2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hımmm teşekkür ederim arkadaşım ilk fırsatta deniycem.
yemediğimiz içmediğimiz neler yokki ondan da yerik nolceek

sağol canım paylaştığın için ben bi sorayım eczaneye alayım polensiz olanını alerjim varda

genelde olmuyor soyleyince getiriyorlar cnm

inofolic kullanirken bende hep actim isyerinde oglenleri yemekhaneye hep ilk kosanlardan oluyordum:) oysaki yemekle normalde hic aram yoktur.

genelde olmuyor soyleyince getiriyorlar cnm

inofolic kullanirken bende hep actim isyerinde oglenleri yemekhaneye hep ilk kosanlardan oluyordum:) oysaki yemekle normalde hic aram yoktur.

sen yazınca netten baktım hemen bildiğimiz bir bak markasının ürünüymüş ısrarla alerjiden bahsetmişler korktum poleni sade yemiştim ben çok fena olmuştum alerji oldu polensiz olanı alerji yapmaz umarım diye alıcam inşallah kullanabilirim..
inofolic insülin direncini düzenliyor diyolar bende normaldi demek bozdu sürekli açım kilo alcam yaaa

Allah seni valla doğru ne zaman gelse pc başında oluyorum
Bende şeyi keşfettim yemekten sonra hiiç karışmıyo
Bende karnını doyuruyorum ohhh miss
O kurtlar vadisine ben size
Fena mı yani

Kizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis

Canım benim Allah senden razı olsun moral oldun Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün hep dualarımdasın inşallahh bizde hamiş kalıcaz önce göbüşlerimiz sonra kucaklarımız evlatla dolacak rabbim Yeterki ol desin

Kizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis

aysennnnnnn
gelişmelerin hızına yetişemiyorum yolcusunuz demek nerden nereye ya Allah yolunuzu açık etsin canım bu emeklerin çabaların sonu annelik olsun inşallah..dualarım seninle olacak haber ver sık sık olurmu

Cnm doktorda kimyasal gebelik dedi aynı senin dediklerini dedi hamile kala bilmen güzel demişti
Benn bişi merak ettim doktora sormayı unuttum adet hemen olurmuyum birde acı çekermiyim ilk defa yaşadığım için bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…