Aytun Hanım'ı tesadüfen buldum ama tanıştığımda çok ısındım. Şakalarıyla, şefkatiyle beni çok rahatlatıyor. Doktorluğuna da güveniyorum. 10 Aralık'ta 1 adet 5. gün embriyosu transfer etti bana. Yarın test günüm!!!
İnşallah hamilesindir canım. Bu arada hemen ilk görüşmede karar verildimi adetinde gel diye. Erbil bey benden bir kaç test istedi vitaminler verdi. Şubatta yumurta toplayıp martta transferi yapalım dedi.
İnşallah canım teşekkür ederim.
Biz zaten bahçeciye gelmeden önce başka bir doktorlar görüşmüş ve hsg, spermiogram vs. yaptırmıştık. O doktor tüp bebek önerdiğinde bahçeciyi bulduk gittik. Aytun hanım birkaç kan tahlili istedi.birkaç vitamin - ilaç vs verdi. pko nedeniyle zaten çok zor adet gördüğüm için adet söktürücü verdi, akabinde de gittik başladık.
Yok yok minnacık bir iğne zaten kullanacağın, sinek ısırığı kadar anca acıtır. Yan etkileri kişiye göre değişiyor, ben o kadar konsantre oldum ki hedefe hiçbir şey hissetmedim. :)
kızlr ben de yeni sayılırım.hızınıza yetişemiyorum.pco rahatsızlığı olupta tüp bebekle kaçıncı denemede gebe kalan var mı?biraz devrik bi cümle ama.tüp bebekte olasılık kac acaba?
klasik 2 günde bir testlerine başlıyorsun demek geleneksel test günlerin hayırlı olsun canımcım
İnşallah canım teşekkür ederim.
Biz zaten bahçeciye gelmeden önce başka bir doktorlar görüşmüş ve hsg, spermiogram vs. yaptırmıştık. O doktor tüp bebek önerdiğinde bahçeciyi bulduk gittik. Aytun hanım birkaç kan tahlili istedi.birkaç vitamin - ilaç vs verdi. pko nedeniyle zaten çok zor adet gördüğüm için adet söktürücü verdi, akabinde de gittik başladık.
Aynı canım benimde öyle oldu. Çok doktora gittik herşeyimiz tamdı ve karar verme aşamasındaydık. Erbil bey troid ve şeker ölçümü verdi çok şükür sonuçlar güzel çıktı. Bende pko olduğum için bol bol vitamin içiyorum. Eşimde varikosel sebebiyle ilaç kullanıyor. Şubata hazırlık yapalım bakarsınız kendiliğinden olur dedi.
cok sevindim canim . Ay ne guzel ya gozlerim doldu walla kendim hamileymisim gibi sevindim . Allah tan baska yardim yok dogru diosun . Allah herkese nasip etsin .
Tatlım ben göbişten biliyorum ama doktorunun sana anlatıp uygulamayı göstermesi gerekirdi. Sormanda yarar var. Hayırlı haberlerin olsun inş.
canım tebrikler çok sevindim ne güzel tutunmuş meleğin rabbim devamını nasip etsin ay ne güzel ya insan heyecanlanıyor vallahi bizede bizede diye bağırası geliyor hamile haberleri beni cesaretlendiriyor sanki bende pozitif alacağım gibi hissediyorum inşallah daim olur herkes pozitifi görür bu topic uğurlu olucak inşallah:13::13::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::129::129::129::129::129:
Daha regl olmadım canım, ilaçlarımı bugün telefon ile öğrendim. Eczacı bir arkadaşım temin edecek, merak ettim kullanımlarını.
Lucrin gibidir inşallah, acıtmadan biter geçer.
kızlar, gonal-f (3 kutu) ve menopur (2 kutu) kullanacakmışım..bunları kullanan oldu mu aranızda? Göbişten mi, popişten mi?
Bu arada yeni gelenlere hayırlı olsun diyorum :) hoş geldiniz..
Aynı canım benimde öyle oldu. Çok doktora gittik herşeyimiz tamdı ve karar verme aşamasındaydık. Erbil bey troid ve şeker ölçümü verdi çok şükür sonuçlar güzel çıktı. Bende pko olduğum için bol bol vitamin içiyorum. Eşimde varikosel sebebiyle ilaç kullanıyor. Şubata hazırlık yapalım bakarsınız kendiliğinden olur dedi.
Bakarsın olur canım nasıl da güzel olur :) hayırlısı olsun inşallah.
Bakarsın olur canım nasıl da güzel olur :) hayırlısı olsun inşallah.
ayyy inş. amin
haklısın hemen değiştiriyorum :)))kız artık bende bebiş istiyorum yazını değiştirrr :))
bebişim benimle de
Kizlar eşim ameliyattan cikti..sanirim olumsuz... galiba bunis burda bitti...moralim cok bozuk.. esim bendrn de kotu...nyine de yarina kadar bekleyin dediler
anladım cnm bende sonuca odaklancam zaten :)
yarın buyuk gün desene..
ayy ınsallah sende hamıleyımmmmmmmm kızlar dersin deeeeeee bizi de mutlu edersin...
tatlım hoş geldin..
biz sana 1. yada2. yada3. denemeden de hamıle kalırsın diyemeyiz cnku o kısmet..
1. denemesinde hamıle kalanda var 4.denemesinde kalamayan da....
haklısın aslında.ben öğretemen olduğum için kıs boyunca deneme yapamıyorum.dersler aksamasın diye malum.ama maliyet ve başka illerde kalmak zorunda olmak korkutuyor.cunku ankarada kimsem yok.ama haklısın pes etmemek gerekir.insallah en kısa zamanda bu sıkıntı geçer. ben de 5 yıldır uğraşıyorum biraz yoruldum doktor kapılarında beklemekten.senin sıkıntın ne? bebişin yok mu?benim Allaha sukur bir tane var.iki hamileliğim de tedavi ile değil.hapları 6 ay kullandım olmadı.aman yeter dediğim ve bıraktığımda hamile kaldım.yani moral olsun diye söyledim.geç de olsa hamile kalabiliyorum. yasım ilerledi ama su an.34.nasip artık.pes etmeyelim
Kizlar eşim ameliyattan cikti..sanirim olumsuz... galiba bunis burda bitti...
Kizlar eşim ameliyattan cikti..sanirim olumsuz... galiba bunis burda bitti...moralim cok bozuk.. esim bendrn de kotu...nyine de yarina kadar bekleyin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?