Artık hediyelerimi tamamlamış bulunmaktayım.. Şimdı bir kutu ya da sepet arayaşı içindeyim. Yalnız çok güzel paketim olucak aklımsa bir sürü fikir var kurbanım açmaya kıyamayacak zaten hepsi bitsin yükleme yapacağım paketimi
ben insanları üzdüğüm zaman kendimden nefret ediyorum şaka yaptım üzülmeee kırılmadım öyle dahil olayım konuşmalara diye dedimmm
hu huuu
ceee eeeeee
nasılsınız hanımlar
oh ne güzel hoşgeldin canım iyi akşamlar nasıl bitmekte günün
oyyy fulya ya ne yaptın ben daha bişey alamamışken
hu huuu
ceee eeeeee
nasılsınız hanımlar
iyiyim canım sen nasılsın
hadi benden sıze gelsıın
butun kızlar toplandık toplandık
hııı gerisi neydi ya
hadi benden sıze gelsıın
butun kızlar toplandık toplandık
hııı gerisi neydi ya
iyi yapmışsın benm de zaten yüzyüze görüştüğüm çevreden 2 3 kişi vardır ben face yarışmalarına katılıp kazanıyorum fake hesaplara hediye yollamıyolar o yüzden resm fln yok ordaki arkadaşların bi kısmı kadınlarkulubunden zatenn
sevimli hayalet nissan gelmiş iyiyiz canım sen nasılsın:)
Sorma televizyon izledim çalıkuşunu keyfimmm çokkk yerindee
Senin canım :)
valla canım alıyım çıksın aradan dedim. Ben daha alırım ama ya sadece çoğu gitti azı kaldı.
Sende başlarsın canım ya bir başladın mı deva mı geliyor.
kızz benimde çakma isimli öyle bi hesabım var çekilişlere katıldığım ama ben seni orda görmüyorum dur ordan ekliyim seni:)
havalardandır canım yaiyiym bende bi insan hem yorgun hem enerjik nası olabiliyor ona kafa yoruyorum içim kıpır kıpır vücudum yattığı yerden kaldıramıyor kendini garip..
canım valla bitti isterseniz paketlerimin fatosunu çekip yollayabilirim. ben birde diğer topiğede katıldım. Oradaki hediyelerimde bitti.oooo fulyaa bıtırdın mı ya hediyeleri gercekten
canım hafta sonu eşimde müsaitmiş avm ye gidelim dedim olur dedi
beklemedeyim o zamana kadar
geç oldu güç olmayacak harika şeyler alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?