Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende 6 hatalık hamileyim çok mutluyum :) ilk bebişim olacak dua edin. Allah'a emanet olun Allah herkesin gönlüne göre versin.
çok bilinçsizim bu konuda buradaki yazıları okuyorum araştırma yapıyorum ilk olduğu için çok korkuyorumhayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)
çok bilinçsizim bu konuda buradaki yazıları okuyorum araştırma yapıyorum ilk olduğu için çok korkuyorum
Aynen canim ben bakarim kuzularima çok sukurki benimleler inşallahhep benimle olurlarcanım niye kv ile elti ile bu derece özelini paylaşıyorsun onlar kim oluyor dr kontrolüne ne zaman gideceğin konusunda fikir beyan ediyor ki?
arkadaşlar dün doktorum bulantı için katı beslen bir süre dedi, peynir ekmek zeytin ekmek şeklinde. sadece su değil sıvı her içecek bulantıya neden olur hatta yüksek su içeriğinden dolayı karpuz yesen o bile bulandırır dedi. süt içemiyorum dedim, zorlama bulantın geçince içersin kapatırsın açığı dedi.
sen etkilenme canım o kadından, herkesin sabrı da farklı bebekleri de farklı. inşallah uysal gazsız sakin bebeklerin olur, rahatça büyütürsün.
merhaba arkadaşlar bende 6 hatalık hamileyim çok mutluyum :) ilk bebişim olacak dua edin. Allah'a emanet olun Allah herkesin gönlüne göre versin.
kızlar bende eskişehirdenim ilk bebebğim çok heyecanlı ve korkuyorumm umarım herşey hepimiz için güzel oluuuur
çok bilinçsizim bu konuda buradaki yazıları okuyorum araştırma yapıyorum ilk olduğu için çok korkuyorum
öğrencimiydiniz eskişehirdee yoksahoş geldin eskişehiri çok özledimmmmm
öğrencimiydiniz eskişehirdee yoksa
yok ankarada okudum, kpss ile ilk atandığım şehir Eskişehir. 4,5 yıl kaldım:) sen eskişehirlimisin? boza var mı hala karakedide:))
ilk hamileliğim ve çalışıyorum hergün 2.30 saat yolculuk yapıyorum çok zorlanıyorum. birşey olacağından çok korkuyorumneden korkuyorsun ki ?
ilk hamileliğim ve çalışıyorum hergün 2.30 saat yolculuk yapıyorum çok zorlanıyorum. birşey olacağından çok korkuyorumHayırlı olsun canım :) İnş hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız ve hepsi de hayırlı evlatlar olurlar :) Neden korkuyorsun ki sen?
Cnmm benide eklermisin Kocaeli Yaş 22 Sat 18 Mart Doğum 24 Aralık :)
Canım bizim sat aynı :) hayırlı olsun..Rabbim sağlıklıca kucaklarımıza almayı da nasip eder inşallah...Dr a gittin mi??? Bugün ilk kez ultrasona gircem ben çoook heyecanlıyım:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaa aaynı zamanda mı doğurcaz senle cnmm :) gittmde tekrar betahcg istedi cumartesi vajinadan bakıcaz cnm senin betahcg kaç cıktı?