cnm benimde 4+4gorundu 4gun geride dedi.yolksak kesesini göremiyorum dedi ama kese küçük bu yuzden olabilir dedi.cok üzüldüm kafami toparljyamiyirum bir turlu kötü bisey mi var diye
2hafta sonra gel dedi.moralim cok bozuk8nisanda 226 idi 10nidanda 526oldu bugundr yazdiklarim gorundu ultrasyonda bana akil verjn ne olur.cok kötüyüm
Canim niye uzuluyosunki benimde gorunmedi ayniyiz yolksak daha gorunmez zaten kese daha cok kucuk canini skma bence kalp atisini duymaya bende 2 mayista gidicem nasipse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaaaar kesemizi gördük bugüüünn:))) 5+4 olmuşuz darısı yeni hamişleree... 15 gün sonraya kalp atışına gidicez o zamana kadar yatışş tabii:):)
Ben de 1mayista gidecem o zaman gel dedi.ama benim 4gun geriden geliyor som adet tarihine göre kafam allak bullak iki haftayi nasil gecirecem bilmiyorum dua edin bana ne olur
Günaydın kızlar...
Bulantisiz agrisiz hayirli birgun geciririz insallah
Günaydın kızlar...
Bulantisiz agrisiz hayirli birgun geciririz insallah
inşallah canım ben bugün tam 6.haftadayım ama sorma herkes bulantın yeni başlar daha erken falan diye konuşuyor psikolojik olarak kendimi öle hazırlıyorum halbu ki burada okuyorum bulantısı olanlar çoktan başladı.Ya da başlarsa da başlar sağlıklı doğsunlar da
Günaydın,
Bulantı tam gaz devam
Zorr çokk zorrrr..
kızlar bıde tahlıl test ne yaptırdınız doktor ne ıstedı onlarıda paylaşalım mı? ilk bebiş eh bıraz acemıyız paylaşımlarla bırbırımızı aydınlatırız ıns bu zorlu bı o kadarda güzel süreçte.
günaydınlar kızlar...
yine mide bulantımızla başladık güne gerisi çok gelmedi... dişimi fırçalamak zor oluyor bu durumda yaa her dk çıkarıcam diye tetikte
Kızlar bebeklerimizin kalp atıslari kaç haftalıkken duyuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?