2014 Aralık Anneleri

Bemişim hala uyuz:) yok yemiyo Can'ım hiçbirşeyi yediremiyorum uyku düzenimiz hiç olmadı zaten ama zayıfladı iyice minnacık kaldı bugün başka bi özel doktor duydum ona götürcem inş
İyi olur inşallah benim kızımda eskiye göre yemiyor yiyor ama eskisi kadar değil kabak yemeği yerdi şimdi 3-4 kaşık yiyor daha yemiyor

İyi olur inşallah benim kızımda eskiye göre yemiyor yiyor ama eskisi kadar değil kabak yemeği yerdi şimdi 3-4 kaşık yiyor daha yemiyor
Benimkinde ya doktordan geldim normal dedi patlıcan lahana ve karnıbahar sakın verme dedi zararlıymış bebeklere

Sanırım kolik değil abisi gibi biraz daha sakin bi bebek ama yine de ağlıyor :KK70:

Sorma valla canım kucağıma almaya bile korkuyorum alışacak diye. 1 numara çok çektirdi bana yaaa :KK70:
İsmini ne koydunuz paşanın bu arada benimde adetim gecikti iki gün korkulardayım

Kizlaar bebislerde yabancilama varmi benmki dakundurmuyo bile kendine baskasina.bana acayip bagli

Kizlaar bebislerde yabancilama varmi benmki dakundurmuyo bile kendine baskasina.bana acayip bagli
Benim kızımda öyle teyzemlere gitmiştin oturmaya teyzeme tut vermiştim allahım kıyametleri kopardı verdin beni diye yanımdan bir yere gitmez birinin evine gittiğimizde babası ben ikimize gelir hep dayısındanda bize gelmez :)

Kizlar konuyu kacirdim bunlari neden vermiyomusuz.patlicsni biliyorum hic vermedmde.kabuska ve karni bahar yemegini vok sever kizim sikca yaparim
Can'ım nikotin değeri çok yüksekmiş iki yaşından önce kesinlikle verme hatta diyetisyenler 5 yaşından önce verme taraftarı değil bol bol kıymalı sebze yap yedir dedi

Can'ım nikotin değeri çok yüksekmiş iki yaşından önce kesinlikle verme hatta diyetisyenler 5 yaşından önce verme taraftarı değil bol bol kıymalı sebze yap yedir dedi
Patlicani biliyorum evet bunlarinda kiymali soslu yemegini yapiyorum genelde.karnibahari ozellikle cok seviyo.patlicann besin degeri cok yok yemesede olur zaten.

Benimki yabancı görse sakin sakin duruyo hiç atik değil Zaman'la alışır ama anne anne diye ben gidince ağlıyo hemen anlıyo yapışık ikiz gibiyiz
Heh aynen benmkide oyle biri sevmek istemezse sikinti dokunsa bile anne anne diye oyle icli agliyoki.alisicak ins.

X