Teşekkür ederim tatlım benim. Benim eşim çok panik bense evlenene kadar cok soğukkanlıydım beni kendine benzetti. Üstüne bir de hamilelik eklenince panik atak oldum resmencanım biz 5 kg lık su kullanıyoruz sürekli. ve her bitişi bana denk geliyor. bende yerden alıp lavabonun üzerine koyuyorum. hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar. ne kadar takarsan o kadar kötü olur. düşük yapmak öyle kolay değil Allah'ın izniyle.canını sıkma.
hamile olduğunu duyanın bilenin ilk baktığı yer karın nedenseaman nazarı değmesin kimsenin bizee benim göbişim vardı hep sadece az dha büyüdü gibi heheheh
Teşekkür ederim tatlım benim. Benim eşim çok panik bense evlenene kadar cok soğukkanlıydım beni kendine benzetti. Üstüne bir de hamilelik eklenince panik atak oldum resmenne diyeyim allah yardımcımız olsun şu dokuz ay
Bende ilk bebegimi 24. Haftada dogum yapip kaybettim benimde ailem uzaktakayinvalidemler yakinlarda ama herkesin kendi evi duzeni var
Ne olur biri bana cvp versinnnn😪😰geçen günde yazdım çok kötüyüm 7+6 haftalık hamileyim 2 haftadır sürekli şiddetlenen mide bulantım ve kısmalarım var.son iki haftada 8 gün has.yattım bugun çıktım bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum sürekli serum yiyorum bu serumlar ve içlerine koyulan ilaçlar zararlımıdır? Emedur fitil verdiler onuda kullanırken içim rahat hiç değil😒benm gbi olan varmı ? Ayrıca böbrek hastası olduğum için doktorlar çok üstüme düşüyor böbreklerim susuz kalmasın die.emedur fitil kullanan varmı cvppp lütfenn😪😪😪
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İdrara sıkışık git karından dener duymazsa altdan bakarmerhaba kızlar bir sorum olacaktı size kilolu hamile kaldım daha kalp atışı dinlemedim 7+4 üz.sizce muayenede alttan mı bakar yoksa karından mı?
anladım canım çok teşekkürler karından duymama ihtimali var mı?İdrara sıkışık git karından dener duymazsa altdan bakar
anladım canım çok teşekkürler karından duymama ihtimali var mı?
merhaba kızlar bir sorum olacaktı size kilolu hamile kaldım daha kalp atışı dinlemedim 7+4 üz.sizce muayenede alttan mı bakar yoksa karından mı?
Kizlar bu cuma degil bidaki cuma kontrolum var ama ben bebisi gormek istiyorum. Her hafta aklima bisey takiliodu gidip goruyordum. 10+2 oldu bugunn buyumustur baya cok merak icindeyim :)) bikac gundur karnim biraz daha buyudu sanki kilo almadim ama baya belli oluyo gibi :))) yirim ben onu :)) Allah tum kadinlara yasatsin bu duyguyu)
Benim icinde tam tersi durum gecerli canim.biz uzakta oturuyoduk iyide anlasiyoruz zaten gelmek gitmekte eziyet oluyodu en iyisi yakina tasinalim dedik ayni binada ev bosalinca hemen tasindik iyide oldu hem calismaya baslayinca bebegimde eziyet cekmiycek her sabah.benim kayinvalidemin kizi yok o yuzden beni kizlari gibi goruyolar 1 yil oldu evleneli ama masallah hic sorun yasamadik..Cok uzuldum guzelim ya basın sagolsun. Ne desem bilemedim cok acı.. Rabbim bebeklerine saglıklı uzun omurler nasip etsin.. Kayınvalideler iyi hos oluyor da bence uzakta olması daha iyi hem duzenler farklı dediğin gibi. Herkese göre degişir ama biz farklı dunyaların insanlarıyız, olmuyor yaaa ne bileyim anne başkaa kayınvalide başka tabi bu benim için geçerli altını çizerim
anladım canım çok teşekkürler karından duymama ihtimali var mı?
Benim de ayni sabah iyiyim ama aksama dogru git gide artan bulantilarim var aksam yemeginden sonra çekilmez bi hale geliyoKızlar aranızda bütün gün sabah dahil bulantısı olmayıp akşam 5 ten sonra başlayan var mı? Tıptaki adı morning sickness (sabah hastalığı) olarak bilinen şey benim bütün akşamlarımı mahvediyor
Kizlar sizdede oluyomu surekli aclik hissi gibi midede kazinma ezilme yanma sadece bendemi oluyo anlamadim.yemek yiyorum az yiyebiliyorum zaten 1 saat sonra tekrar o bosluk duygusu biseyler daha yiyorum geciyo yine basliyo
Oluyor cnm bende 2 -3 haftadir oluyor :)) hamilelikle alakaliymis arastirdim biraz. Psikolojikte diyolar. Ama midemi resmen kemiriyolar sanki nasil psikolojik olabilir
ayyyy canimmm babylove cummmm senden haber almak ne guzelllkullanmaz miyimmmmm ... bende bu ay ilk defa catlatma ignesi oldum ayin 07 sinde ve iliski esnasinda jelide kullandimm ... 3 yumosum olmus.. bir tanesi 14 mm umitli degil ama diger 2 tanesi 22 ve 24 mm lik dedi .. ikiz olabilir dedi kismet bakalim ... bir tanesi tutsun ben ona da raziyimmm eeeee sen anlat nasil gidiyor lik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?