Kizlar buda benim hamile elbisem dun aldim :)
![]()
ya eelbiseylemi alakalı bilmiyorum ama diğer resme göre büyümüşünüz iyice. hayrlı olsun çok güzeeeeeeeeeeeel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar buda benim hamile elbisem dun aldim :)
![]()
ohhhh suyundan da :)) sakin ol.canım çok alma şimdi aldığını giyemeyeceksin zaten iki üç ay sonra..
Ay yok ya ben mavi gözlüyüm mümkünse babası gibi zeytin gözlü olsun benim bebeğim :) senin ki de öyle olsun bence kız bir de zeytin göz makyaj istemez:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizdede ben esmerim esim beyaz ama beyaz tenli olsun isterdim gozlerimiz kahve benimki cok koyu kahve renkli olma ihtimali yok heralde.onun dedesi yesil benim babanem mavi gozlu olmazmi acaba :)
Ay hakikaten cokmu cikti karnim acaba belki elbiseden olabilir ayni gibi geldi bana
![]()
Bidaha resim cektim cokmu buyumus gobegim
günaydın bayanlar ben 11+5 deyim bebeğimi hiç hissetmiyorum kıpırtı seyrime yok benimle aynı haftalarda olup seyrime veya kıpırtı hisseden varmııı![]()
ay hakikaten cokmu cikti karnim acaba belki elbiseden olabilir ayni gibi geldi bana
[ımg]http://img.tapatalk.com/d/14/06/03/2udatuty.jpg[/ımg]
bidaha resim cektim cokmu buyumus gobegim
Ay hakikaten cokmu cikti karnim acaba belki elbiseden olabilir ayni gibi geldi bana
![]()
Bidaha resim cektim cokmu buyumus gobegim
Kızlar kolumda bişey çıkmıştı onun için gittik doktora bebişi görelim dedim fırsattan istifade devlet hastanesi başka bir doktor tek tek gösterdi sağolsunçok sevindim
Ya Settar
Yarim kilo almisim ben gecen doktorda tarttilar :)
Bende alistirmaya calisiyorum canim dogum gunu ve yildonumu unutmasin baska bise istemem ikiside mayista ortak kutlamaya bile raziyim
Benimde olmustu gecti sonra yazmistim sana canim gozunden kacti galiba.
Bende bunu deniyorum 2dir
En azindan kutluyo oda gelisme
Allah ım yaa şu minnak a bak![]()
Kızlar kolumda bişey çıkmıştı onun için gittik doktora bebişi görelim dedim fırsattan istifade devlet hastanesi başka bir doktor tek tek gösterdi sağolsunçok sevindim
Ya Settar
Esmer ve mavi gozlu olabilirOlma ihtimali var :)Düşük ama olsun. Annem kahverengi gözlü, babam ela. Ama benim de mavi![]()
![]()
Ayy cok tatli masallah.bende cok sevindim canim ne guzel gormussun tekrar :)Kızlar kolumda bişey çıkmıştı onun için gittik doktora bebişi görelim dedim fırsattan istifade devlet hastanesi başka bir doktor tek tek gösterdi sağolsunçok sevindim
Ya Settar
Tesekkur ederim canim biraz buyuk aldim elbiseyi belki ondandir :)canım seninde popon kaybolmuş benim gibi
oysa benim normalde cok dikti ve bel çukurum cok fazlaydı şimdi aynı böyle
neyse düzeliriz sonra, evet çıkmış bayağı ama elbise daha bi kilolu göstermiş. kız cok hoş olmuşsun bende böyleyim galiba
![]()
Sen ikiz hamilesin bide benim gobegim buyuk olacak bellikimaşallah maşallah yerim o göbüşü bennnnn benim göbüşmü büyük diyodum ama aynıyız senle şuan
Göbüşüne bak maşallah ben hiç foto çekmedim ya niye yapmıyosam artıkın hatıra aslında
Ya Settar
maşallahDemek ki daha önce denk geldiğin doktor gününde değilmiş :)
11+2 gösteriyor seninki, benim de öyle hesaplarıma göre. bakalım hep aynı gidecek miyiz :)
teyzeleriiiiii kızımmmmmm geliyorrrr :) 2.bebeğimmmm ilki erkek![]()
canım sende bu arada epey tecrübe kazandınkac yasındasın bu arada
![]()
Hatirlatiyorum artik kendi hatirlasin diye beklesem ooo..Beyine ulaşabilme şansımız yok datlum sen hatırlat utansın hem bebiş taşıyorum hem sürpriz planlıyorum dersin kii
Ya Settar
Bana decavit yazdi canim folik asiti biraktiktan sonra 2 gunde 1 ic dedi.Şükür ya sağlıklı canım benim kasık ağrım yok oldu birde bulantım yoktu koku alıyordum azaldı sanki doktor 3 ay bitince folik asiti bırak kan ilacı verdi şurup halinde onu anlamadım ama oligoferfol diye yazdı mı size doktor
Ya Settar