Aynen valla canım ben istiyorum ki işten gelince 1-2 saat konuşalım muhabbet edelim. Eşimin geç geleceği günlerde hemen uyuturum oğlumu. Ama yorgun oluyor işte onlarıda anlamak lazım..canım maşallah size de bizde aynıydık.evlilikle aileler girdi işin içine önce,sonra bebekle tüm öncelikler değişti ve sonraaa biz ankaraya geldik.öncesinde yinede bebeğimzle gayet mutluyduk.yemek olayına koptum.bende tepki vermemek için sıkarım adeta kendimi, çünkü haklılar yani yerede bi yemek dökülemezmi:) biz eş modundan çıkıp anne moduna geçiyoruz onlarada ama bizdede sinir kalmadıki.kafa hep evi nasıl toplıcam düşüncesiyle dolu:)) ve geçim sıkıntısı zor gerçekten.dün gece uyudunmu dedim,valla hayatım çok yorgunum uyumam lazım dedi:) bende kızmadım üzüldüm haline.agrıyan yerlerini söledi :) benim tek sıkıntım kimsem olmayışı.oyuzdn eşim eve gelince gün yeni başlıyomş gibi benm için ama onn için bitmiş oluyo o ayrı hahaa
Kızlar ya bu arada ben yeni kalktım daha sabaha karşı oğkum çok ateşlendi. Eşimde yoktu bu gece sabah geldi. 3ümüzde uyuduk bu saate kadar. Bebeğimin sadece kafasında oluyor ateşi sebebi ne olabilir sizce bugün dr a gideceğiz