- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.949
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kizimda kücük bebeyi var onu ayaklarının üstünde kundak yapıp sallıyor. biberonundan su icirmeye çalışıyor.Kızlar oğlum ayağına yastık koydu küçükte köpeği var almış onu sallıyo bi taraftanda ee ee diyo çok tatlıydı maşallah:)
merhaba.bende üçüncüyü düşünüyorum. inşallah bebeyinizi sağsalim kucağınıza alırsınız.Kizlar merhaba beni hatirladinizmi.
aralk beklerken kasim annesi olmustum.Ben dogumdan sonra pek girememistim.cocuklarla ugrasmaktan.
Supriz bir sekilde 3.ye hamile kaldim arasi cok az oldu kizimla
Sizin hala sohbet ettiginizi gorunce slm vermek istedim
Hayırlı olsun darısıda bana inşallahKizlar merhaba beni hatirladinizmi.
aralk beklerken kasim annesi olmustum.Ben dogumdan sonra pek girememistim.cocuklarla ugrasmaktan.
Supriz bir sekilde 3.ye hamile kaldim arasi cok az oldu kizimla
Sizin hala sohbet ettiginizi gorunce slm vermek istedim
Hayırlı olsun darısıda bana inşallah
Ya sizleri görünce kendimden şüphe ediyorum kızlar ben hamile görünce yazık diyorm nasıl içim gidiyo tekrar hamile düşünemiyorm kendimi zaten şuan bile insanlıktan çıktım:) ikinci olsa bilmiyorm şu mübarek günde büyükte konuşmayım ama Allah en uygun zamanı bilir hepimiz için isteyen herkese nasip etsin Allahım bu arada hayırlı kandiller bütün bebişler dahil olmak üzere benim oğluma da bol bol dua edermisiniz biraz normale dönsün en azından uykusu:)Hayırlı olsun darısıda bana inşallah
Canım bence korkma her çocuk bir olmaz biri birini tutmaz şimdi istemeye bilirsin ama çocuğu büyüyünce istersin bebek sevmek istersin olsun istersin o zaman meram etme canım 2 yaşında olsunlar emmeyide kestilermi bide ohhh bak nasıl duzelicekYa sizleri görünce kendimden şüphe ediyorum kızlar ben hamile görünce yazık diyorm nasıl içim gidiyo tekrar hamile düşünemiyorm kendimi zaten şuan bile insanlıktan çıktım:) ikinci olsa bilmiyorm şu mübarek günde büyükte konuşmayım ama Allah en uygun zamanı bilir hepimiz için isteyen herkese nasip etsin Allahım bu arada hayırlı kandiller bütün bebişler dahil olmak üzere benim oğluma da bol bol dua edermisiniz biraz normale dönsün en azından uykusu:)
Oy maşallah ya benim kızım bir tek bir diyor onada bii bii diyor i babasına bacaklarına oturuyordu bir iki diyordu babası şimdi kendi oturuyor bi bi diyoriyi günler kızlar.kızım konuşmadan saymayı öğrendi :) merdiven çıktığımızda başlıyor. bi ,idi,üüü,beş,yedi,ooon
biz merdiven çıkarken kızımın tırnqklarını keserken hep eylenceli olsun diye sayardık. kızımda sayarken kafasını aşağı yukurı sallıyor.Oy maşallah ya benim kızım bir tek bir diyor onada bii bii diyor i babasına bacaklarına oturuyordu bir iki diyordu babası şimdi kendi oturuyor bi bi diyor
Ay canım hadi gözün aydın Allah analı babalı abili buyutsun nasıl geçti doğumun şuan nasılsın kendini nasıl hissediyorsun :)Selamlar efeniiimmm 2 çocuklu bayaaaaan geldi ben doğum yaptım kızlar dün bebişimi aldım kucağıma çok şükür. Darısı isteyen herkesin başınaaaa :)
Çok ani bi doğum oldu canım o yüzden biraz yorgun bitkin ama mutlu hissediyorum sonunda bu hamilelik serüveni de bitti yeni maceralara atılma zamanı :)Ay canım hadi gözün aydın Allah analı babalı abili buyutsun nasıl geçti doğumun şuan nasılsın kendini nasıl hissediyorsun :)
Buda karabiber mi :) çok sevindim canım inşallah bende istiyorum allahım doğru zamanda nasip eder inşallah oğlun nasıl canım kardeşiyle tanıştı mıÇok ani bi doğum oldu canım o yüzden biraz yorgun bitkin ama mutlu hissediyorum sonunda bu hamilelik serüveni de bitti yeni maceralara atılma zamanı :)
Selamlar efeniiimmm 2 çocuklu bayaaaaan geldi ben doğum yaptım kızlar dün bebişimi aldım kucağıma çok şükür. Darısı isteyen herkesin başınaaaa :)
Eveet bu da karabiber :) çok benziyorlar zaten ikisininde ilk fotoğrafına bakınca ayırt edilmiyorlar oğlum kardeşiyle tanıştı arada öpüyor arada sıkıştırıyor :)) az önce dizine koydum bebişi hadi uyutalım diyorum ayaklarını sallıyorBuda karabiber mi :) çok sevindim canım inşallah bende istiyorum allahım doğru zamanda nasip eder inşallah oğlun nasıl canım kardeşiyle tanıştı mı
Sağol canım. Seninde allah tamamına erdirsin inşallah :)Gozun aydin
Allah anali babaki buyutsun canim
Eveet bu da karabiber :) çok benziyorlar zaten ikisininde ilk fotoğrafına bakınca ayırt edilmiyorlar oğlum kardeşiyle tanıştı arada öpüyor arada sıkıştırıyor :)) az önce dizine koydum bebişi hadi uyutalım diyorum ayaklarını sallıyorBuda karabiber mi :) çok sevindim canım inşallah bende istiyorum allahım doğru zamanda nasip eder inşallah oğlun nasıl canım kardeşiyle tanıştı mı
Sağol canım. Seninde allah tamamına erdirsin inşallah :)Gozun aydin
Allah anali babaki buyutsun canim
Oy maşallah ya kıyamam onlara inşallah hep iyi anlaşırlarda annelerine zorluk çıkarmazlar peki ikinci nasıl bir duygu heyecan falan oluyo mu ilk gibiEveet bu da karabiber :) çok benziyorlar zaten ikisininde ilk fotoğrafına bakınca ayırt edilmiyorlar oğlum kardeşiyle tanıştı arada öpüyor arada sıkıştırıyor :)) az önce dizine koydum bebişi hadi uyutalım diyorum ayaklarını sallıyor
Sağol canım. Seninde allah tamamına erdirsin inşallah :)
İnşallah canım. Ne yalan söyleyeyim ilki kadar heyecan olmuyor ama bu da tarifsiz bi duygu kesinlikle :)Oy maşallah ya kıyamam onlara inşallah hep iyi anlaşırlarda annelerine zorluk çıkarmazlar peki ikinci nasıl bir duygu heyecan falan oluyo mu ilk gibi