kızlar ya bizim yarın sularımız kesilecekmiş ve tam cuma sabahı gelecekmiş
ne yapcam iki günsusuz
birde ailem gelecek memleketten düşünün
nerdesnki canım sen su kesintisi niye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya bizim yarın sularımız kesilecekmiş ve tam cuma sabahı gelecekmiş
ne yapcam iki günsusuz
birde ailem gelecek memleketten düşünün
Yani hediyelere hafta sonu başlayacağım inşallah
aldım valla bişiler ya bişi sorucam geçen seneki topiğe fln baktım da böyle bi şart fln var mı şu kadar hediye şöyle böyle denen bi durum var mı aacaba
yok canım şart yok gönlünden geçenleri alıyorsun işte
nerdesnki canım sen su kesintisi niye
inş beğenir aldığım kişi kendime alır gibi çok beğenerek aldım bişiler ama bakalım
senin gibi ankaradayım bende canım ne tarafta oturuyorsun sen sizde yokmu kesinti
canım benimde ilkem budur
kendim kullanmayacağım şeyi hiç bir arkadaşıma almam
Selam kızlar.
Bugün dolunay ağdası yaptım limonla tuzu da uyguladım inşallah azalırlar.
Sizinle paylaşacağım sonucunu, vücut temizliği için ideal bir gündeyiz deneyin derim ben =)
ben kalabadayım okuldaydım bütün gün haberim yok nerelerde var kesinti ki acaba canım sen nerdesn
aynen ya birine hediye alırken fiyatından çok karşı tarafın hoşuna gidilebilicek bize gelmesinden hoşlanıcağımız şeyler almak daha mantıklı olduğunu düşünüyorum ve aşırı seçiciyimdir yoruldum bugun bayaa:)
slm kızlar şimdi gördüm alacağım kişiyi ne zaman göndereceğiz hediyeleri ne kadar zamanımız hazırlanmak için
canım yenimi gördün daha
az geliyorsun sanırım
ama biraz sık gelsen muhabbet ederiz
canım ayın 20 sinde göndecez bildiğim kadarıyla o zaman kadarda hazırlanırız zaten
Selam kızlar.
Bugün dolunay ağdası yaptım limonla tuzu da uyguladım inşallah azalırlar.
Sizinle paylaşacağım sonucunu, vücut temizliği için ideal bir gündeyiz deneyin derim ben =)
huuu huuuuuuuuuuuu :)
hönk o ne ya ne duydum ne gördüm
ben hemşireyim dün gece nöbetçiydim de ondan bakamadım canım ama normalde müdavimiyim buranın:))
İnşallah canım. ilk andan itibaren limon ellerime çok iyi geldi farkındayım ama diğerinin sonucunu almak zaman alacak.inşallah işe yarar valla paylaşırsan iyi olur