- 21 Ocak 2013
- 3.774
- 2.912
- 373
banada dün çok fazla gelmişti
zaten zehra emin ol evde bile olsanız sana dünyanın en güzel günleri gibi gelicek cidden takma sakın çok güzel oteller var biz mayısta evleniyor olmasak bodrumada gideriz bodrumdada güzel oteller var
ama belek kemer hep bu oteller deluxe zaten cornelia diamondun aynısı susesi ve spice otel şu anda bile uygun şu aylarda corneliadan uygun , ki mayıs başı nisan sonu çok uygun oluyor
zaten oralar bizim evlenceğmiz zamnada bomboş oluyor 2 sene önce sanırsam 23 mayısta arkadşm evlendiğinde kimseler yoktu cornelia diamondda çok lux imiş hepe yabancı turist varmış türk yokmuş
eeee biz zaten mayıs başı evleniyor kim giderki mecburen oteller fiyatları esnek uygun yapıcaklar
bulcaz bulcaz ben inananıyorum süper olucak herşey
Bende öyle düşünüyorum tatlım.
Nişanlıma sizin istediğiniz tarihte full çekiyoruz demişler. Satış stratejisi o inanma sakın dedim
Vallahi gözümde büyüyo o meblaglar artık tatlım. Uygun fiyatta bir otele gitmek en mantıklısı artık
Eceyle konuştum queenelizabethe gitmişler 1100 tl ye inanabiliyormusun
Corneliada 3 hafta tatil yaparsın üstünede paran kalır yahuu
yakın zamanda açıklarlar balayı oteli die bir seçenek var evet bazı ayrıcalıklar var balayı çiftlerine zaten listede veriliyor onlar bana göre gerekli değil gibi ben öyle özel muamele istemiyıorum güzel bir tatil istiyorum hani aman şöle özel olduk böle oldu hevesim yok
bu hevesim olmamasına rağmen voyage beleğe gidersem deluxe odayı seçicez ki ayrıcalıkları çok güzel
kızlar o kadar para verilcekse otellere butik düşünüyorum ben Perdue ya da sabrinas haus özellikle perdue yi inceleyin mükemmeelll herşey size özel sadece 8 çift için konaklama var
Kızlar bir kaç hafta önce balayımızı voyage sorgunda yaptık herşey harikulade gitti ve rüya gibi bir balayı geçirdik şuan bile çok özlüyorum orayıBalayı yerine uzun arayışlar sonucu ben karar verdim aslında aklımda voyage belek vardı ama onun %40 lı indirimlerini kaçırınca voyage sorgun 2. tercihim oldu, eşim o zamanlar verdiğimiz paraya öyle acımış ki içi yanmış verirken resmen ama balayı oteline vardığımız ilk gün "iyi ki gelmişiz buraya çok güzel bir tercih yapmışsın" dedi ve şu aralar gelecek yaz gidiceğimiz tatili iple çekiyor Şu aylar da nasıl olur bilemiyorum ama eylül ayında hava çok sıcak olduğu için animasyon gösterileri, su sporları , yarışmalar vardı açık hava disko,yemekler enfesti ben anlata anlata bitiremem oteli tercih ederseniz görürsünüz. Ben önerimi yaptım arkadaşlar herkese mutluluklar dilerim :129:
Voyage Belek :) Daha almadık ama. En zor aşama olan karar verme aşamasını kolaylıkla atlattık.
Çok araştırmıyoruz. Hayatımızda kaç kere 5 yıldızlı bir otelde balayı ayrıcalıklarıyla kaldık ki. Kesin çok beğeniriz. Hem de balayındayız yani, her türlü mutlu oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?