2014 Aralık Anneleri

Aggı aggı diyo anam neresini düzeltiyim:) bzimki dede ve anne diyo babayı unuttu bide ne istese gösteriyo eliyle anLatıyo derdini

Aggı aggı diyo anam neresini düzeltiyim:) bzimki dede ve anne diyo babayı unuttu bide ne istese gösteriyo eliyle anLatıyo derdini
Kız şimdi değil daha mesela ayaba dediği zaman araba diye düzeltmek gerekliymiş. Benimki de sabah sabah lililililili diyor
Bugün erken kalkma çalışmalarımızın 1.günündeyiz vatana millete hayırlı olsun :)) A aysenur1298 bacım kahvaltı bile yaptık uyumaaa kalllkkkk :)

Valla ayşenur yatıyo :) bizde 8 buçukta kalktık kız erken kalkma ya senin dinlenmen lazım bebek doğunca zaten çok yorulcaksın

Valla ayşenur yatıyo :) bizde 8 buçukta kalktık kız erken kalkma ya senin dinlenmen lazım bebek doğunca zaten çok yorulcaksın
Geç kalktığımız için çok geç yatıyorum bn. Oğlum uyusada gece 2den önce uyuyamıyorum. Erken kalkarsak uykumuz düzene girer diye istiyorum

Hım öyleyse haklısın ben her şartta uyurum yeterki uyusun:)
Şu an göz kapaklarımla savaş halindeyim :) eşim de sabah geldi işten uyuyor oğluşumuda uyuttum. Bir tarafım kalk kurabiye yap ıykun açılsın diyor diğer tarafım kıvrıl yat şuraya diyor

Şu an göz kapaklarımla savaş halindeyim :) eşim de sabah geldi işten uyuyor oğluşumuda uyuttum. Bir tarafım kalk kurabiye yap ıykun açılsın diyor diğer tarafım kıvrıl yat şuraya diyor
ooo biz 7 de ayaktaydık :)) kahvaştılar yapıldı tabiki.ay bu arada tarhanalı ymurta yedi oğlum.çok sevindim.neyse şimdi uyuyo zaten.birazdan kalkar.sonra akşam üzeri yykusu sonrada erken yatış kaçınılmaz inşallaah.tatlışkom sende yat dinlen axıcık.1 saat bile uyusan yeter.hem öğle yykusu sünnet :)

valla annelere öyle çok iş düşüyoki, her mesleğin uzmanı olmak zorundayız adeta.bi doktor kadar tıp, bi pedagog kadar psikoloji... diye uzar gider.Allah bilgi versin anacım bize .kelime düzeltmeleri önemli cidden yoksa alışır gider

Becerikli arkadaşım benim yaaa :) kız yorgun değilim de geç yattığım için böyleyim. O yüzden bana akşama kadar uyku yok kendime ceza verdim benimkide öğle uykusunda ayy inşallah bu akşam erken yatar yaaa. İkindi uykusuna kaç gibi yatırmayı düşünüyorsun

Ben bize güveniyorum ya bizde bu evlat sevgisi varken herşeyi yaparız inşallah :)

Ben bize güveniyorum ya bizde bu evlat sevgisi varken herşeyi yaparız inşallah :)
bende bizim bu gazlarımıza güveniyorum heheeşala bi yana insan motive oluyo kız vallaa.biizmki zaten hemen uyandı uyanır dedim ya.bidahakine 3.30 gibi yatırırım 4 veya 4.30 gibi kalksa, 8 8.30 gibi tekrar uyur heralde.ama hedef tam 8 inşallaah

12.30da da benim ki uyandı :) 8 çok erken değil mi ya. Sonra gece kalkarsalar ne yapacağız. Benim ki büyük ihtimalle 4 e kadar dayanır 4te uyutsam 5-5buçuk gibi kalksa sonra da 9-9buçuk gibi uyuturum diyorum

12.30da da benim ki uyandı :) 8 çok erken değil mi ya. Sonra gece kalkarsalar ne yapacağız. Benim ki büyük ihtimalle 4 e kadar dayanır 4te uyutsam 5-5buçuk gibi kalksa sonra da 9-9buçuk gibi uyuturum diyorum
canım sen haklısın, birden 8de uyutsan illaki kalkıcaktır.benimki alışık biraz oyüzden 8 normal.bide tabi herkes kendi bebeğini tanıdıgı için.mesela bizimkinin 4 5 saatte uyuması gerekiyo ona göre ayarladm.seninkinde bu ara ne kadar , değiştiyodur illaki.ama yavaş yavaş işte aşagı çekebileceğine inanıyorum tatlışkom.ben de geceleri, uyanma anlarında sadece sıvazlamayla yada sesle tekrar uyutmaya alıştrmaya başlıcam.emzik niyetine kullanıyo.gece çok acıkmazlar artık heralde demi yaa

