2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Yok yok minnacık bir iğne zaten kullanacağın, sinek ısırığı kadar anca acıtır. Yan etkileri kişiye göre değişiyor, ben o kadar konsantre oldum ki hedefe hiçbir şey hissetmedim. :)

anladım cnm bende sonuca odaklancam zaten :)
yarın buyuk gün desene..
ayy ınsallah sende hamıleyımmmmmmmm kızlar dersin deeeeeee bizi de mutlu edersin...

kızlr ben de yeni sayılırım.hızınıza yetişemiyorum.pco rahatsızlığı olupta tüp bebekle kaçıncı denemede gebe kalan var mı?biraz devrik bi cümle ama.tüp bebekte olasılık kac acaba?

tatlım hoş geldin..
biz sana 1. yada2. yada3. denemeden de hamıle kalırsın diyemeyiz cnku o kısmet..
1. denemesinde hamıle kalanda var 4.denemesinde kalamayan da....

cok sevindim canim . Ay ne guzel ya gozlerim doldu walla kendim hamileymisim gibi sevindim . Allah tan baska yardim yok dogru diosun . Allah herkese nasip etsin .

canım seninde diğer arkadaşlarımızında hayırlı haberlerini bekliyorum.teşekkür ederim

Tatlım ben göbişten biliyorum ama doktorunun sana anlatıp uygulamayı göstermesi gerekirdi. Sormanda yarar var. Hayırlı haberlerin olsun inş.

Daha regl olmadım canım, ilaçlarımı bugün telefon ile öğrendim. Eczacı bir arkadaşım temin edecek, merak ettim kullanımlarını.
Lucrin gibidir inşallah, acıtmadan biter geçer.

en önemlisi inanç iman sabır inanın sadece ve tevekkül edin.1,5 yıl bekledim bunları diyeceğim gün olmayacak sanıyordum şoktayım hala.ama rabbim sabredenlerin yanındadır

Daha regl olmadım canım, ilaçlarımı bugün telefon ile öğrendim. Eczacı bir arkadaşım temin edecek, merak ettim kullanımlarını.
Lucrin gibidir inşallah, acıtmadan biter geçer.

Hiç yaptırmadım ama netten videosunu izledim. Tanıdığım arkaşlarımında sıkıntı olmadığını kendi iğnelerini kendileri yaptıklarını söylediler. Bende temin edicem. Şubatta başlamak için...

kızlar, gonal-f (3 kutu) ve menopur (2 kutu) kullanacakmışım..bunları kullanan oldu mu aranızda? Göbişten mi, popişten mi?
Bu arada yeni gelenlere hayırlı olsun diyorum :) hoş geldiniz..

canım gonal f göbekten menopur kalçadan :) hayırlı olsun :)

Kizlar eşim ameliyattan cikti..sanirim olumsuz... galiba bunis burda bitti...moralim cok bozuk.. esim bendrn de kotu...nyine de yarina kadar bekleyin dediler

haklısın aslında o nasip işi.ama internette okudum da pco lularda fazla yumurta oluyor.kolay oluyor falan diye ama .Bu Allah'ın takdiri artık.inşallah cok beklemeyiz .yasım da geçiyor.Rabbim hiç bebeği olmayanlara tattırsın enkısa zamanda ins.

canim ne guzel masallah oglusun var bende 6-7 yildir ugrasiyorum cok olumsuzluklar ve kotu anilarla doldu tasti gecmis...subatta 6. deneme olacak cnm cim
bebisim yok erkek infertilesi sorunumuz ama bendede bagisiklik sorunu yumurta azligi vss bas gosterdi.. maddiyat zaten cok yipratici simdi ilk kez tup bebek raporu cikartmaya calisiyorum:))

Kizlar eşim ameliyattan cikti..sanirim olumsuz... galiba bunis burda bitti...moralim cok bozuk.. esim bendrn de kotu...nyine de yarina kadar bekleyin dediler

canim uzulme ya neden bitsin herseyin bir yolu var dur bakalim karamsar olma baska doktora gidersiniz birde onlar bakar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…