ahtobot salatasıı ( hic yemedim nasil bisey ki) süperrr bişi kiiiii belkide ben balık ve balık ürünlerini sevdiğim için öyle geliyodur
havuç tararo da güzell ımmm
offfffffhepsi güzel işte karar ver tarifte yazarız açık açıkk
evet gelsin bencedeayy çok merak ediorum begenicekmi hedayelerimi yüzünde güller açıcakmı
Benden istediği şey nedir :) varmı istanbuldan bir arzusu
slm kızlarr herkese günaydın
İstanbul dışından biri Beğenir ehralde canım . Hepimiz özeneceğiz sonunda. Hepsini beğenmese de beğenecekleri de olacaktır
Akşam ki menüde kereviz mi var
Portakallı Kereviz : Kerevizi soyup rendele. . Öncesinde sarımsaklı yoğurt hazırla.yoğurdun içine rendelenen kerevizleri ekle.
Portakalları yuvarlak dilimle kabuğunu soymadan tabi.Kerevizi paylaştır ceviz ve nane yağrağı ile süsle. Bi yerden resim çalayım bari
Eki Görüntüle 875156
meraba arkadaşlar okuldan şimdi geldiim ne gündü sıcak mı soğuk mu belli değil siz neler yaptınız bakalım nasılsınızzz
çevizli yogurtlu krevizz = tarif istiyorum
portakalli kereviz = vazgecilmez tarifi yazmisti
yogurtlu havuc = tarifi istiyorum
havuç tarator = tarif istiyorum
meksika fazülyesi salatasııı = tarif istiyorum
cok mu fazla oldum
sen nöbetten geldin ve uyudun sanırım günaydın canımslm kızlarr herkese günaydın
burdayızz kızz bizz hoş geldinBen geldim yine herkes kaybolmuş yaaa bende kendi kendime konuşim bari
Eve gitmek istiyorum
Akşama ne yemekler var
bendeeee oglumu özledimmm
ben dün akşamdan bugüne yemek yaptım hep öyle yapıyorum birgün önceden kolay oluyo
tavuklu mantarlı sote birde plav
meraba arkadaşlar okuldan şimdi geldiim ne gündü sıcak mı soğuk mu belli değil siz neler yaptınız bakalım nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?