Kizlar azonce doktorumla konustum ikili taramanin kan testi iyi çıkmış derin bir nefes aldim..darısı size inşallah![]()
Çok sevindim canım.
darısı bizim evlatlarımıza inşallah:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar azonce doktorumla konustum ikili taramanin kan testi iyi çıkmış derin bir nefes aldim..darısı size inşallah![]()
Çok sevindim canım.
darısı bizim evlatlarımıza inşallah:)
kızlar ya hiç kimsenin 12 haftada bulantısı başlamamış araştırıp durdum.sabahtan beri hiç bişe yiyemedim neden 12 haftada mide bulantısı baslar ki yolunda gitmeyen bişe mi var yoksa![]()
Ilkinde ne guzel 63 ile hamile kalip 73 ile doguma gitmistim. Simdi ise 69 ile hamile kalip 67 ye dustum ama neremden dusmus anlamiyorum karnim cok cikti erkek diyemi anlamadim gitti:18:
Kızlar babalar günü geliyor....eşim anneler gününde harika bir sürprizle uyandırmıştı beni:) ama ben ne hazırlayacağımı bulamadım hala...siz ne yapacaksınız fikri olan var mı?:what:
Ben de çok merak ediyorum yaa gözü ne renk olacak teni saçı ağzı burnu hatta ses tonu nasıl olacak çok merak ediyorum:) benim ki de babasına kaçar kesin ben de acıtarak severim belki de kıyamam ama yaaa :))
Yarim kilo almisim ben gecen doktorda tarttilar :)kızlar merhaba;
kilo durumunuz nasıl?
kaç kilo aldınız?![]()
Bende alistirmaya calisiyorum canim dogum gunu ve yildonumu unutmasin baska bise istemem ikiside mayista ortak kutlamaya bile raziyimBizim öyle yok nişan günüymüş yok ilk tanışma günüymüş gibi kutlamalarımız yok ama yıldönümü doğum günü takip ederizeee o kadar olsun ki
Ya Settar
Benimde olmustu gecti sonra yazmistim sana canim gozunden kacti galiba.kızlar ya hiç kimsenin 12 haftada bulantısı başlamamış araştırıp durdum.sabahtan beri hiç bişe yiyemedim neden 12 haftada mide bulantısı baslar ki yolunda gitmeyen bişe mi var yoksa![]()
Bende bunu deniyorum 2dirAynen benim eşimde bunlar para tuzağı diyor.Ama ben iki gün önceden söylemeye başlıyorum.Doğum günüm geliyo, evlilik yıldönümümüz geliyor diye.Kutlamak zorunda kalıyo .p
Kizlar buda benim hamile elbisem dun aldim :)
![]()
benim eşim sarışım mavi gözlü.ben siyah saçlı kahverengi gözlü. bakalım bizimki nasıl olacak :)![]()
Benim 2 tane pantolonum 1 elbisem 1 hamile tisortum olduOy oy maşallah:) benim daha hiç hamile kıyafetim yok yaaa hevesleniyorum böyle sizde gördükçe:))
Bizdede ben esmerim esim beyaz ama beyaz tenli olsun isterdim gozlerimiz kahve benimki cok koyu kahve renkli olma ihtimali yok heralde.onun dedesi yesil benim babanem mavi gozlu olmazmi acaba :)Bizde de tam tersi ben sarışın, eşim esmer:) esmer gen baskınmış ama hadi inşallah:))
Benim 2 tane pantolonum 1 elbisem 1 hamile tisortum oldu
Bide bahcivan tulum almak istiyorum.gomleklerim dar gelince yenilerini alirim.biri beni durdursunn
Bizdede ben esmerim esim beyaz ama beyaz tenli olsun isterdim gozlerimiz kahve benimki cok koyu kahve renkli olma ihtimali yok heralde.onun dedesi yesil benim babanem mavi gozlu olmazmi acaba :)
Ohhhh suyundan da :)) sakin ol.canım çok alma şimdi aldığını giyemeyeceksin zaten iki üç ay sonra..
Ay yok ya ben mavi gözlüyüm mümkünse babası gibi zeytin gözlü olsun benim bebeğim :) senin ki de öyle olsun bence kız bir de zeytin göz makyaj istemez:))
:) benim de hiç olmamıştı ama bikaç gündür midem ne tam bulantı halinde ne de rahat bırakıyo beni.sürekli ağzımda gibi midem,değişik bişey.ve de iştahsızım.ben endişelenmedim
Canım üşütmüş olabilir misin? Hani böyle soğuk algınlığında da mide bulantısı olur ya
Ya Settar
kac haftalıksın, peki kac haftalıkken bulantın basladı
Allah bagislasin canim bizimki saka tabi onemli olan saglik yoksabelli olmaz renkli olabilir de görüyoruz esmer anne baba sapsarı maviş çocuklar sonuçta kaç gen geçiyor büyüklerden:) biz de eşim yeşil gözlü ben açık kahve kızım doğduğunda gözünün içine baka baka bi hal olduk yeşil gözlü kesin kızımız diye kara gözlü tatlı mı tatlı bi kızımız oldu sonuç olarak gözünü sevdiğim :)
Aynen canimcanım eşimin anne babası renkli gözlü değil.annesinin annanesi mavi gözlü.eşimde mavi gözlü. halam ve eniştemde renkli gözlü değil ama çocukları yeşil gözlü. yani bilemeyiz Allah en güzel şekilde yaratır. herkese kendinden farklı olan daha güzel gelir.bak fananay mavi gözlüymüş siyah istiyo:) renkli olan kara ister,kara olan renkli![]()