- 17 Nisan 2013
- 524
- 249
Merhabalar
Aranıza bu gün katıldım. Fakat bir senedir sizin tecrübelerinizle eksik kaldığım yerleri tamamladım oğlumu büyütürken. Oğluşum artık 14 aylık fakat hala parmağını emdiği için emzik almamızı söyledi bu gün doktorumuz. Chicco marka aldım oyun oynuyor şimdilik ısırıyor vs. 14 Aydan sonra yalancı memeye başlamak saçma ama hem parmağını emmesi hem de hala geceleri sabaha kadar beni emzik niyetine kullanması cidden canımı yakmaya başladı. Ağlamak istiyorum. Anneler yardımınıza ihtiyacım
Gecelei uyandi zaman belli saatte sadece emzir diger uyanmalarda salla o sekil dalsin uyusun oyle oyle araliklari uzatirsin bide emzirerek uyutuyosan onuda birak sallayarak uyut ...bende salliyom kendi asla uyumaz uyku egitimi tarzi bisiyle ugrasicak mecalim yok
Evet birde o var kesinlikle emerek uyuyor başka türlü denediğimde sanki derisini yüzüyorlar gibi çığlık çığlığa he birde ayağımda sallamayı deniyorum yatırdığım an kalkıp oturuyor
Kesinlikle senin uyguladığın en iyisi. Benimki 6-7 ayına kadar ayağımda sallayarak uyurdu hatta durduğum an uyanırdı. Kolikti birde. Ne zaman ki diş çıkarmaya başladı ateşi çıktı o gece emerken uykuya daldı hasta diye öyle verdim bi kaç kez o zamandan beri memede uyuyor. Şimdi yine biraz rahatsız kuşağı kızarıkmış sanırım azı dişlerde baskı yapıyor çok ağlıyor. Biraz düzelsin denicem dediğini. İnşallah başarabilirim. Bu arada emziği almayacak sanırım.Bebekler ne sekil uyutulursa uyandigindada onu istermis bende salliyom uyandigindada salatiyor baska turlu uyumuyo bilmiyom hangimizinki kullanisli :) caresi aglasada vermemek tabi dayanabilirsen sallican kalkarsa bida yatircan tutcan elinle biraz ben bile bazen oyle yapiyorum uyumak isyemedi zaman
Canım anneler meme bıraktırmak için sabır taşı kullanıyorlarmış işe yarıyormuş çok duydum parmağına denesen sende olmaz mı
Kesinlikle senin uyguladığın en iyisi. Benimki 6-7 ayına kadar ayağımda sallayarak uyurdu hatta durduğum an uyanırdı. Kolikti birde. Ne zaman ki diş çıkarmaya başladı ateşi çıktı o gece emerken uykuya daldı hasta diye öyle verdim bi kaç kez o zamandan beri memede uyuyor. Şimdi yine biraz rahatsız kuşağı kızarıkmış sanırım azı dişlerde baskı yapıyor çok ağlıyor. Biraz düzelsin denicem dediğini. İnşallah başarabilirim. Bu arada emziği almayacak sanırım.
Canım anneler meme bıraktırmak için sabır taşı kullanıyorlarmış işe yarıyormuş çok duydum parmağına denesen sende olmaz mı
Anneler meme bıraktırmak için kullanıyorlar zararlı bişey değil parmağına falan surersin araştır bir bak inşallah işe yarar deneyince bizede haber verDenerim tabiki işe yarasın yeter ki. Araştırayım bi bakalım.
inşallah kızlar bu ay güzel hberler veririz ve minişlerimize kavuşuruz bizde 18 aydır istiyoruz ama olmadı 2 kez kimyasal gebelik yaşadım bakalım bu ayda klomen+çatlatma iğnesi kullandım sat 2 marttı batta 30 mart bakalım bekliyoruz...
