- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
canım sen alttan mı baktırıyosun? bebişini kesenin içinde gördün ve yolk kesesini filan da gördünz dimi? ben de ctesii gidicem kalp atışı için. ben de mi duyamicam acaba? ayın onunda keseyi gördük. 1.02 cm di. kafam karıştı:S biz senle aynı günüz sat filan o yüzdn soruyorum.vsen keseyi ne zamn gördün ilk?
6+6 da kalp atısını hem duyduk hemde ekranda gorunuyo kusun kanat cırpması gıbı 8.8 mm olmus bebegımde rabbime sukurler olsun hepimizin miniklerini korusun 🙏
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar hayırlısıyla kızımız olacak. Isim konusunda kararsız kaldık.
1. Hena
2. Iris
Hangisi kulağa hoş geliyor?
6+6 da kalp atısını hem duyduk hemde ekranda gorunuyo kusun kanat cırpması gıbı 8.8 mm olmus bebegımde rabbime sukurler olsun hepimizin miniklerini korusun 🙏
İkiz olsa iki ayrı kese olurdu Dr söylerdi zaten
Eki Görüntüle 1075085 kızlar bi bakar mısınız. 7 haftalık ultrason fotom bu. en büyük beyaz olan bebişim kalbinin atışı da görünüyordu. onun yanındaki eşi dedi dr. ama alttaki beyazlık için bişey demedi. ikiz olma ihtimali var mı ? ama kalp atışı yoktu alttaki beyazlıkta. değilse nedir bilgisi olan var mı?sizinkilerde var mıydı öyle bişey
Canım öncelikle bu tekiz bebekalttaki o hilal şeklinde olan beyazlıkta yolk kesesi bebeği besliyor belli bi haftaya kadar sonrasında yok olucak kendiliğnden bu arada sağlıkla kucağına alman dileğimle
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 2 hafta önce öğrendim hamile olduğumu bugün 6+0 ım Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi yalnız benim lekelenmem var( doktor yatıcaksın dedi
Canım neden lekelenmen olmuş. Bende 4+3 haftalık hamileyim. İLk doktor kontrolüne kaç haftalıkken gitmiştin. Sağlıkla hayırlısla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
Merhaba ben 34 yasındayım 6+2 haftalık hamileyim sat 4 mart
Daha önce aşılama sonucu hamile kalmıştım 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonrasında hemen 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.
Kese ve yolk kesesi gözüktü (10mm civarı)ama henüz kalp atışıda kesenin içinde bebek de görünmedi( ilk yasadıgım düşüğün etkisiyle sürekli endişeliyim kalp atışı ne zaman duyulur acaba? Arkadaslar bu vesveselerden nasıl kurtulacagım?
Canım lekelenme sebebi belli değil sadece kese etrafında kanama görülmüyor buda binevi iyi ama sonuçta iyi birşey değil ve devamlı yatmam dinlenmem lazım canım bence 5+ lara geçtiğinde gidebilirsin ilk kontrole ben ilkn4+5 de gittiydim ama erken gitmişim .
cnm kese kac mmdi? bide yolksak gorundu mu.gozunaydin bu arada.bide son ader tarihimle ultrasyon ayni cikti mi
Merhaba ben 34 yasındayım 6+2 haftalık hamileyim sat 4 mart
Daha önce aşılama sonucu hamile kalmıştım 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonrasında hemen 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.
Kese ve yolk kesesi gözüktü (10mm civarı)ama henüz kalp atışıda kesenin içinde bebek de görünmedi( ilk yasadıgım düşüğün etkisiyle sürekli endişeliyim kalp atışı ne zaman duyulur acaba? Arkadaslar bu vesveselerden nasıl kurtulacagım?
Arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim Allah hepimizin yardimcisi olsun sitedeki ilk yazimdi umarim yazdiklarim sizin tarafinizdan da gorulur dogru yere yazmisimdir
Aborjinos ve Nisaninannesi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?