- 21 Nisan 2011
- 10.853
- 709
yok anam yok yavaş bunlar:) ellerini çabuk tutsunlar burdan yengelere ve abilere sesleniorummmm:)
nasip canım bu işler sıkılma olursun hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok anam yok yavaş bunlar:) ellerini çabuk tutsunlar burdan yengelere ve abilere sesleniorummmm:)
maşallah
büyümüş bu paşa artık
ayy bende istiyorum böyle dünya şekeri bir erkek ya
Maşallah oğluna. . Ne kadarda yakışıklı
BENİM YARAMAZ ÖRDEĞİMDE BU TEYZELERİ
Oyy maşallah deri ceketini yesinler onun. Çok tatlı
söylemiyor naza çekiyo kendini ya
bende msj gelince söylemicem o zaman
katilie sesleniyorum bana msj at vazgeçilmezim çatlatcak yoksa bizi
yolla canım sana gün ışığı görmemiş msjlar atacam
Gün ışığı görmemiş mesajmı :26: katilim olmasan bile bu mesajları görmek okumak isterim
gün ışığı görmemiş mesaj karanlıktamı yazılır
evet haklisin cicim
biraz erken olmuş ama :44:
sonuçta msj da kim oldugunu söylemiyo yani hala gizliii ama atılan msjlar 1 yada 2 geçmesin arkadaşlar olayın espirisi kalmaz sonra
Eki Görüntüle 874960 BENİM YARAMAZ ÖRDEĞİMDE BU TEYZELERİ
Saol canımmm
Hiperaktif mi desem popişinde kurtmu var desem bilemedim. Aşırı yaramaz hareketli senin oğluşunda böylemiydi. .
oy oy pasalarimiz da pek yakisiklilarmis ya allah nazarlardan korusun
kizlaaaaaarrr birsey istesem:26:
guzel meze onerileri verebilirmisiniz bana boyle degisik biseyler olsun
Neyin yanına hazırlayacaksın canım
ayiptir soylemesi cig kofte partisi var onun yanina meze tarzi biseyler yani ama cig kofte ile uyumlu olmasina gerek yok
ayiptir soylemesi cig kofte partisi var onun yanina meze tarzi biseyler yani ama cig kofte ile uyumlu olmasina gerek yok
maşallahhh annemmm kuzuuu yaa kocaman o abi olmuşş abiii
Benim oğlum sakin canım hani hareketli ama yaramazlığına henüz şahit olmadım maşallah demeliyimHerşeyi içinde tutar ağlamaz bağırmaz ama Duygularını, rahatsız olduğu durumları söyleyerek değilde hani oyun oynarken oyun gibi anlatır . Gerçi daha 3 yaşına girecek budnan sonra n'olur bilmiyorum
Ben bazen biraz yaramaz olsa diyorum hani böyle de zor oluyor
kizlaaaaaarrr birsey istesem:26:
guzel meze onerileri verebilirmisiniz bana boyle degisik biseyler olsun
Aman canım yok boşver yaramaz olmasın. Çok zor. .Bende eşimde çalıştığımız için akşam eve gidince çileden çıkarıo resmen.annem bakıyor annemin yanında bildiğin kuzu
Annesine nazlanıyordur O kadar yapacak annesi Konuşarak, anlatarak çözüm bulmaya çalış. İnan zamanla işe yarıyor