Ah canım benim ya geçmiş olsun benim kızımda pişik olmuştu şukur şimdi geçti dediğin gibi bildiğin yara olmuştu ben zaten hiç kullanmıyorum ıslak mendil arada krem sürüp bezlemiyordum biraz açık kalsın diye altını değiştirtmiyordu bideEskiye nazaran daha iyi ama henüz tam anlamıyla geçmiş değil canım. Biraz cildi hassasmış beyefendinin. Islak mendili yıkayıp kullanıyordum ben ama doktor onu bile kullanma asla sabun sürme tamamen iyileşsin dedi. Bende hiç bişey yememesine rağmen o kadar kakayı nasıl yaptığına anlam veremiyorum
Canımmm doğuma da a kaldı senin hayırlısıyla al kucağına inş kaka konusunda 3 gündür kabız yapamıyo zaten normaldede günde 1 kere yapar çünkü hiçbişey yemiyo içerse bi çorba anca içerEskiye nazaran daha iyi ama henüz tam anlamıyla geçmiş değil canım. Biraz cildi hassasmış beyefendinin. Islak mendili yıkayıp kullanıyordum ben ama doktor onu bile kullanma asla sabun sürme tamamen iyileşsin dedi. Bende hiç bişey yememesine rağmen o kadar kakayı nasıl yaptığına anlam veremiyorum
Eskiye nazaran daha iyi ama henüz tam anlamıyla geçmiş değil canım. Biraz cildi hassasmış beyefendinin. Islak mendili yıkayıp kullanıyordum ben ama doktor onu bile kullanma asla sabun sürme tamamen iyileşsin dedi. Bende hiç bişey yememesine rağmen o kadar kakayı nasıl yaptığına anlam veremiyorum
Ah canım benim ya geçmiş olsun benim kızımda pişik olmuştu şukur şimdi geçti dediğin gibi bildiğin yara olmuştu ben zaten hiç kullanmıyorum ıslak mendil arada krem sürüp bezlemiyordum biraz açık kalsın diye altını değiştirtmiyordu bide
Canımmm doğuma da a kaldı senin hayırlısıyla al kucağına inş kaka konusunda 3 gündür kabız yapamıyo zaten normaldede günde 1 kere yapar çünkü hiçbişey yemiyo içerse bi çorba anca içer
Sağolun kızlar. 14 aydır bizde ilk kez böyle bir pişik gördükSimdiye kadar hic oyle cok pisigimiz olmadi ben hep canbebenin islak mendiliyle sildim banyidan banyoya kisin banyomda soguk az kizarza beklazon krem suruyorum estesi gune biseyi kalmiyo kortizonlu ama hemen gecirdigi icin onu kullandim.
Bende zorla yediriyorum her ogununu oyunlarla cizgi filmleriyle..
Ama çok yorucuSağolun kızlar. 14 aydır bizde ilk kez böyle bir pişik gördükzaten artık kendimi zor taşıyorum her seferinde yıkamak işkence gibi oluyor bir de hiç durmuyor altının bağlanmasını istemiyor suyla oynamak istiyor falan filan sanki ergen triplerinde şaka maka büyüyyorlar büyümelerine şahit olmak harika bir duygu tabii ki orası tartışılmaz bir gerçek :))
Bende ilk kez böyle pişik gördüm canım daha önce hiç böyle olmamıştı bizde öyle altını zor bağlıyorum bağlatmıyor bardakla su içirsem içtikten sonra elini sokuyor suya elini vuruyor suya sanki banyoda :)Sağolun kızlar. 14 aydır bizde ilk kez böyle bir pişik gördükzaten artık kendimi zor taşıyorum her seferinde yıkamak işkence gibi oluyor bir de hiç durmuyor altının bağlanmasını istemiyor suyla oynamak istiyor falan filan sanki ergen triplerinde şaka maka büyüyyorlar büyümelerine şahit olmak harika bir duygu tabii ki orası tartışılmaz bir gerçek :))
Neden bu kadar çok seviyorlarsa suyla oynamayı. Bir türlü kuru kalmıyor yakası tiryaki gibi sürekli elinde sulukBende ilk kez böyle pişik gördüm canım daha önce hiç böyle olmamıştı bizde öyle altını zor bağlıyorum bağlatmıyor bardakla su içirsem içtikten sonra elini sokuyor suya elini vuruyor suya sanki banyoda :)
Ben artık deliksiz uykudan umudumu kestimAma çok yorucubak ben bu gece yine uyumadım uyumuyo hiç sevmiyo çocuk uykuyu ya şimdide bi uykusunu almışki sorma:)
Neden bu kadar çok seviyorlarsa suyla oynamayı. Bir türlü kuru kalmıyor yakası tiryaki gibi sürekli elinde suluk
Ben artık deliksiz uykudan umudumu kestim
Zorlukları bende hiç azalmadı dahada kötüyüz sankü sürekli yakamda yada yürümek istiyo hiç oturma yok uyku zaten yok yemek yokOnlar iyi hasta olmasinda varsin uykusuz kalalim...buyuduklerine sahit olmak bu duygunun tarifi yokmus zorluklari gittikce azaliyor azaldikca ben daha cok seviniyorum....
Zorlukları bende hiç azalmadı dahada kötüyüz sankü sürekli yakamda yada yürümek istiyo hiç oturma yok uyku zaten yok yemek yok
Bizim de öyle canım bazı geceler 1-2 kere uyanıyor. Bazı geceler 6-7 oluyor bazen de kalkıp oturuyor gecenin bir yarısıCizgi filmle falandami yemiyor ben o sekil yediriyorum...uykuya gelince bizimde bigunumuz bigunu tutmuyo bazen bi kere bazen uc kere...
Bizim de öyle canım bazı geceler 1-2 kere uyanıyor. Bazı geceler 6-7 oluyor bazen de kalkıp oturuyor gecenin bir yarısı
Yok canim tam 3 ay oldu bırakalı hala uyanıyor anlamadımSen emzirmiyosun demi hala...hani diyolar ya emen cocuk uyanirmis diye
Biz artık bardakla içiyoruz canım bir yere gidersem alıyorum suluğu yukarıya falan koyuyordum ben suluğu alamıyorduNeden bu kadar çok seviyorlarsa suyla oynamayı. Bir türlü kuru kalmıyor yakası tiryaki gibi sürekli elinde suluk
Ben artık deliksiz uykudan umudumu kestim
Ben doğduğundan beri her kakada altını yikiyorum ya çok zor oluyo artık ne zaman bırakıcam bilmiyorum..Sağolun kızlar. 14 aydır bizde ilk kez böyle bir pişik gördükzaten artık kendimi zor taşıyorum her seferinde yıkamak işkence gibi oluyor bir de hiç durmuyor altının bağlanmasını istemiyor suyla oynamak istiyor falan filan sanki ergen triplerinde şaka maka büyüyyorlar büyümelerine şahit olmak harika bir duygu tabii ki orası tartışılmaz bir gerçek :))
Yok canim tam 3 ay oldu bırakalı hala uyanıyor anlamadım