün tekrarla evde testini için rahatlasınn en azındanCift embriyoydu umarim ikiside tutmuştur:))kanda gorulmeme ihtimali yoktur dimi
Arkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))
kaçıncı denemendi canımm bende ilk kez denicemde çift embriyo istiyorum drlar onaylarmı bilmiyorumArkadaşlar bugun idrarda gebelik testi yaptim transferin 8.gunuydu cift cizgiyi gordum elhamdulillah.kan da çıkmama olasiligi var mi acaba rabbim hrks bugun benim agladigim gibi mutluluktan aglatsin insallllaaaah:))
Ayyy canlarucnm 8. günde idrarda çıktıysa ikizdir.. çünkü genelde ikizler bukadar erken idrarda çıkabiliyor..
tebriklerr, maşallah
Canim benim 1asilama gecmisim var ilk tup denememdi doktora rica edersen israrla yapiliyor.benden bide imza almislardi cogul gebelik ve tutmama durumunda kimseyi suclamiycam diye bir imza almislardikaçıncı denemendi canımm bende ilk kez denicemde çift embriyo istiyorum drlar onaylarmı bilmiyorum
inşallah çiftir bende transferin 4. günü idrarda pozitifi gördüm ama ultrasyon da bir bebiş gördük sağlıklı olsun da yeter bir iki fark etmez canımCift embriyoydu umarim ikiside tutunmuştur:))kanda gorulmeme ihtimali yoktur dimi
tamam canımm tşk cevabın için bende bugün tam bu soruyu sormuştumAyyy canlaru
Canim benim 1asilama gecmisim var ilk tup denememdi doktora rica edersen israrla yapiliyor.benden bide imza almislardi cogul gebelik ve tutmama durumunda kimseyi suclamiycam diye bir imza almislardi
Aynen oyle tasruk rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah sali gunu test gunuminşallah çiftir bende transferin 4. günü idrarda pozitifi gördüm ama ultrasyon da bir bebiş gördük sağlıklı olsun da yeter bir iki fark etmez canım
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin, inşallah bebişiniz tez zamanda gelir.Merhabalar, ben de temmuz ayında umut tüp bebekte selen hanımla tedaviye baslayacaktım çok heycanlıydım ama allahım nasip etmedi kötü bir olay yaşadık eşim trafik kazası geçirdi çok kötü günler geçirdik burdanda uzak kaldım. Allah nasip ederse adetimin 2. Günü yeniden gideceğim. Umut tüp bebekte tedavi gören arkadaşlarım biraz bilgi verebilirler
Ben de bir kez Pembe Mavi' de iki kez de Art' de yaptırdım maalesef hepsi negatif oldu. Allah izin verirse bir kez daha deneyeceğiz ama Ankara düşünüyoruz.merabalar aranıza yeni katıldım tüp bebek yaptıracağım bu 3. denemem olacak ilki art de,ikincisi pembe mavide oldu ama ikisindede negatif sonuç aldık 3. denemem için tekrar pembe mavi nevin hanımmı?yoksa acı badem şahin beymi?çok kararsız kaldım bana yardımcı olurmusunuz
Canım kk düzelmiş ya gelirim artık inşallah, Rana da alıştı kreşe iyi oldu çok şükür.geçmiş olsun canım şimdi daha iyisinizdir inşallah kk ilk zamanlara göre çok iyi artık yavaş yavaş alışıyo insan artık sende gel özletme kendini ranişim nasıl kreşe alışabildimi zaten çok bıcır bıcırdı eminim biçok arkadaş edinmiştir bile
iyiyim canım sağol![]()
Aynen oyle tasruk rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah sali gunu test gunum
cnm 8. günde idrarda çıktıysa ikizdir.. çünkü genelde ikizler bukadar erken idrarda çıkabiliyor..
tebriklerr, maşallah
Aramıza hoşgeldin canım ben Şahin beyin hastasıyım izmirden ona geliyorum bu 4.deneme olacak nasipse ekim reglisiyle başlıyorum pazartesi günü görüşmeye gittim ve Dr çok sevdim istersen ongorusmeye git![]()
Sagol canım dualarına amin diyorum sende benim dualarimda ilk siradaki insanlardansin inan insallah bu sene hepimiz anne olacaz
:)) canım yaa fena değilim 7/24 evde zaman geçiriyorum.. 2 ekimde doktor randevum var bakalım pıt pıtları görebilecekmiyim.. arada sizleri takip ediyorum.. inşallah hepimizin gönlünden geçenler tez zamanda olacak..Ensucum nasılsın bebiş nasıl herşey yolundadır inşallahhh![]()
dün doktordaydım tatlım tahlil sonuçlarını gösterdik...eşimin sonuçları ve spermiogram iyi çıktı şükür benim de iyi..sadece tsh biraz fazla düşmüş onu dengelemek gerek bide amh 2,06 çıktı kötü değil dedi doktor ama bi kaç tane daha il.a yazdı onlarıda alıcam yarın.ilaçları iki ay kadar kullanıcaz kasım 15 de tedaviye başlarız diye konuştuk kısmet olursa o ay opu olur sonra dondurulur şubat ayında da transfer...sen nasılsın ne var ne yok??Amin kuzum inşallah
sen naptın yeni gelişme varmı ?
:)) canım yaa fena değilim 7/24 evde zaman geçiriyorum.. 2 ekimde doktor randevum var bakalım pıt pıtları görebilecekmiyim.. arada sizleri takip ediyorum.. inşallah hepimizin gönlünden geçenler tez zamanda olacak..
sen nasılsın iyisin dimi cnm..
Nasipse ekimde başlıyorum bitanem inşallah bu son olurOhhh ohhh maşallah kuzum ekimde tedaviyemi başlıyorsun çook sevindim![]()
Iyi aksamlar canım benimiyi akşamlar arkadaşlar
ne güzel bir çok arkadaş tedviye başlayacak inşşşşş hepiniz hamiş olursunuzNasipse ekimde başlıyorum bitanem inşallah bu son olursanada iyi tatiler canım kafanı dagit moral depola gel seni seviyorum
Iyi aksamlar canım benim![]()