• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aranıza yeni katıldımm yeni doktorumdan geldimm tüp bebek dedi :14::14: bende sorun yok klomen tedavisi yaptı geçen ay 3 yumoş vardı arkadan gelnlerde vardı fakat olmadı...eşiminde ok cok büyük sorunları yok ama tüp bebek diyor.şöyle yazayım sayı 106 milyon hareketlilik yüzde 20 lerde ama morfoloji büyük sorun yüzde 6 sadece.aşılama önermedi tutmaz dedi tüp bebek tedavisi dedi vakit kaybetmeyelim dedi..hocama yaptırırım üniversite hastanesinde hem cok parada vemremiş olursun dedi cok kararsız kaldım yaaaa :50::50: bir tane kimyasal gebeliğim var 1 yıldır bebek istiyoruz :14::14::14:

Süper canim ağrı olmasinda ben Laparoskopi olmuştum berbatti omrumden Gitmisti kaynanam geldi merak etmisti onla oturdum birz bugun kont vardi hersey yolunda dedi doktor artik normal hamilelik 9 hafta 2 gün oldu artık bebeğe benzemeye başlamış inşallah sonuda güzel olur
Ohhh şükür bebis iyimiş Rabbim kucağına almayi nasip etsin bitanem:16::16::16:

aranıza yeni katıldımm yeni doktorumdan geldimm tüp bebek dedi :14::14: bende sorun yok klomen tedavisi yaptı geçen ay 3 yumoş vardı arkadan gelnlerde vardı fakat olmadı...eşiminde ok cok büyük sorunları yok ama tüp bebek diyor.şöyle yazayım sayı 106 milyon hareketlilik yüzde 20 lerde ama morfoloji büyük sorun yüzde 6 sadece.aşılama önermedi tutmaz dedi tüp bebek tedavisi dedi vakit kaybetmeyelim dedi..hocama yaptırırım üniversite hastanesinde hem cok parada vemremiş olursun dedi cok kararsız kaldım yaaaa :50::50: bir tane kimyasal gebeliğim var 1 yıldır bebek istiyoruz :14::14::14:

merhaba hoşgeldin..canım sizin vereceğiniz bir karar.aşılama yaptırmadın mı?

merhaba hoşgeldin..canım sizin vereceğiniz bir karar.aşılama yaptırmadın mı?

yok canım hiç aşılama yaptırmadım doktorum direk tüp bebeğe geçelim dedi aşılama önermiyorum tutmaz dedi oranı düşük dedi :50::50: eşimin değerleri o kadar kötü mü ki yaa ürolojideki doktor iyi diyor benmi doktorum iç acıcı değil vakit kaybetmeyelim diyor :50::50:

yok canım hiç aşılama yaptırmadım doktorum direk tüp bebeğe geçelim dedi aşılama önermiyorum tutmaz dedi oranı düşük dedi :50::50: eşimin değerleri o kadar kötü mü ki yaa ürolojideki doktor iyi diyor benmi doktorum iç acıcı değil vakit kaybetmeyelim diyor :50::50:

valla bende bilemedim ki ne diyim.eşinin değeri iyi.bunların hepsinin sırası vardır derdi benim dr.um.klomen tedavisi bir kere yapılıp bitmez derdi,altı ay deneyen var,sonra üstüne aşılamlar üç tane..ama bunların hepsi zaman katbı dersen direk tüp bebek yaptır bencede beklememiş olursun..

valla bende bilemedim ki ne diyim.eşinin değeri iyi.bunların hepsinin sırası vardır derdi benim dr.um.klomen tedavisi bir kere yapılıp bitmez derdi,altı ay deneyen var,sonra üstüne aşılamlar üç tane..ama bunların hepsi zaman katbı dersen direk tüp bebek yaptır bencede beklememiş olursun..

tüp bebekte tutma oranı kaçlarda peki...eşimin dğeelreri banada cok kötü gelmiyr çünkü sayı vs daha düşük olanlar hsmle kaldıüını okudumm..bulunsduğum yerde aşılama faln yok direk zaman kaybetmeyelim tüp bebeğe gecelim seninde gidip gelmen zor olur calışyırosun dedi :50::50: tüp bebek fikrini birden duyunca şaşırdım yaaa bu kadar erken beklemiyordumm :14::14::14: 2 ay klomen tedavisi denedik bizz

Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama doktorun doğru söylemiş bende doktorumdan aşılama istemiştim bana doktorum çok mantıklı bişi dedi " siz zaten her ay aşılamayı doğal yollardan yapıyorsunuz " demesi bana çok mantıklı geldi en iyisi tüp bebek yinede sen bilirsin cnm

Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama doktorun doğru söylemiş bende doktorumdan aşılama istemiştim bana doktorum çok mantıklı bişi dedi " siz zaten her ay aşılamayı doğal yollardan yapıyorsunuz " demesi bana çok mantıklı geldi en iyisi tüp bebek yinede sen bilirsin cnm

üp bebekte oran dHA yüksek diye dedi benimkide vakit kaybetmeyelim dedide tüp bebeğin tutcağı da ne malum bir hayal kırıklığını daha kaldıramam gibi geliyor :14::14::14::14:

cnm doktorun neden histereskopi yapmaya karar verdi.. daha önce hiç tüp denemişmiydin.. sıkıntın neydide böyle bir karar verdiniz yoksa hiçbirşey yokken bir bakalım diyemi karar verdiniz..
bu arada çok geçmiş olsun sıkıntının bulunmadına sevindim..

cicişşş canımm ben bu bal çörek otu keten tohumu karanfil karışımına başladımya ona adetin 2-3 günü başlamak gerekliymiş galiba..
ben adetli değilim 10 gün oldu biteli öylesine bi günde başladım sence sorun olurmu ne dersin.. uzman bayan..:16::16:

Yok tatlım ya ne sorun olacak, onların hepsi doğal şifalı şeyler antibiyotik değil ki bunlar. Hiç fark etmez istediğin zaman başla

Kizlar hepinizden Allah razi olsun tahlilim temiz cikti .Rabbim bagisladi bebeklerimi.Allah hepiniizi sevindirsin hic beni yalniz birakmadiniz.

Canım içinin rahatlamasına çok sevindim Allah hep yüzünü güldürsün.

tüp bebekte tutma oranı kaçlarda peki...eşimin dğeelreri banada cok kötü gelmiyr çünkü sayı vs daha düşük olanlar hsmle kaldıüını okudumm..bulunsduğum yerde aşılama faln yok direk zaman kaybetmeyelim tüp bebeğe gecelim seninde gidip gelmen zor olur calışyırosun dedi :50::50: tüp bebek fikrini birden duyunca şaşırdım yaaa bu kadar erken beklemiyordumm :14::14::14: 2 ay klomen tedavisi denedik bizz

tüp bebekte yarı dan fazla diye biliyorum,nerde yaşıyorsunuz canımm.eşinle senin vereceğin bir karar.

üp bebekte oran dHA yüksek diye dedi benimkide vakit kaybetmeyelim dedide tüp bebeğin tutcağı da ne malum bir hayal kırıklığını daha kaldıramam gibi geliyor :14::14::14::14:

Cnm inan aşılamanın tutma olasığı daha az
Eşimde ve bende çok şükür sorun yok ona rağmen banada tüp bebek dediler

tüp bebekte yarı dan fazla diye biliyorum,nerde yaşıyorsunuz canımm.eşinle senin vereceğin bir karar.

canım biz doğuda görevb yapıyoruz burda doğru düşürt hastane bile yokki :50::50: bilmiyorum ki doktorumda bu ilkbahar ayları tüp bebek için cok uygun zamanlar beklemyelim mayısta takibini yapıp göndereyim dedi de off offf eşimle iyice bi konuşayım olmadı gidip birlikte bi konuşalım doktorumlaa :50::50::50:

Cnm inan aşılamanın tutma olasığı daha az
Eşimde ve bende çok şükür sorun yok ona rağmen banada tüp bebek dediler

canım ne zmandır istiyorsunuz siz? benim 1 yıldır istiyoruz 1 kimyasal gebeliğim var..rahim filmi dedi önce bende korkuyorum ama gerekirse anestezili yaptırırm hocam birde kimyasalım var yinede tüpler tıkalı olmuş olabilir miki dedimm olur dedi...rahim filmini biz hiç yaptrmayım sana onada başka şehire gitcen uğraşcann en iyisi direk tüp bebeğe geçelim aşılamada tutmaz dedi...eşimde biraz sorunlar var benimm :50::50:

Sperm sayısı gayet güzel, morfoloji düşük olunca tabi yumurtaya gire bilme şansı azalıyor. Mesela bizim sayı 2,5 milyon ve morfoloji 0 , sen karşılaştır işte durumu. Bir çok doktor doğal yolla bile olur derken senin gibi değerlere hemen tüp bebek demesi ilginç bu arada yaşlarınız kaç?

Back
X