neyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Kız hoş geldin
Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
allah rahmet eylesin okudumm kuzumHepinize tek tek teşekkür ediyorum kızçelerim sağolun..
47 yaşında kalp krizinden kaybettik.Tüm vefat eden babalarımızın mekanları cennet olsun...
yipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuKızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Kızlar sizden bir ricam olacak.Bugün babamın ölüm yıldönümü 11 yıl oldu kaybedeli..
Birer Fatiha gönderirmisiniz ruhuna..
Adı Mustafa
ayy süper bir moral oldu bana çok sevindim inşallah devamı da gelir hayırlı olsunKızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
eneeeee onlinemışızzz meğersemmmmerhabalar kızçeleerrrrrrr
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKızlar sizden bir ricam olacak.Bugün babamın ölüm yıldönümü 11 yıl oldu kaybedeli..
Birer Fatiha gönderirmisiniz ruhuna..
Adı Mustafa
allah rahmet eylesin fatiha okudumm kuzum
nasılsın küçük kardeşşşş küçük bebişin annesiallah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
kızlar ben çıkıyorum çoktan ama sanki topikteymişim gibi oluyo galiba kusura bakmayınn
- phala
- gemingos
- yokhe
- blgk
- nslhn80
- cemrem29
- selcih
- kafunder
- Fatos4345
- icecreamm
- eefile
- yeteeeeer
- maviyesiltuna
- Queen_21 Kızlar içimi baydınız direk aşağıdakileri kopyaladım kimler var görün diye hepiniz de susuyosunuz 4 numara hariç...2 numarada fena değil arada yazıyor.8 de idare eder ama diğerleri uykumu getirdi..bi de genç olacaksınız
ekleme yapıyorum 1 numaradan ses geldi
iyim abla evde vakit geçiriyorum dışarı pek çıkmıyorum ama hiç bir şey hissetmiyorum ağrı sancı filanda yok inşallah tutunur bebişlerim...nasılsın küçük kardeşşşş küçük bebişin annesi
oley suprz bebismz geldi cok sevndm kuzum Allahm saglklı gebelk nasp etsn ve hayrlsyla kucagna da al insallahKızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?