cagla2525, Inaccessible_GirL, tuceed, haticecrm
hey alttakiler size sesleniyorum ses verin bakıyım.
efendiiiiim canııımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efendiiiiim canııımmmmm
yakaladım aşağıda 2 üye var ve birisi hayalet
ve topiğin hayaletide nissaaaaaaaannnnnnnnn
Nisaannn değil canım o hayalet benim itiraf ediyorum
ne yapıyorsun bakıyım ben bir yandan huzur sokağını izliyorum
off ya ne cok sey almışsınız ben daha bişeyler bakamadım bile
tırsmaya başladım
off ya ne cok sey almışsınız ben daha bişeyler bakamadım bile
tırsmaya başladım
halledersin cnaım ya biz kızların elinden ne kurtulmuşki tırscaksın:)
Cok yorgunum canim bugun bi ton denemeye girdim boyle sanki bi noktaya odaklaninca yer ayagimin altindan kayiyor resmen
evet bakacaktım ama hesapta olmayan ayrıntılar çıktı da:26:Hafta sonu bakmayacakmiydin canim sen.yarin hafta sonu bakarsin zaten.
canım üniversiteye mi hazırlanıyoduun
Yok bee kuzum ne universitesi bu sene bitiriom onu kpss ye hazirlaniorum ogretmen olmk icin:)
Cok yorgunum canim bugun bi ton denemeye girdim boyle sanki bi noktaya odaklaninca yer ayagimin altindan kayiyor resmen[/QUOTd
Anladım canım bende 2 yıllık okudum 4 yıllık kazanmak için dgs gireceğim. Ben geçen seneden çok çalışmıştım. Olmadı Bu sene yine çalışmaya devam ediyorum bu aralar iş yerimde sorunlar olduğu için bıraktım. Ama yakın zamanda yine devam edeceğim. Şubatta ben yoğun bir şekilde çalışacağım sınava bir okul dgs kursu veriyor. Ona yazıldım şubatta başlayacak.
İkimiz içinde hakkımızda hayırlısı olsun
Oh konuş canım konuşwalla şekerim telefonla konuşuyorum eşim şehirdışında arkadaşları fln arıyorum sen npysnnn
Alırsın canım sıkma canını daha zaman var. Bir başla hele gerisi gelir.off ya ne cok sey almışsınız ben daha bişeyler bakamadım bile
tırsmaya başladım
Kız buradayım. Bir plan atmam gerekiyordu öğretmen arkadaşıma maille.fulya hanım nereye kayboldu yoklama alıp kaçtı yahu
Sende katıl canım aramıza takiple kalmaBurdayız canım bende yorgunum biraz ama konuşmaları takip ediyorum
oo sen baya yol katetmişsin darısı bana branş neydi canım
Gunaydinlaaaar
Günaydın kızlar