2014 Aralık Anneleri

Hemencik bende anlatayım. Geçen sabah babannemlere gittik oğlum orda kürdan kutusunu devirdi. Sonra kutuyu aldı kürdanları tek tek içşne doldurmaya çalışıyor. Bende eline batmasın diye 3er 5er toplayıp koydum kutuya. Benden gördü o da toplu toplu doldurmaya çalışıyor gel oğlum bunu çöpe atalım babanneye yenisini alalım biz dedim. Ahhh dedi kutuyu bana verdi :) tabii ben sevinçten 4 köşe oldum

al sana süper bi aktivite olmuş demi:) böyle annişler idolümüzince motor kaba motr bi bende bakim aktivitelere iyce.kızz teyzesi bizimkinin pipisi yine pomad oldu, uç eti kızarmış ve yarılmış gibi.5. ayda mı ne olmştu bikaç kez tekrrladı.şimdi yine oldu.bizimkine sünnet şart oldu.en kısa zamanda yaparız inşallah

Araştır bak çok güzel şeyler var. Hatta artık bebeklerimizin yaşına uygun aktiviteler buldukça birbirimize yazalım. Her gün 1 aktivite yeterli olur heralde.
Çok geçmiş olsun canım ilk kez duydum ay ayıptır söylemesi benim oğlumunda dışına çıkmıyor pipisi yani anlatamadım ama doktor şimdilik sünnetlik bir durum yok ama tıkanmasın dikkat edin demişti..

Ben ettirdim şimdi çok rahatım valla küçükken hemencecik iyleşti

Bidaha dışarı çıkmayacam uyuz ediyo beni bu çocuk ya bas bas bağrıyo arabada eşimde bende uyuz olduk bidaha yasak koyduk :)

biximkide çıkmıyo kız.çok az görünüyo.bende 7. ayda falan yaptırmak isteştim ama olmadı.şimdide yürümesinden destek alıyorum daha iyi olur diyolar.aktivite işini de paylaşalum.güzel olur.hem isteğimizi artırırz

Biz artık 2sini birlikte yaptırırız sünnet
Evet cnım bundan sonra sloganımız her gün 1 aktivite hayat paylaşınca güzel :)

Biz artık 2sini birlikte yaptırırız sünnet
Evet cnım bundan sonra sloganımız her gün 1 aktivite hayat paylaşınca güzel :)
ya bide bunun yanında eğer beslenmesinde değişik bişey mğrenirsek, yada yemesini sağlıcak bi töntem vs bulursak da yazalım nolur.değişik şeyler öğrenmek lazım.bende annelik paylaşınca güzel diyorum :)))

Benimki yutmayı bilmiyo anam mesela elma yiyo suyunu emiyo posasını çıkartıyo geeri portakalda öyle ne değişik bebeler bunlar ya

Aramızda para toplayıp senin oğlana minibüs alalım biz en iyisi ya nehir ilk kez araba sevmeyen bir çocuk duydum. Çocuklar bayılır normalde arabaya
Ay valla çok gıcık bi duygu düşünsene bi yere gidecen aklım çıkıyo ya arabaya her binişimiz ızdırap komsunun torunu var oda öyleymiş ankaradan amasyaya gidene kadar ağlıyo diyo alışmıyo dedi ben her dk sevecek diye beklyorm dışarı dikkatini çekmiyo arabalara falan baksa yok ve buda insanı çıldırtıyo biliyomusun hastaneden çıktık 5 gün sonra kontrol için gidiyosunya o zamandan beri var o zamanda eve gelene kadar ağlamıştı acaba kapalı yer korkusumu var diye düşündüm ama asansöre bayılıyo mesela ay bide sakın içinden dahi olsa geçirme ikinci öyle olurda Allah korusun çok zor bişey bana hayatı dar ediyo sevmiş olsa arabaya atar her yere giderim ama eve tıkılıp kalıyorum

Beslenme konusuna bende çok hakim değilim ama ben arada örtü serip oturtturuyorum. Kendi başına birşeyler yemeye alışsın diye. Tabii çoğunluğunu döküp saçıyor arada ağzına da atıyor. Bazen hadi annem bana da yedir diyorum ağzımı açıyorum bana da veriyor :)

Yok anacım kınamıyorum çünkü benim başımda da var bi tane :) ama gerçekten araba konusunda böyle olan bir çocuk ilk kez duyuyorum yani. Yine uyutmaya çalıştım uyumadı ıkınıp duruyor bi işler peşinde yine yada gazı var :)

bizimki kendi sevdigi bişey olumca vermiyo bana:)) istemediği yada yenmicek bişeyse agzıma sokcak nerdeysee

Heheh tutumlu olacak demek ki annesi :)
ama böyle tutumlu olcagjna olmasın.herkesle paylaşsın elindekini:) çok değil 1 sen sonra anlaşılır.ya şimdi yine duydum çocuk 3 taşına kadar öğrendikleriyle bir ömür yaşıyomuş.3yaşına kadar ne öğrettiysen o diyolar.çok enteresan deilmi

Erken eğitim çok önemli o yüzden. Anne olarak bize çok görev düşüyor. Mesela el kaslarını falan bol bol çalıştırmak lazımmış. Kelime haznesini geliştirmek falan çok önemliymiş. He bir de kesin biliyorsunuzdur ama ben yine de söyleyim. Misal bir kelimeyi yanlış söylüyor ya düzeltip tekrar etmemiz gerekiyormuş düzgün konuşması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…