2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
selam kızlar
herkese günaydın
musmutlu bir gün olsun inşallah güzel haberler alalım
2 haftadır pek girememiştim ama artık burdayım
össledimmm sizleriiii

Günaydın kızlar .. Hadi bugün de ben açıyım dedim. Bol güzel haberli bebişli bi hafta olsun ..
😘😘😘

🌸🌸🌸

selam kızlar
herkese günaydın
össledimmm sizleriiii

merhaba arkadaşım nasılsın? histerskopini çekindi dimi? öyle hatırlsıyorum nasıl geçti.Bende geçen hafta histerskopi çekindim anestezi almadım ben tanısal histerskopiydi. benim ogün kanama oldu başka olmadı. senin tanısalmıydı sorun varmıydı canım

Günaydın arkadaşlar... Bugun güzel birgün olsun yarın test günüm hala adet olmadım direniyorummmm:))) baş ve karın ağrısını saymazsam herşey çok güzel gidiyor benim için...

merhaba canım histeroskopi oldum 11 nisanda
tanısal diye girdik ama operatif oldu polip varmış o alındı canım
başka bişey yokmuş şükür bide çizik atıldı işte rahime
mayıs başında tedavime başlayacağım Allah izin verirse
sen ne durumdasın ?

Öyle oluyo herhalde canım benimde 40 tane toplanmıştı 38 döllendi 22 si iyi dediler geriye 9 tane kaldı dediler insan okadar yumurtadan nasıl bu kadar az oluyo diye düşünüyor ama öyle oluyo demekki

Bana iki yöntem denediler canım sende direk döllenmesini sağlamışlar benim daha farklı oldu:85:

Son düzenleme:

Hepimizin yüzü en kısa zamanda bebiş haberleriyle güler inşallahhh

Biliyorum kuzum bende zaten anayasa benzettim

Yarın hemen aktara gidiyorumbir icmedigi kocacigimin o vardı onu da içsin bari

Bende alacağım ama 1 ay da işe yarar mı daha doğrusu erkekteki spermler daha doğrusu söyle anlatayım diyelim ki eş bugün sperm çıkarttı dışarı o spermler 3 ay öncenin mahsulleri oluyormuş. Yani diyelim kürü bu ay yaptı işe yaradı ama daha o spermlerin 2 ay sonra kanala çıkacak. Anlata bildim mi yaaa:26:

neymiş kığızzzzzz ooooo
biri kür mü dedi
hangi kür? nerde ?kim için ?kim verdi?neden verdi? nerden aldınız? neden aldınız?

İbrahim Saraçoğlu dün akşam söyledi. İsmi Hardal tohumuymuş, sperm morfolojisine bire birmiş ve lk defa sperme y geldiğini söylüyorum dedi. Bir hafta sabah akşam bir çay kaşığı çiğnemeden yutacaksın 3 hafta ise sadece 1 çay kaşığı yutacak. Hardal tohumunu satıl alırken tanesini çiğneyip deneyecekmişsin acı değilse taze olmadığı anlaşılıyormuş.

ee hadi hayırlıs olsun canım demek polip varmış iyi olmuş bak, bebğine yaklşamana az kaldı
bende rahime baktı sorun yok yapışıklıklar yokmuş kist falanda yok.ama sağ tarafta hidrosalpenks tekrar olmuş oyüzden laparaskopi olucam tüp bağlancak ondan sonra tüp tekrar deniycez nasipse

Günaydın cnm
Aman erteleme cnm ben polpi aldırdıktan 3 ay doğal yollarda denedim de noldu olmadı
Cnm korkma banada doktorum demişti kanama ara ara olur diye için rahat olsun

Herkezin farklı oluyor demek ben kimyasal gebelikten çok sonra adet oldum ve adetim tam 1 ay sürdü düşüğüde adetimle beraber oldu:26:

Canım senin canın sağ olsun, her şey yoluna girer tatlı canını sıkma. Bak donmuşların da var, bizim o da yok

selam kızlar
herkese günaydın
össledimmm sizleriiii

Kız özledim seni tabikî de, kendi kendime karıştırıyorum siteyi sensiz olmuyor yani fazla uzamıyor o zamanda zevkli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…