hımmm güle güle kullan tatlım
saol canımmm çok seviyorum böyle hediye işlerini almayı da vermeyide bayılıyoruummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm güle güle kullan tatlım
ne ciciler aldın desem söylemessin şimdi
ama ipucu versende olur
birde başım ağrıyorki kızlar ya
bana müsade bu akşamlık
Biri kozmetikmi dedi oluyorum ben yaa kozmetik urunlerine aklim cikio.desem yeridir:) asj yasiorum resmn kozmetikle.
aynen kaç tane ojem yüz kremim rujum var sayamıyorum bileeee
Ama yani bi bayanda olmasi gereken seyler bunlar:)
kızlaaar ben geldiiim
hatta olmazsa asla olmaz diyelim parfüm takıntımı söylemiyorum bileeeee ben:)
hoşgeldin..........
Katilimi merak ediom bn hlen:) sesi sicacikti ama burdan kim cabuk parmak kaldirsin:)
evet canım her kadın güzeldir yeter ki insan kendisine baksınAma yani bi bayanda olmasi gereken seyler bunlar:)
biri parfüm mü dedi çok severim.. En çok kullandığım kozmetiklerden biri.hatta olmazsa asla olmaz diyelim parfüm takıntımı söylemiyorum bileeeee ben:)
evet canım her kadın güzeldir yeter ki insan kendisine baksın
biri parfüm mü dedi çok severim.. En çok kullandığım kozmetiklerden biri.
Benim takı takıntımla parfüm sürmeden misler gibi kokmadın dışarı çıkmam.
Hatta saçıma bile güzel koksun diye ayrı bir krem sürerim
slm kızlar kurbanımın ilk hediyesi donu hazır bende parfüm delisiyimdir makyajda rimel kalem tercihim makyajsız bayan yok sanırım herkes yapıyor bende severim makyaj yapmayı
insanın kendine bakması bir nevi şımartması piskolojiye çok çok iyi geliyo bence bi başka mutlu oluyor insan
makyaj eşittir güzel hissetmekslm kızlar kurbanımın ilk hediyesi donu hazır bende parfüm delisiyimdir makyajda rimel kalem tercihim makyajsız bayan yok sanırım herkes yapıyor bende severim makyaj yapmayı
bilmem kim acababende çok merak ediyorum acaba kimkkkiii
birde başım ağrıyorki kızlar ya
bana müsade bu akşamlık