Anneler meme bıraktırmak için kullanıyorlar zararlı bişey değil parmağına falan surersin araştır bir bak inşallah işe yarar deneyince bizede haber ver
Sat son adet tarihi oluyor canımÇok özür dilerim bu sat bat ne oluyor acaba?
İnşallah işe yarar meme bıraktırmada kullanıyorlar tiksiniyormuş bebek o zaman inşallah seninkindede işe yararKesinlikle haber vericem eşime söyledim aktar arkadaşı var alabilirse akşam hemen başlıcam. Yalancı emziği uyurken veriyorum anlayana kadar emiyor anladığı an pırt fırlatıyor ağlıyor inşallah alışır
Sat = son adet tarihi oluyor bat= beklenmeyen adet tarihi :)))Çok özür dilerim bu sat bat ne oluyor acaba?
Sat son adet tarihi oluyor canım
Sat = son adet tarihi oluyor bat= beklenmeyen adet tarihi :)))
Canım sana demiştim kızım mesala eline kumandayı alıyor hemen elinden alıyorum ağlayarak one doğru kafasını eğip yere vuruyor yada sehpaya ilgilenmiyorum o zaman canı acıyınca bırakıyor zaten dedigini yaparsan hep o şekilde yaptırmaya çalışacak bu aralar unuttu kızım hatta kızıyorum canını acıttıgı için sinirleniyorum böyle yaparsan hiç yapmam istediğin şeyi diyorum oye yaparsa bakma kucağına alma hemen bence dayanabilirsen tabiKızlar oğlum tüm gün gezmek istiyo evin içinde , arkamdan sürekli ağlıyo anneme falan bıraksam anne anne diye sayıklıyomuş, yeri geliyo wc bile gidemiyorm uykularımız hiç yok zaten biliyosunuz, huyları hep değişti sürekli ağlamayla yaptırmalar istedği şeyleri mesela istediği bişeyi yapmayım kendini geriye doğru atıp zıplıyo sizinde öyle huylar varmı bebeklerde merak ettim hiç enerjim kalmıyoda
Yaptırmamaya çalışıyorum ama sinir ediyo :) bilemedim valla bizim işimiz zorCanım sana demiştim kızım mesala eline kumandayı alıyor hemen elinden alıyorum ağlayarak one doğru kafasını eğip yere vuruyor yada sehpaya ilgilenmiyorum o zaman canı acıyınca bırakıyor zaten dedigini yaparsan hep o şekilde yaptırmaya çalışacak bu aralar unuttu kızım hatta kızıyorum canını acıttıgı için sinirleniyorum böyle yaparsan hiç yapmam istediğin şeyi diyorum oye yaparsa bakma kucağına alma hemen bence dayanabilirsen tabi
N Nehir-derin2 ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışmak birkaç gündür bizdede var canımgenelde yapmamaya çalışıyorum izah ediyorum ama anlıyor mu muamma
I incirreceli34 yaklaşık 2 hafta kadar önce benşm oğlum çok fena pişik oldu pişik bile değil yaraydı resmen poposu bazen günde 5-6 kere yaptığı oluyordu. Şu an 3 falan yapıyor. Doktora götürdük pişik için o zaman sordum. Beslenme sayısı kadar kaka yapması çok normal dedi. Gündüzleri çok iştahsız yemek yediremiyorum hiç. Ama geceleri süt içiyor. Doktorun hesabına göre tutuyor yani :)
Eskiye nazaran daha iyi ama henüz tam anlamıyla geçmiş değil canım. Biraz cildi hassasmış beyefendinin. Islak mendili yıkayıp kullanıyordum ben ama doktor onu bile kullanma asla sabun sürme tamamen iyileşsin dedi. Bende hiç bişey yememesine rağmen o kadar kakayı nasıl yaptığına anlam veremiyorumCok gecmis olsun canim simdi iyidir insallah...bende bu kadar cok yaparsa kiloda tutmaz diye dusunuyodum...