benim ilk hamileligimde bebegim hep iki hafta geri gorunuyodu..ama hic bi zarari olmadi..sadece 2 hafta gec dogdu.yani 42. haftada :) simdi iki yasinda, cok saglikli masallah...bu bebegim de 1 hafta geri gorunuyo ama hiiic onemsemiyorum :)
yok bebek hareketli değildi, hareket eden tek yeri kalbiydi.
Bi sonrakinde de ellerini sallayacak size annesi. Müthiş bi duygu :)
Evet canim bu emniyetin islerini hic aklim almıyor bu kadar zor mu yaa
Öyle bi durumda var ozman hadi bakalım biz yine sat tarihine göre hesap tutup bekleyelim değişeblr:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok ilki sezeryan degil.. normal dogum.. dogrusu kizimda bu kadar agrim varmiydi hatirlamiyorum.. bir de o zamanlar tabi butun gun dinlenebiliyordum. Simdi hic dogru duzgun dinlenemiyorum.. belki o yuzdendir .. kac yasinda digeri? Benimki 3 yasinda..
Bi sonrakinde de ellerini sallayacak size annesi. Müthiş bi duygu :)
Gözünaydın tatlım çook sevindim:))) maşallah diyelim hemennallahımm böyle güzel bişi olabilir mi yaabebişimi gördüm 2 hafta öncesinden ne kadar büyük kafası poposu belli, kalpi pıt pıt atıyo herşey yolunda çok şükürrr
Gözünaydın tatlım çook sevindim:))) maşallah diyelim hemenn)
ayyy o kadar ozendim ki.. bende karsiyakaliyim ama van da gorev yapiyorum. o kadar ozledim ki hayallerim arasinda bebegimle karsiyakada dolasmak..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla ben ağladım duygulandığımdan. sen ne yaparsın bilmem :)Bunu duymak bile heycanlandırıyor beni gercektenellerini salladıgını gördüğümde nasıl olurum acaba
Siz dogudamisiniz doguya mi gitmek istiyorsunuz?? Biz dogu gorevi icin tercih yaptik.. aciklansa da ona gore hayatimizi planlasak.. hamilelik ilerlemeden gittigimiz yere yerlessek
allahımm yaaa yerim onu yer, çok heyecanlı. şimdi 1 ay sonraya 2li teste çağırdı inşallah orda da sağlıklı çıkar
inşallah inşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza
Kesinlikle öyle yapıyoruz. Kimsenin ne dediği önemli değil bizim için
Bu gec döllenme dedikleri oluyo sanrm saglıklı olsunlarda 1hafta erken gec farketmez...
evet, gec dollenme muhtemelen..yani o haftalar cok da onemli degil...evet, yas arasi guzel oldu...oglum 3 yasina yakinken bebek dogacak insallah...Allah size de nasip etsin :)Sorun olmadıgı sürece saglıklı olsunlarda bi hafta erken geç farketmez maşaallah senin yaşlar cok iyi 2 yasındayken bebeğim bende düşünmek istyrm kardeş
Sana da güzel tecrübe olur, kendi bebeğinde zorlanmazsın ilerde :))
Kizlar bende gordum bugun bebegimi bizimki 2 gun onden gidiyo masallah o kadar hareketliydiki annesine basina el salliyodu resmen ayaklarini ellerini kendini bile durmadan salliyodu. 3 cm dedi doktorum bide kalp atislari hizlanmis dedi cok duygulandim ama aglamadim.bana anneler gunu hediyesi oldu bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?