Selam kızlar nabersiniz
Ya ben hediyelerimi perşembe günü göndermiştim ama kurbancığımdan hala ses yok acaba begenmedi mi hediyelerimi :44:
Teslim edildi olarakta gözüküyor kargodan
gel hediye gelll....,
kızlar günaydın.
benı bu kadar çatlatan patlatan katılıme teşekkür ediyorum.
ben heralde bu kadar dayanamaz arardım yada bı tıyo verırdım...
şüphelendığım herkes fos cıktı..
ama artık şüphelenmişken tam olsun dıyorum.
katılımınde artık cici olduğunu düşünüyorum :)))
kıh kıh şüphemınde bı havası olsun madem:)
yupiiiiiiiiiiiii gelsin hediyeciklerKızlar ben hediyemi cuma günü kargolamıştım bugün kurbanımın elinde olacakmış kargo dağıtımdaymış
Aslında cumartesi gitmiş vermeye kargo ama bulamamış
Ayrıca benimde kargomm dağıtımdaymış yani benim katilimde bana göndermiş kargoyu - kargodan msj geldi gün içinde elime ulaşacakmış yuppii
Yaa hediye kisitlamasi olmasin ama bence yine kirmizi don gibi bir.kural olmali:)
canım bence sayısı az ama kendi öz olsun
canım bence sayısı az ama kendi öz olsun
Bende katılıyorum az ama öz olsun son 2 senedir ben hediyeleşmelerimizde bi gariplik seziyorum ama hiç dillendirmedim
Ben her zaman karşımdakini tanımıyor olmama rağmen özenle gönderdim hepsini umarım hep böyle devam eder
Bende katılıyorum az ama öz olsun son 2 senedir ben hediyeleşmelerimizde bi gariplik seziyorum ama hiç dillendirmedim
Ben her zaman karşımdakini tanımıyor olmama rağmen özenle gönderdim hepsini umarım hep böyle devam eder
ne gibi bi gariplik canım ben anlamadım sanki:26::26:
valla cnm bende anlamadım ve de alındım geçen yıl ben hediye göndermiştim arkadaşıma şuan beğenmedi diye düşünüyorum...
oysaki bende elimden geldiğince özen gösterdiğimi düşünüyorum hem geçen yıl hem bu yıl ... alındım yanii
canım hani sana dememiştir kesinde ne demek istedi onu anlamadım
yoksa sana demez canım ne güzel şeyler yollamaıştın
kimisi çok girmiyor ya topiğe onu filan kastetmiştir alınma sen ya
valla cnm bende anlamadım ve de alındım geçen yıl ben hediye göndermiştim arkadaşıma şuan beğenmedi diye düşünüyorum...
oysaki bende elimden geldiğince özen gösterdiğimi düşünüyorum hem geçen yıl hem bu yıl ... alındım yanii
Tatlım öyle demek istemedin konu yanlış anlaşıldı ilk başlarda hediye paketleri ve benzeri işte ürün resimlerii paylaşımı daha özenli oluyordu
Geçen sene çok sorun yaşadık hatta bazı arkadaşlar resim bile koymadı
Yoksa benim bir sorunum yok alınma sen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?