2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim arkadaşım rabbim inşallah sizlere de nasip eder hep duamdasınız oylede olucak 10 yıldır bu günü bekledim çok şükür rabbime nasip etti inşallah kucağimada alırım o günlerde gelir

yaa ne güzell haberlerle geldin canım çifte mutluluk keseye gittin pıt pıtlarıda gördün:) maşallahh .. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın cnm..

Merhabalar, size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. 2 Eylülde 7 hücreli 3. gün embriyosu transfer edildi bana, allaha çok şükür 10. gün pozitif sonucu aldım 52 çıktı. 13. gün tekrarladım 141 olmuştu doktorum iki hafta sonrası için ultrasonla muayeneye çağırdı bu cuma gidicem. Ama ben dayanamdım ara ara bhcg testi yaptırmaya devam ettim. 17. gün 654 çıktı. Bugün yani 21. gün 1250 çıktı :( Bu değer normal mi? 4 gün sonra 4 katı olması gerekmiyor muydu yoksa belli bir günden sonra yavaş mı artıyor? Çok endişeliyim, bilen biri cevap verirse çok sevinirim....

yaa ne güzell haberlerle geldin canım çifte mutluluk keseye gittin pıt pıtlarıda gördün:) maşallahh .. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın cnm..
amin inşallah bacım allh devamını da nasip etsin çifte bayram oldu bize inşallah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Merhabalar, size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. 2 Eylülde 7 hücreli 3. gün embriyosu transfer edildi bana, allaha çok şükür 10. gün pozitif sonucu aldım 52 çıktı. 13. gün tekrarladım 141 olmuştu doktorum iki hafta sonrası için ultrasonla muayeneye çağırdı bu cuma gidicem. Ama ben dayanamdım ara ara bhcg testi yaptırmaya devam ettim. 17. gün 654 çıktı. Bugün yani 21. gün 1250 çıktı :KK43: Bu değer normal mi? 4 gün sonra 4 katı olması gerekmiyor muydu yoksa belli bir günden sonra yavaş mı artıyor? Çok endişeliyim, bilen biri cevap verirse çok sevinirim....
hiç korkma ben 10. gün 144 tü 12 .gün 262.9 du 16. gün kücük hastanede 1000 çıkmıştı aynı gün mer kezde verdim 2 saat arayla 1293 çıkmış bugün çok şükür kalp atışını gördük

aman bana bakmayın ben soz zamanlarda hep karamsarım hep olumsuzum

bende öyleyim
geçen gün annemle konuşuyordum dedim anne ben ne zaman anne olucam
tabiki cevabını bilmediği bi soruyu anneme sormuş bulundugum için
cevap olarak da Allah ne zaman nasip ederse inşallah kaderinde seninde anne olmak vardır kızım dedi
ben senden daha çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor dedi
telefonu kapatınca düşündüm uzun uzunnn
ben ne zaman anne olucam sorusuna verilecek hiçbir cevap bulamadım bulamam ki...

hiç korkma ben 10. gün 144 tü 12 .gün 262.9 du 16. gün kücük hastanede 1000 çıkmıştı aynı gün mer kezde verdim 2 saat arayla 1293 çıkmış bugün çok şükür kalp atışını gördük
gözün aydın canım çok sevindim senin adına. Senin 16. gün 1293 ben 21. gün o değeri gördüm üstelik 4 gün boyunca 2 katına çıkmış ancak normal mi sence?

bende öyleyim
geçen gün annemle konuşuyordum dedim anne ben ne zaman anne olucam
tabiki cevabını bilmediği bi soruyu anneme sormuş bulundugum için
cevap olarak da Allah ne zaman nasip ederse inşallah kaderinde seninde anne olmak vardır kızım dedi
ben senden daha çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor dedi
telefonu kapatınca düşündüm uzun uzunnn
ben ne zaman anne olucam sorusuna verilecek hiçbir cevap bulamadım bulamam ki...
işte o soru cevabı asla bilmediğimiz bilemeyeceğimiz soru aslında cevabı bilsek ne kadar bekleyeceğimizi belkide acımız bu kadar çok olmayacak .. çok yoruldumm bilinmezlikten kimseyle konuşmuyorum artık bu konuyu hatta burada bile çok fazla bu konuyla ilgili yorum yapmıyorum bazan belkide kk den uzaklaşmalıyım diyorum çocuk konusunun olmadığı konuşulmadığı yerlerde olmak bebek konusunu unutmak istiyorum aklımdan silmek istyorum artık bu sayfayı kapatım diyorum (kapatlamlıyım diyorum )içimde bir boşluk hiç bir şey yerini dolduramıyor olmuyor işte yeri dolmuyor allahım diyorum beni kaldıramayacağım sınavla başbaşa bırakma taşıyamayacağım yükü yükleme omzuma ama artık çok yoruldm yaaa bu günlerde beni BAZEN SADECE YORGUN OLUYOR İNSAN NE KÜS NE YALNIZ NE DE AŞIK ..(CEMAL SÜREYA) bu söz anlatıyor

