Herkese meraba uzun zaman oldu buraya bakmaya lı günler öyle yoğun geçiyorki nete girmeye zman kalmıyor zaten benim sıpa teli elimde görmesin viyak viyak almak istiyo oyüzden pek ilgilenmiyor um.bizim uyku durumları pek istenilen seviyeye ulaşmadı gece en az 4 kez uyanıyor.gündüzler çok yorucu sürekli bi şeyler telaşı nda ya sokağa çıkmak istiyor yada evin içinde dört dönmek istiyor ama memnun değil çoğu zman yanlız olmayıda sevmiyor babanesi gelince dünyası aydınlanıyor onu çok seviyor her dediğini yaptırıyo çünkü bu durum beni zman zamn sinir ediyor.o varken bana sadece emmek için geliyor aramızdaki aşk tek taraflı sanırım ben platonik takılıyorum
zman la düzelir inşşşh he sabahları bitek sevgi dolu gözümü çıkaracak yakında o derece oyun konusu bazen oyuncak oynuyor 5 dakka en fazla.yürümeye 10.ayın sonlarında başladı ve şuan gayet iyi çok şükür kelime ler konusunda dıgıl dıgıl die bi melodi tutturuyo ağzını koparasım geliyo çok tatlı oluyo
öyle işte bacılar evlat kdr muazzam bişe yok muş şu hayatta bunu anladım 2.bebekler geliyormuş hayırlısı ben cesaret edemiyorum sanırım hicbir zman da edemicem