ben hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum , karnım çıkmadı ama hazımsızlıktan dolayı midem çıktı. midem davul gibi oluyor özellikle akşamları. 6 aylık gibi oluyorumbir tek ben miyim hazımsızlık yaşayan?
ben hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum , karnım çıkmadı ama hazımsızlıktan dolayı midem çıktı. midem davul gibi oluyor özellikle akşamları. 6 aylık gibi oluyorumbir tek ben miyim hazımsızlık yaşayan?
Bende dogru duzgun yemek yemiyorum ama siskinlik hali bendede var, otururken dugmemi aciyorum az once trendyoldan hamile pantalonu siparis verdim umarim olur oda..
ayyy galibaaa kusura bakmayin .. Queen38 nickli bir arkadas vardi , aslinda ben ona ulasmaya calisiyorum ayni topikte yazmissiniz sizi o zanettim ...
Bitkisel bir kurden bahsetmis onu soyledi arkadaslarim kendisine soracaktim .. tesekkurlerBu arada bebisiniz hayirli olsun saglikla sihatle kucaginiza almak nasip etsin Rabbim
Ultrason birkaç dk lik bişey canim ama sen o pantolonla saatlerce oturuyorsun. Sıkıştırma bebeğini gelişimini olumsuz etkiler bence. Ben hamile pantolonu aldim dünya varmış diyorum. Elbise etek idare ediyorum sıkan şeylerini giyinme artık.
Bence erken değil benim Karnım belli oluyor artık. Hem 4. Aydan sonra başlamanın bi anlami yokmuş diye okumuştum. ..yani geç kalınmış olunuyor...
cnm aynı durumdayız. akşamları nefes alamıyorum resmen. dr uma da söyledim akşam yemeklerini salata ve yoğurtla geçiştir dedi. gerçekten az ve hafif yiyince bir nebze de olsa rahat ediyorum. kızımda da aynıydım. hatta benim en büyük şikayetim bulantıdan çok hazımsızlık. gebelik hormonları bağırsaktaki kasları etkiliyormuş. kabız kalmamaya çalış. bi de gün içinde bol su
malesf kürtaj olmak zorunda kalmış canım
Canim herhangi bir riskli durumun yoksa kolay kolay bisey kaldirmakla bisy olmaz yavruna ki bende rahim agzi yetmezliği olmasina ragmen koltuklari bile cekip supurdum kizim suanda kucagimda . Ayrica kizim alti aylik sekiz kilo ve surekli kucagimda Allaha emanetiz bizde
evet canım şimdi öğrendim bende o söylemeden söylemem de doğru olmaz ama maalesef kürtaj olmuş Rabbim yar ve yardımcısı olur inşallah
ayy canım öyle düşünme bende diyordum herkesin midesi bulanıyormuş bana birşey olmadı pehh falan bir başladı bu hafta mutfağa giremedim benimde uykuyla başladı günde çok saat uyurdum sonra bulantı rabbim sağlıkla versin :)
merhaba cnm. senle satımız aynı gibi. benim 25 mart. şuan 7. haftaya girdik sayılır. ben 6+6 da duydum. doktorum bebeğin gelişimi 6+1 lik dedi.
1 hafta sonra büyüdüğünü daha net görecekmişiz. yani sen inş c.tesi duyarsın. ki bence duyarsın :)
normal cnm. ilk haftalar sık gidiliyo da düşük tehlikesinden dolayı. sonra ayda bir çağıracak dr un
allah bagıslasın canm yaa kucucukmus bebegn kıyamam, isin zor allah yardımcın olsun.. Ben ilk gebeliğimde sekiz haftalıkken dusuk yaptım bunda da risk var dolayısıyla dikkat etmemi soyledi dr. Esimn isi nedeniyle memleketten uzaktayız kimse yok yakınımda ve dayanamayıp bazı seyleri yapmak zorunda kalıyorum iste. Ama dedign gibi allaha emanetiz ne diyelm:)
Bendede ayni sekilde ozellikle sabahlari yataktan kalkarken o nasil bir agri anlatamam..inşallah çokta büyümez yaben 53 kilo biriyim kendi kendme diyorum 3 kilo zaten onlar var acaba bu acıma büyüdükleri için falan mı .. eğer öyleyse benim adetimin gecikmesinden bu yana var
evet canım şimdi öğrendim bende o söylemeden söylemem de doğru olmaz ama maalesef kürtaj olmuş Rabbim yar ve yardımcısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?