işte o soru cevabı asla bilmediğimiz bilemeyeceğimiz soru aslında cevabı bilsek ne kadar bekleyeceğimizi belkide acımız bu kadar çok olmayacak .. çok yoruldumm bilinmezlikten kimseyle konuşmuyorum artık bu konuyu hatta burada bile çok fazla bu konuyla ilgili yorum yapmıyorum bazan belkide kk den uzaklaşmalıyım diyorum çocuk konusunun olmadığı konuşulmadığı yerlerde olmak bebek konusunu unutmak istiyorum aklımdan silmek istyorum artık bu sayfayı kapatım diyorum (kapatlamlıyım diyorum )içimde bir boşluk hiç bir şey yerini dolduramıyor olmuyor işte yeri dolmuyor allahım diyorum beni kaldıramayacağım sınavla başbaşa bırakma taşıyamayacağım yükü yükleme omzuma ama artık çok yoruldm yaaa bu günlerde beni BAZEN SADECE YORGUN OLUYOR İNSAN NE KÜS NE YALNIZ NE DE AŞIK ..(CEMAL SÜREYA) bu söz anlatıyor

bende aynı şeyleri düşünüp acaba kk ya girmesemmi dediğim günlerim oldu
ama burdayken başarı hikayelerini okudukça mutlu oluyorum moral buluyorum
çevremde hamile haberi almaya cesaretim yokken burdan gelen her pozitif haber beni çok mutlu ediyor
nitekim bana zararından çok yararı oldugu için uzakda kalamıyorum
ne yaparsam yapayım bebek fikri aklımdan asla gitmiyor
tüm günüm yogun gecsede gece yastıga başımı koydugumda 3 sn de olsa düşünüyorum
denedim... düşünmemeyi denedim... ama başaramadım canım
İnşallah RABBİM bizede ANNE olmayı nasip eder canım
hiçbirimizi kaldıramayacağımız sıvanla sınamasın

ben çıkıyorum biraz dizi izleyim vakit geçsin
kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
aaa bide ne zmndır sorcam soramadım desdo nerelerde görmedim uzun zamandır

ne güzel anlatmışsın çok tşk ederim canım :KK19:
ozaman umarım içine sinen dr ile tedaviye başlarsın ve sonucu pozitif olur inşallah canımcım
tedaviye başlamadna önce hazırlık amaçlı ne ilacı verdi acaba :KK64: biestoron falan mı yazdı ?
ben hala beklemedeyim bakalım ne zaman kısmet olursa başlayacağız işte :KK51:
Ne demek canim benim..inşallah rabbim hepimize nasip etsin tatlim..cok ilac var kuzum simdi evde değilim ama aklimda olanlar inofolic var devit ampul var b12 vitamini var bi tane daha olacak yanılmıyorsam ama eve gidince firsatim olursa tam listesini yazarim canim olurmu?

selam kızlarrrrrrrrrrrrr bayadır uğramadım umarım herkes iyidir..
artık pek aktif gelmicem buraya yanlış anlamayın amaaaaaaaa hep çocuk mevzusu konuşmak istemiyorum.
daha yasım 24 ve ben her hamıle haberı aldığım da kendı durumuma ağlar oldum.dun iş arkadaşım 1 ay deneme ile hamile kaldığını öğrendi ve ben eve gidince sürekli ağladım bu durum eşimi de etkiledi tabi tartıştık..

Canım benim sen de anne olacaksın hiç merak etme... Ağlatmayın beni ama yaa:cry:
şurda bişey kalmamış :) ne güzel ne mutlu sana.. valla çocuk olayına girmeden önce hep diyrodum yok kız olsun oğlan olamsın yok terazi burcu olmasın,şimdi oğlum da olsun terazi burcu da olabilir diyorum,haahhhaaa işte nasıl ama,buyük söylememek lazımmış..

Canım benim eşim ''Erkek olmasın. Erkek olursa da balık burcu olmasın'' dedi. Oğlumuz beklenen doğum tarihi 27.02 yani balık:KK23:

Kızlar doktordan geldim ve tedaviye başladım, kanımda pıhtılaşma varmış transferde kan sulandırıcı iğne kullancakmışım, diğer kontole kadar ilaçlara devam ama rahmimde 1 cmlik bi myom oluşmuş doktor engel değil dedi ama insan ister istemez kafaya takıyo, Rabbimin izniyle inşallah son tedavilerimiz olur.
buarada doktora sormayı unuttum ama ben vitamin hapı kullanmak istiyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olur mu bi doktora danışmadan kullansam bi sakıncası olur mu...:KK55::KK55::KK55::KK45::KK45::KK45:

Canım hayırlı olsun... Sonu :KK46: olsun :KK76:

Sarılalım çok özledim:KK74:

sıkı sıkı sarılalım telatabissssss:KK74::KK74::KK74:

iyi akşamlar kızlar yeğenimieve bıraktım geldim keyifler nasıl bu gün

Ben de özledim bana da sarılınnnnnnnnnn:KK61:

bende izlemiyorum tabiki de o replikleri unutmak mümkün müydü unutmamışım işte :cool:
valla ya bunalımdayım inanki öyle bi kasvetli kasvetli çöktü ki üzerime bu aralar bu hasret
içim acıyo resmen ya:KK51:
bebeği olan arkadaşlarımla görüşmek dahi istemiyorum :KK12:

Bizimle de mi görüşmezsin?:KK61: Ama ben çok çabalayıp anne olmaya çalışanlar vardır diye saklıyorum ki hep göbeğimi:KK61::KK61::KK61::KK61:

Ay bi de ne göreyim topik bomboş:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
smilie_girl_170.gif

Back