maşallah canım bulanmıyorsa için ye işte ne güzel..
ilk gebeliğin nasıl geçmişti. benim aynen böyle sürdü 3 ay. hiç çıkartmadım ama kesintisiz bulandı. buzdolabının kapağındaki lastikler ve naylon poşetler iğrenç kokuyor
İlkinde bir fiil 7 ay istifra ettim cok kötüydü. Simdi hafif mide bulantisi var ama henuz istifra asamalarina gelmedim ama istahimda acik tatlidan tiksindim o kadar hep tuzlu ve eksi seyler istio cnm.
Herkese günyadın.
Hamile olduğumu daha bu sabah öğrendim.Bir kaybım olduğu için çok korkuyorum. Umarım isteyen herkes sağlıkla evladını kucağına alır. SAT: 08.03.2014 Beklenen doğum 13.12.2014 yazıyor
Herkese günyadın.
Hamile olduğumu daha bu sabah öğrendim.Bir kaybım olduğu için çok korkuyorum. Umarım isteyen herkes sağlıkla evladını kucağına alır. SAT: 08.03.2014 Beklenen doğum 13.12.2014 yazıyor
Bende dun bthcg yaptirdim degerim 229cikti yarin testi tekrarliyacagim iki kati olmasi gerekiyor insallah iki kati yukselmis olurda aralik ayinda bebisjmk sagsalim kucağıma alırım. ne olur bana dua edin...
Kızlar göğüs hassasiyetleriniz ne durumda?
Benim başlarda biraz acıma vardı sanki şimdi o da azaldı.
Oğlumda bu dönemlerde acayip sızlıyodu.
Niye şimdi böyle ki?
Kızlar göğüs hassasiyetleriniz ne durumda?
Benim başlarda biraz acıma vardı sanki şimdi o da azaldı.
Oğlumda bu dönemlerde acayip sızlıyodu.
Niye şimdi böyle ki?
Kızlar dünden beri ağlıyorum. Psikolojim çok fena. Hamilelikten dolayı duygularım çık fsrklılaşmaya başladı.
Mersine 2 ay önce taşındık istanbuldan. Ama alışamadım. Bir de hamilelik üstüne gelince çok kötü durumlara geldi. Annemi ablalarımı arkadaşlarımı istanbulu çok özlüyorum. Depresyona giriyorum sanırım
Normal midir bu duygu değişimi sizce de, geçer mi?
Gozun aydin canim bende dun ogrendim hamilr oldugumu benimdr kayiplarim oldugundan korkuyorum.dun bthcg 229du yarin testi tekrarlicam iki katina yükselmiş olması gerekiyor insallah yükselir
canım kan tahlili yaptırdın mı?bende dün öğrendim benim ki biraz silik çıktı ve ayrıca benimde bir kaybım var bende korkuyorum az önce kan verdim yarın sonucu alıcam inşallah güzel çıkarHerkese günyadın.
canım kan tahlili yaptırdın mı?bende dün öğrendim benim ki biraz silik çıktı ve ayrıca benimde bir kaybım var bende korkuyorum az önce kan verdim yarın sonucu alıcam inşallah güzel çıkar
sonucunu aldın mı peki kan tahlilinin? birde mümkünse test sonucunu buraya ekleyebilir misin canım?Evet canım kan tahlili verdim dün. Yarın artış görmek için tekrarlıycam. İdrar testi silik çıkmıştı benim de
Senin de gözün aydın canım. Allah her isteyenin sağlıkla bebeğine kavuşmasını nasip etsin. Umarım olumlu sonuçlar alırız. Ben de yarın tekrarlıycam testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?