Günaydınn arkadaşlar bende benim elime de bu sabah gold beyaz salonun (Orhaneli yolundaki) fiyat listesi geçti.. Tabi bana göre uygun geldi sundukları imkanlar açısından bir de sizinle paylaşayım..
Ocak-Şubat-Mart-Nisan-Ekim-Kasım-Aralık;
Haftasonu Gece: 9000 TL
Haftasonu Gündüz: Cumartesi 6000TL
Pazar 7500tl
Haftaiçi Gece: 6000TL
Cuma Gece: 7500TL
Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül;
Haftasonu Gece: 11000TL
Haftasonu Gündüz: Cumartesi 7000TL
Pazar 9000TL
Haftaiçi Gece: 7000TL
Cuma Gece: 9000TL
Organizasyona dahil olan hizmetler de oldukça iyi.. Sınırsız fotoğraf ve kamera çekimi, kuaför, araç süsleme, otoparkı, valeleri, bayan hostesler, güvenlik görevlisi, organizasyon şefi, düğün öncesi gelinle damadı salona alıştırma amaçlı özel sahne çalışması, slayt gösterisi, gelin-damat anı defteri, görsel showlar, (volkan,konfeti,şelale,meşale vs. sınırsız), özel bir çıkış organizasyonu, masa süsleme...
Servis olarak;
1.KİŞİYE ÖZEL KOKTEYL MENÜ
Kokteyl olarak da düğün başlamadan önce masalara karışık çerez, kokteyl havuç ve salatalık, kişiye özel 3 tatlı 3 tuzlu kurupasta, meşrubat servisi sınırsız
2.SERVİS
Düğün başladığı an Tiramisu yada vanilyalı, çikolatalı, frambuazlı düğün pastası, dondurma (nisan-ekim)
Sabah sabah destan yazıp gözlerinize zarar verdiğim için k.bakmayın arkadaşlar paylaşmak istedim belki işinize yarar haydi ben işime döndüm düğün öncesi kovulmasam iyi olur