2014 Aralık Anneleri

Ah canım benim ya geçmiş olsun benim kızımda pişik olmuştu şukur şimdi geçti dediğin gibi bildiğin yara olmuştu ben zaten hiç kullanmıyorum ıslak mendil arada krem sürüp bezlemiyordum biraz açık kalsın diye altını değiştirtmiyordu bide

Canımmm doğuma da a kaldı senin hayırlısıyla al kucağına inş kaka konusunda 3 gündür kabız yapamıyo zaten normaldede günde 1 kere yapar çünkü hiçbişey yemiyo içerse bi çorba anca içer

Simdiye kadar hic oyle cok pisigimiz olmadi ben hep canbebenin islak mendiliyle sildim banyidan banyoya kisin banyomda soguk az kizarza beklazon krem suruyorum estesi gune biseyi kalmiyo kortizonlu ama hemen gecirdigi icin onu kullandim.

Bende zorla yediriyorum her ogununu oyunlarla cizgi filmleriyle..

Canımmm doğuma da a kaldı senin hayırlısıyla al kucağına inş kaka konusunda 3 gündür kabız yapamıyo zaten normaldede günde 1 kere yapar çünkü hiçbişey yemiyo içerse bi çorba anca içer
Sağolun kızlar. 14 aydır bizde ilk kez böyle bir pişik gördük zaten artık kendimi zor taşıyorum her seferinde yıkamak işkence gibi oluyor bir de hiç durmuyor altının bağlanmasını istemiyor suyla oynamak istiyor falan filan sanki ergen triplerinde şaka maka büyüyyorlar büyümelerine şahit olmak harika bir duygu tabii ki orası tartışılmaz bir gerçek :))

Ama çok yorucu bak ben bu gece yine uyumadım uyumuyo hiç sevmiyo çocuk uykuyu ya şimdide bi uykusunu almışki sorma:)

Bende ilk kez böyle pişik gördüm canım daha önce hiç böyle olmamıştı bizde öyle altını zor bağlıyorum bağlatmıyor bardakla su içirsem içtikten sonra elini sokuyor suya elini vuruyor suya sanki banyoda :)

benim kizimda bir haftadir gunde 4-5kez kakasini yapıyor.çok kötü pişik oldu.kakasını yapdıgı an çığlık atmaya başlıyor.bende artık bez bağlamamayaçalışıyorum bu zamanda zamanını kaçırdığımda altını kirletiyor

Neden bu kadar çok seviyorlarsa suyla oynamayı. Bir türlü kuru kalmıyor yakası tiryaki gibi sürekli elinde suluk
Ama çok yorucu bak ben bu gece yine uyumadım uyumuyo hiç sevmiyo çocuk uykuyu ya şimdide bi uykusunu almışki sorma:)
Ben artık deliksiz uykudan umudumu kestim

Neden bu kadar çok seviyorlarsa suyla oynamayı. Bir türlü kuru kalmıyor yakası tiryaki gibi sürekli elinde suluk

Onlar iyi hasta olmasinda varsin uykusuz kalalim...buyuduklerine sahit olmak bu duygunun tarifi yokmus zorluklari gittikce azaliyor azaldikca ben daha cok seviniyorum....

Onlar iyi hasta olmasinda varsin uykusuz kalalim...buyuduklerine sahit olmak bu duygunun tarifi yokmus zorluklari gittikce azaliyor azaldikca ben daha cok seviniyorum....
Zorlukları bende hiç azalmadı dahada kötüyüz sankü sürekli yakamda yada yürümek istiyo hiç oturma yok uyku zaten yok yemek yok

Cizgi filmle falandami yemiyor ben o sekil yediriyorum...uykuya gelince bizimde bigunumuz bigunu tutmuyo bazen bi kere bazen uc kere...
Bizim de öyle canım bazı geceler 1-2 kere uyanıyor. Bazı geceler 6-7 oluyor bazen de kalkıp oturuyor gecenin bir yarısı

Biz artık bardakla içiyoruz canım bir yere gidersem alıyorum suluğu yukarıya falan koyuyordum ben suluğu alamıyordu

Ben doğduğundan beri her kakada altını yikiyorum ya çok zor oluyo artık ne zaman bırakıcam bilmiyorum..

Kızlar menenjit aşısını yaptırdınız mı yan etkisi oluyor mu ya bu aşılarla ilgili çok yazıp çiziyorlar facede yok çok zararlı falan filan ama Allah korusun öyle bir hastalıgada yakalansa bişey olsa o zamanda pişman olmaz mıyız menenjit te ciddi bir rahatsızlık bu yüzden engelli olan insanlar var olumekadar gidiyor yan etkisinide meram ediyorum sizler ne düşünüyorsunuz salı günü yaptır cam çünkü içim rahat olsun

Yok canim tam 3 ay oldu bırakalı hala uyanıyor anlamadım

Iki yasinda duzelirmis uyku duzeni tecrubeli anneler oyle diyor az kaldi diyede ogut veriyolar 9 ay daha var o zaman...
Ins uslu bi bebek olur senin oburu uyuyan uyuyo bebekten bebege degisiyor hic aglamayan bebekte gordum var yani bu turlerde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…