bu arada hemen zamanım varken aktiviteleri paylaşıyım.kendiliğinden uyduruldu 1.şemsiyeyi açıp içine topları arabaları vs ismini komik söyleyerek attım.sonra orda oyunlar yaptım, sonra top arabasına doldurdum.ilgiyle izledi o da katılmaya çalıştı ama topları şemsiyeye doldurmadı 2. olarak,top arabasının tekerleklerini çıkardım.kase büyüklüğünde, onları üst üste kyduk bozduk.en üstede top ve diğer oyuncakları koydm bazen.kendisi hepsini dizdi bide üstüne topu koydubununla baya ilgilendi, sık sık yapıcam inşallah, bu arada bizimki şişelerin kapagını açıp takmayı çok seviyo, buna benzetmiş olabilirneyse devam son olarak,3. tamamen kahkaha tufanı sağladı.şu nolur nolur nolur loppuyu bana ver reklam müziği aklıma takılmış.oğluşumu ayakta önüme aldım, koltukaltlarından tutup, sağa sola oynattım kendimde zıt yönünde.şarkı ritmine uygun ve komik sesle yapınca gıdıklıyomş gibi güldü valla.bide ortada sessizce 1 2 3 diyip birde nolu nolur diye başlayınca o şoka daha da tav oldu benden bu kadar.çok eğlendim bende.inşallah herhangi bi motoru gelişmiştir az da olsa.sizden de ayrıntılı bekliyorum, daha günün yarısındayız oyalamak lazıö bu cnaavarları

Canım gece açlıktan uyanmamalıymış 1 yaş bebekler. Hatta çoğu anne 1 yaşta gece emzirmesini bırakırmış. Benim oğlumun uyanık kalma süresi 4 saat. 4saatten sonra çok mızmızlanıyor ve uyutmazsam uyku saati geçtiği için daha da zor uyutuyorum. Gündüz uykuları da en fazla 1buçuk saat çok nadir 2 saat olabiliyor. Mesela bugün öğle uykusuna tam 11 de yattı 12.30da uyandı. Adam sanki çalar saat gibi benim oğlum gece 12de uyuduğu için birden bire 8de uyutmak ağır gelebilir bünyeye

Kız var ya bende sana yazacaktım aktiviteeeeee diye bir kısmonı deneyeceğim bugün. Ayrıca iniallah bir motoru gelişmiştir lafı da bende kahkaha tufanı yarattı biz bugün mandal sepetiyle ve mandallarla oynadık daha tabii buna dikkat etmek lazım ellerini sıkıştırmasınlar allah korusun. Ben mandalları üstüne taktım o da çıkardı. Biraz sepete doldurduk mandalları sonra doldurmaktan sıkılıp içindekileri tek tek boşalttıl falan filan. Şimdi de kendi başına top havuzuyla oynuyor

ben kizlarimla hic cocuk diliyle konusmadim.karsimdaki buyuk insanmis gibi konusdum. buyuk kizim 2yasini doldurmadan cok guzel duzgun konusmaya basladi.ama kendine has sozleri. vardi:).

ben kizlarimla hic cocuk diliyle konusmadim.karsimdaki buyuk insanmis gibi konusdum. buyuk kizim 2yasini doldurmadan cok guzel duzgun konusmaya basladi.ama kendine has sozleri. vardi:).
Bazı kelimeleri o kadar güzel söylüyor ki o yaşta ki çocuklar insanın düzeltesi gelmiyor mesela şu an benim oğlum al yerine hep ahhh diyor. Her seferinde alıyım mı aldım verdim falan diye konuşuyorum bende

kız 1.30 2 saat gün arası uyuyosa helal olsun tek başına.ben yanına yatıp uzatmam şazım okadar olması için.aslında çok erken kalkan bebekler için düşünürsek mesela normal heralde demi.ozaman bende gece emmelerini azaltıyım inşallah
ben senden accık önce davranmışım desene :)) bende mandalları deniyim ozaman.kendi kendine oynuyosa oh ne ala ilgilini çekmiş demkkiinşallah bizimkide oyalanır öylr

büyük insan gibi düzgün söylemek alıştırıyo işte onları ama ben böyle çok al işte evladım bu bir araba gibi değilde, daha çocuksu düt diyorum haha.tabi yavaş yavaş araba olucak inşallah.kız böyle karşısında 20 yaşında çocuk varmış gibi konuşan anneler tanıyorum.çok ciddiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…