2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Cnm masallah ya rabbim ne guzel mucizsinden sanada nasip etti sonuna kadar saglikla gitsin..
Kızlar sizden bir ricam olacak.Bugün babamın ölüm yıldönümü 11 yıl oldu kaybedeli..
Birer Fatiha gönderirmisiniz ruhuna..
Adı Mustafa
Cnm allah rahmet eylesin benimde 6 sene oldu annecigimi kaybedeli ne yapalim acilari icimizde ama hayat devam ediyor.

Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun baba acısı zor ben babamı kaybedeli tam 25 yıl oldu 9 yaşımdaydım bizim sınavımız da böyleymiş ne yapalım Rabbim korktuklarından emin kılsın
Seninde babana allah rahmet etsin cnm ..
Tstlim basliyordun demek hadi hayirli olsun bu sefer bebisin seninle olucak

Arkadaslar ben bugun adetim bitiyo ve ben yirmibirgun sonra adet olcam yumurtlamam nezsman olur bilgim yok bu konuda hic

Sağol canım Allah razı olsun :)

İnşaallah canım herşeyin hayırlısı :) sen ne yaptın tatilini yaptın mı ne zaman nerde başlıyorsun

Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
allahımmmm yalebbimm neler kaçırmışımm yaaa..çokk sevindim canım tebrik ederimm böyle süprikkliii bebişler dadından yenmez oluyo kiiirabbim önce kalp atışı duymayı nasip etsinnn su gibi geçsin hamişliğiin kucağına aldığın günleri görelimmmm inşallahhhhh

Hihi ivet öyleymiş baktımda hehe biz hepimz öyle olucaz gülden sultanım allhım hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Kizlar merh. Amh sonucum 1.50 cikmis bilgisi olan var mi.
tatlım ben 33 yaşındayım amh 0,79.... biz yaşlarda olanlar için 1 altı erken menopoz riski(yumurta rezerv düşüklüğü) olarak adlandırılıyor. ama senin öyle bir ihtimalin yok gibi bence....

Amin inş canım allhım hepimize sağlıkla nasip etsin inş
Çok sağol cnım süpriz oldu evt inş sonuda güzel olur inş
hayırlı olsun canım maşallah Rabbim korusun kollasın sizi
amin inş kuzum cümlemize

tatlım gözün aydınnnnnn.... Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi, sağlıkla kucağına almayı ve upuzun bir ömrü hayırla, sağlıkla huzurla geçirmeyi nasip etsin inşallah...

tatlım ben 33 yaşındayım amh 0,79.... biz yaşlarda olanlar için 1 altı erken menopoz riski(yumurta rezerv düşüklüğü) olarak adlandırılıyor. ama senin öyle bir ihtimalin yok gibi bence....

canım benim de 0,84 çıkmıştı.sen tekrar test yaptırdınmı ? ensu sen ben sorunlarımız benziyor sanırım.senin tedavi hikayen nasıl canım bir de senden dinleyeyim.Çünkü ben daha yolun başındayım.acaba neler kullanmak gerekiyor.kullandığın uyguladığın bişeyler varmı ?
benim yıllar önce adetim çok oluyordu,10 gün sürüyor dolup taşıyordu.sonra doktor bana doğum kontrol ilacı verdi.kullanmaya başladım evlenince de kullanmaya devam ettim.4-5 yıl kullandım sanırım.çocuk yapmaya karar verince doktora gittim hemen hamile kalırsın dedi.1 yıla yakın zaman sonra, fsh 8 den aşağı inmedi.sonra bana tüp bebek raporu verdiler.aşılamayla uğrşamadım.eşimde de varkosel olunca..tüp bebek yaptırdık biliyodun sonucumu. yapmam gereken bişeyler varmı sence.bir de senin eşinde de sorun avrmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…