selam kızlar
herkese günaydın
musmutlu bir gün olsun inşallah güzel haberler alalım
2 haftadır pek girememiştim ama artık burdayım
össledimmm sizleriiii
Günaydın kızlar .. Hadi bugün de ben açıyım dedim. Bol güzel haberli bebişli bi hafta olsun ..
😘😘😘
🌸🌸🌸
Günaydın kızlar .. Hadi bugün de ben açıyım dedim. Bol güzel haberli bebişli bi hafta olsun ..
😘😘😘
🌸🌸🌸
merhaba arkadaşım nasılsın? histerskopini çekindi dimi? öyle hatırlsıyorum nasıl geçti.Bende geçen hafta histerskopi çekindim anestezi almadım ben tanısal histerskopiydi. benim ogün kanama oldu başka olmadı. senin tanısalmıydı sorun varmıydı canım
İnanmıyorum ya yuh diyorum ben sen 42 diyince baya dondurulmuşu vardır diye düşündüm ama bakarmısın ya neyse rabbim görüyor emeklerimizin karşılığını inşallah verecek bize
mervsh
selam kızlar
herkese günaydın
össledimmm sizleriiii
Öyle oluyo herhalde canım benimde 40 tane toplanmıştı 38 döllendi 22 si iyi dediler geriye 9 tane kaldı dediler insan okadar yumurtadan nasıl bu kadar az oluyo diye düşünüyor ama öyle oluyo demekki
canım 42 yumurta kaç dozla oluştu masallahhh
Kaç tanesi döllendi ve dondurulduuu :26:
Canım yazının devamını gördüm yazmana gerek yok tekrar.. Senden habersiz işlem yapmaları çok saçmaaa.. Yeni tedavin güzel sonuçlansın inşallahh
Biliyorum kuzum bende zaten anayasa benzettim
Yarın hemen aktara gidiyorumbir icmedigi kocacigimin o vardı onu da içsin bari
neymiş kığızzzzzz ooooo
biri kür mü dedi
hangi kür? nerde ?kim için ?kim verdi?neden verdi? nerden aldınız? neden aldınız?
merhaba canım histeroskopi oldum 11 nisanda
tanısal diye girdik ama operatif oldu polip varmış o alındı canım
başka bişey yokmuş şükür bide çizik atıldı işte rahime
mayıs başında tedavime başlayacağım Allah izin verirse
sen ne durumdasın?
selam canım
hımmm dediğin gibi küçüktü sanırm görünmemişti hiç
ay tatlım ben uyandım odamdaydım sonra da kendimi iyi hissedince gidiyorum dedimayaklandım hemen
cd falan aklıma gelmedi onlarda bişi vermedi1 haftaya patoloji sonucum için arayacağım bakalım inş bişi çıkmaz
Bende polip aldırdım diyince millet başladı meğer polipten bebiş olmuyormuş şimdi belki kendiliğinden hamiş kalırmışım diye
dedim tüp bebişi ertelemeyeceğim kimse aklımı çelmeye çalışmasın
bide canım benm bgn 4.gün histeroskopinin kanamam wc den sonra peçeteye gelicek şekilde devam ediyor dr. bi kaç gün kanaman olur dedi ama sende de olmuşmuydu ?
Arkadaşlar merhaba beni hatırlayan vardır mutlaka
Transferim 12.günü değerim 17 idi en son 80lere kadar çıktı ve sonra düşmeye başladı 74 ve en son baktırdığımda 9 olmuş ve herşey bitmîştibebeğim beni terketti anlıycağınız üstüne üstlük izinden döndüm ve 2buçuk yıldır bnmle olan canımın içi can parçam bir tanecık papağanımın da öldüğünü öğrendim
Rabbim sabrımı sınıyor
Mart'ın 18inde tam kanama başladı ve henüz adet olmadım düşükten sonra ne zaman adet olucam onu da bilmiorum
28 nısanda kontrolüm var
Hamile olan arkadaşları tebrik ediorum
Gün sayan arkadaşlar ve bekleyenler içinde dua etmeye devam edıorum
Buzlu bebeklerımı ne zaman alırım bilmiorum
Sevgiyle kalın
Arkadaşlar merhaba beni hatırlayan vardır mutlaka
Transferim 12.günü değerim 17 idi en son 80lere kadar çıktı ve sonra düşmeye başladı 74 ve en son baktırdığımda 9 olmuş ve herşey bitmîştibebeğim beni terketti anlıycağınız üstüne üstlük izinden döndüm ve 2buçuk yıldır bnmle olan canımın içi can parçam bir tanecık papağanımın da öldüğünü öğrendim
Rabbim sabrımı sınıyor
Mart'ın 18inde tam kanama başladı ve henüz adet olmadım düşükten sonra ne zaman adet olucam onu da bilmiorum
28 nısanda kontrolüm var
Hamile olan arkadaşları tebrik ediorum
Gün sayan arkadaşlar ve bekleyenler içinde dua etmeye devam edıorum
Buzlu bebeklerımı ne zaman alırım bilmiorum
Sevgiyle kalın
Canim bende pko var o yüzden fazla oluyormuş normal değil yani 225 bi iki sefer genel 150 dozdu 2 kutu kullandim gonal f
Inşallah gider canım kaliteli olsun inşallah
selam kızlar
herkese günaydın
össledimmm sizleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?