2014 Aralık Anneleri

Tembel çıktı bu çocuklar benim kızım biz çağırırsak yuruyerek geliyor ama yoksa evde tutanarak geziyor hep
kendine tam güveni gelince tam yürüyecek, an nesi. benim kizim artik koşmaya başladı.geçende parka gitmişdik.küçük sulu camurlu yer vardı.kızım okadar yerden gidib o çamura düşdü ve içinde yuvarlanmaya başladı :)

Oh ne güzel ya bizimkilerde büyüsünnnnn:)

benimki arkasindan geldiyimi görünce koşmaya başlıyor:) kumla oynamayada bayılıyor.
Benim kızımda öyle evde arkasından geliyorsak hemen hızlanıyor bide arkasına bakıyor hep benimkide suyla oynamaya bayılıyor biberon kullanmaz kızım bardakla içiyor su içince elini sokuyor bardağa :) poposunu yıkarken musluğun altına sokar elini

Banyo yapmaya bayilir eliyle suya vurup duruyo malum kis cok sik yikayamiyorum buyudukce daha bi tatli oluyolar
Benim kizin kucuklugu zor bi bebekti buyumesini iple cektim diyebilirim

Kizlar bide ben kendimi cok ihmal ediyorum kizima ben zorla anca yemegini yedirebiliyorum bi dr isim olsa kuafor vs erteleyip duruyorum en son kuafore uc ay once gittim siz dusunun bugun kadin hastaligindan bi sikayetim vardi iki isimi hallettim... hic bi ise yetisemiyorum kafami cok takiyorum bas agrisi oluyor

Canım valla bende öyleyim yemek yemesine yiyor ama arkasında geziyorum hep bir yere çocukla gitmek zor geliyor önce kızım hep ancak uyudugunda ne yaparsam yapıyorum ondada dinlenmek istiyorum yoksa kızıma yetişemiyorum kendime bakamıyorum hiç

benim kizimda suyla oynamaya bayılıyor.bardakdan su iciyor.ama geri kalanini coraplarına dökuyor diye.biberonla veriyorum.onu da halıya damlatiyor. dünde camaşır makinesinenin icine döküyordu:) favorisi camaşır makinesi.eline ne geşse içine atıyor:)

Benimkide öyle suluk aldım ona ters çevirir döker sehbaya bide eliyle yayar çamaşır makinesinin kapağını açar içine bakar illa açık olacak kapağı

Benimkide öyle suluk aldım ona ters çevirir döker sehbaya bide eliyle yayar çamaşır makinesinin kapağını açar içine bakar illa açık olacak kapağı
Demekki bütün bebekler aynı ya benimkide çamaşır makinesi hastası içinr çamaşr atar içindekileri çıkartır dokunmatik tuşların ne bulursa hepsine basıp programları değiştiriyo artık fişini dğiştiriyorum dolap sürgülü olduğu içn emniyet kilidi aldım açıp öyle sürüyo kapağı herşeye yetiyolar vlla maşallah

Tek zorlandıgım konu alt değiştirme ve kıyafet değiştirme giydirmiyor bezletmiyor altını

Tek zorlandıgım konu alt değiştirme ve kıyafet değiştirme giydirmiyor bezletmiyor altını
Onlarda haklı kaç kat giyiniyolar yazık ben daha yağlıyorum kremlyorm tüm değiştiryorm üstünü rahatlıyo sanki biraz ağlıyo mızırdanıyo ama olsun:)

Onlarda haklı kaç kat giyiniyolar yazık ben daha yağlıyorum kremlyorm tüm değiştiryorm üstünü rahatlıyo sanki biraz ağlıyo mızırdanıyo ama olsun:)
Bende banyodan sonra yağlıyorum kremliyorum altını değiştirirkende yatırmadan krem sürüyorum sabaha kadar açılmıyor ya altı pişik olmasın diye buyuduler valla ya seninki nasıl canım uykusu falan

Bende banyodan sonra yağlıyorum kremliyorum altını değiştirirkende yatırmadan krem sürüyorum sabaha kadar açılmıyor ya altı pişik olmasın diye buyuduler valla ya seninki nasıl canım uykusu falan
Felaket:) yine hiç uyumuyoruz uyusa bile kırk kere uyanıyo daha düzene girmedi hiç girmeyecek galiba böyle çocuklarda varmış uykuya düşkün olmayan ama büyüyemeyecek diye korkuyorm ne ara dinleniyo anlamıyorm:)

Benim kide 4-5 sefer uyanıyor akşam 10 nda yatıyor artık yatsınlar sabah kalksınlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…