- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 75
canım merhaba,seninde gözün aydın, benim çalıştığım yere yakın eğitim araştırma hastanesine bağlı borsa semt polikliniği var lara da sabah oraya gittim doktoru bile beklemedim ebe vardı içerde ona söyledim doktoru görmeme gerek yok bu tahlilleri yaptırmam lazım siz istek yaparmısınız sistemden dedim oda sağolsun yaptı hemen laboratuvara indim aldılar kanımı sıkıntı çıkarmadılar, senin evede sema yazar semt polikliniği yakın sayılır orda yaptırabilirsin bi ara sor istersen, ordan çıktıktan sonra aklıma geldi 2 li ve 3 lü testler için şeker yüklemesi içinde oraya gidebilirmiyim diye sormadımda bi ara sorarım artık, kızımda Atatürk devl. gitmiştim burası daha yakın iyi olur tahlillere gidip işe dönerim hemen.
evet cuma günü sema yazarı bende öğrendim. cumaya randevu almıştım iş yerinde nette sorun vardı tlfdan bakıp aldım dikkat etmemişim meğer adam sema yazardaymış. sabah eşim melteme bıraktı baktım hastanede benim doktor yok geri dönüp sema yazara gittim. bende orda verdim kanı... şeker yüklemesi kolay herhalde yaparlar da bu ikili test 3 lü test nasıldır nereye yaptırılır bilemiyorum.