Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim canım:)
Tinylove çok karanlık çıkmış fotolar canım birde paketleri koymamışsın !
Evet ya o akşam çekmiştim yine çekerim akşam pek iyi çekmemiş. Onları da yükleyeceğim. Bilgisayara atıyorum şimdi. Oğlumun hediyeleri de var daha.
evet bende goremedim ve o paketteki siyah desenli bisey vardi?günaydın kızlarr
epoukya canım güle güle kullan ama net göremedim kırmızı donu da göremedim yokmu ?
evet bende goremedim ve o paketteki siyah desenli bisey vardi?
umarım vardır biz görmemişizdirr ....
sevmiyorum çünkü çeklişlerde sorun yaşamayıı ! karşıdaki insanın magdur olmasınıı ...
hersene birilerinii elemekk zorunda kalıyorum ha tabiki birtek ben yapmıyorum çekiliş digerlerinede katılabilirler ama ben problemsizz birşeyler yapmak istiyorum ....
herkes sorumlulugunu bilsin istiyorum zaten kuralları başta ve sohbet sırasında defalarca söylüyorum ...
çok mu şey istiyorum kii ? aslında hepinizi düşündüğüm için bunların hepsi
kızlar günaydın...
evetttt yıne şaşılmayacak bir durum , ne yazıkkı yıne katılden ses seda yok.
alışayım dıyorum sizi görünce yıne üzülüyorum....
ya katıl ara sor bi kaynaşalım
cicim neye kızdın ?
günaydınnnnnn
tiny love güle güle kullan canım
tama seçemedim ama güzel şeyler var belliki
fulyam eline sağlık kesene bereket
Teşekkür ederim canım yeniden resim yükleyeceğim bunlar çok karanlık bende bilgisayara aktarınca farkettim. Orada daha net görürsünüz.
Kırmızılım var ponponlu hemde Resmini ekleidm ama net değil ya anlayamamışsındır nissan cım.
Bu arada benim hediyelerim ulaşmadı mı:26: Takip numarası da yok bende. Takip edemiyorum. İş yerinde güvenlikten gitti kargolarım. İçinde kırılacak parçalar olduğundan koliden çıkarmış güvenlik. Kargo poşetine koymuşlar sanırım. Ben bir kaç parça hediye daha göndereceğim kurbanıma. Çok gezip görerek alamadım. Hediye paketelrimde dahil.
Bu hafta çok yoğunum geçen hafta gelemediğim için kızlar. Kriz geçiriyorum ara ara
Teşekkür ederim canım yeniden resim yükleyeceğim bunlar çok karanlık bende bilgisayara aktarınca farkettim. Orada daha net görürsünüz.
Kırmızılım var ponponlu hemde Resmini ekleidm ama net değil ya anlayamamışsındır nissan cım.
Bu arada benim hediyelerim ulaşmadı mı:26: Takip numarası da yok bende. Takip edemiyorum. İş yerinde güvenlikten gitti kargolarım. İçinde kırılacak parçalar olduğundan koliden çıkarmış güvenlik. Kargo poşetine koymuşlar sanırım. Ben bir kaç parça hediye daha göndereceğim kurbanıma. Çok gezip görerek alamadım. Hediye paketelrimde dahil.
Bu hafta çok yoğunum geçen hafta gelemediğim için kızlar. Kriz geçiriyorum ara ara
Var canim kirmizi don ama karanlık cikmistinyloveeee gule gule kullan hediyelerini (tiny paket reimlerini de koy kirmizi don gormedim)
fulyaa kesene bereket
Var canım hatta kirmizi donu alabilmek icin 1 saat dusundumumarım vardır biz görmemişizdirr ....
sevmiyorum çünkü çeklişlerde sorun yaşamayıı ! karşıdaki insanın magdur olmasınıı ...
hersene birilerinii elemekk zorunda kalıyorum ha tabiki birtek ben yapmıyorum çekiliş digerlerinede katılabilirler ama ben problemsizz birşeyler yapmak istiyorum ....
herkes sorumlulugunu bilsin istiyorum zaten kuralları başta ve sohbet sırasında defalarca söylüyorum ...
çok mu şey istiyorum kii ? aslında hepinizi düşündüğüm için bunların hepsi
günaydınnnnnn
tiny love güle güle kullan canım
tama seçemedim ama güzel şeyler var belliki
fulyam eline sağlık kesene bereket
tamam canım yüklediğinde bakarız resimlere artık
neden çıkarmışki kutudan akıllı canım ya üzrine kargocular kırılacak ibaresi yapıştırıyorlar olup bitiyor
gerçi çok dikket etmiyor bazen kargocular kırılan şeylerde olabiliyor
ben ilk farketmedimVar canim kirmizi don ama karanlık cikmis
Var canım hatta kirmizi donu alabilmek icin 1 saat dusundum
Sagol canim
var canim kirmizi don ama karanlık cikmis
var canım hatta kirmizi donu alabilmek icin 1 saat dusundum
sagol canim