gebeliğin ilk haftalarında düşük riski çok fazla etraftakilere hamileyim deyip sonra düşük haberi verip onların vah vah niye öyle oldu sorularına cevap vermek daha sinir bozucu olur o yüzden kalp atışını bekliyoruz kızımdan önce bi düşüğüm var bu yüzden daha tedbirli davranıyorum
Merhaba hanımlar. ben de kısmetse aralık annesi olacağım. Bu ikinci gebeliğim. iki yaşında bir kızım var. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız.
masllah birsürü yeni annisler gelmis hepsine hayirli olsunn .. bulanti cok rahatsiz edio kizlar yarin dr a gitcem kalp atisi icin ins duyariz
biz kalp atışını duymadan söylemicez herşey kesinleşsin ondan sonra hayal kırıklığı olmasını istemem
bir aralık annesi de burda.. 2 düşük var oncesinde. ama imzayı ekleyemedim. ne yapmalıyım?
imzası ekli olanların imzasının altında ekle diye birşey var, oraya tıkla, seni yönlendiriyor canım
Arkadaslar rennie zararsiz diye bilinir ama oyle ya da bir kimyasal bilesendir. Doktorunuza danisin mutlaka. Birde yillar once okudugum bir yazida ergenlikte kullanilan rennie salgilanan ostrogen hormonunu artirmakta bu sebeple erkeklerde gogus buyumesi yapabilmekte denmekteydi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar nasılsınız? Keyifler nasıl? Kese gören kalp duyanlar var mııı :)
mrb arkadaslar bu gün drdan geldim bebegim 8 mm olmus kalp sesini duyamadim dr daha kücük dedi makinayi cokta sokmak istemiyom dedi :) alttan baktiklari icin 6+5 im bugün..2 hafta sonraya gitcem geri.. kan aldi ultrasyon fotosunuda cekip verdi elime ...
6+6 da kalp atısını hem duyduk hemde ekranda gorunuyo kusun kanat cırpması gıbı 8.8 mm olmus bebegımde rabbime sukurler olsun hepimizin miniklerini korusun 🙏
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya o konuda bende çok kararsızım normalde düzenli cilt bakımı yaptırıyordum son seansa gitmedim sonrada sallamadım aslında gitmem lazım 1 senelik ücretini peşin verdim gidipte öğreneyim hem 2 ay önce bir krem aldıydım markaya bakmam lazım krem olarak kullanılıyor ama fondoten renginde içeriği mineral yüklüydü... bebiş eğer olursa ilk 3 ay istediğini kullan zararı yok da ama için rahat olsun istiyorsan bunu kullan demişti... sonrası içinde ürünler vardı medikal ürünler kullan demişti ama inşallah maddi olarak ta dediği ürünler bana uyar... makyajı yine de 3 aydan sonra yapmasan daha iyi olur güzelim...
evet yemeği yiyeli şurda kaç saat oldu ki bende açmışım gibi tuhaf bir yanma mı ağrımı var birşeyler ama ağzıma tek lokma daha sokamayacak kadarda midem bulanıyor... ne biçim açım bende bilmiyorum... yediklerimi mi beğenmiyor nedir keratalarhalbuki yemek içimden bile gelmese sırf onlara yararı olurmu diye vitaminli proteinli şeyler tüketiyorum
iş yerinde hergün min. 2 kupa kahve 3-4 kupa bitki çayı bitiren ben 2 çay bardağı çay ve 1,5 lt suya talim... ilk günler sıcak birşeyler arayışındaydım ama oda bitti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?