doktora gittik bir haftalık belirsiz bekleyişten sonra yavaş atan kalbi durmuş tamamen bebeğimin.. kürtajla alınması lazım dedi doktor. Allah yavrularınızı size bağışlasın. bana yine nasip değilmiş.. çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş...
canım bende bebeği öğrenmek için kan verdiğimde aldılar o zaman ;
fe , uıbc , glu , alt , ast , tdbk , ft4 ,tsh, b12 ve kan değerlerime bakıldı
doğum doktoruma gittiğimde birde bu testleri istedi ;
HBSAG , ANTİ HIV , ANTİ HCV , RUSELLO IGG , VDRL , TİT , İNDİREKT COOMLG
istedi canım o yüzden arkadaşlara sordum onlarda yaptırdılar mı bunları diye
Ya bana hicbirseye bakmadilar yaa nasil bir ülke burasi ya hayret birsey birde almanya dersiniz degerleromde problem olsa komsenin ilgilendigi yok(
canım bende bebeği öğrenmek için kan verdiğimde aldılar o zaman ;
fe , uıbc , glu , alt , ast , tdbk , ft4 ,tsh, b12 ve kan değerlerime bakıldı
doğum doktoruma gittiğimde birde bu testleri istedi ;
HBSAG , ANTİ HIV , ANTİ HCV , RUSELLO IGG , VDRL , TİT , İNDİREKT COOMLG
istedi canım o yüzden arkadaşlara sordum onlarda yaptırdılar mı bunları diye
doktora gittik bir haftalık belirsiz bekleyişten sonra yavaş atan kalbi durmuş tamamen bebeğimin.. kürtajla alınması lazım dedi doktor. Allah yavrularınızı size bağışlasın. bana yine nasip değilmiş.. çok üzgünüm ama hayırlısı böyleymiş...
bilmiyorum ki gerçekten anormal neden kontrol etmiyorlar acabainsan merakta kalır keşke türk doktor olsa en azından merakını giderir insan rabbim kolaylık ve sağlık versin annesi inşallah çok sağlıklıdır ve gerek yoktur testlere
Ben hepsini yaptirdim canim idrarda bakti ama 1 defa bakti sonrasinda hic bakmadi kadin dogumcum tshim icin baska bolume gidiyorum zaten onun disindakiler normal cikmisti
bizim ilk olunca belki daha çok takip ediyordur birde kan uyuşmazlığımız var ondan da olabilir mi ? acaba rabbim sağlıkla bağışlasın görmüşsün kuzunu :)
Ya bana hicbirseye bakmadilar yaa nasil bir ülke burasi ya hayret birsey birde almanya dersiniz degerleromde problem olsa komsenin ilgilendigi yok(
canım 6+4 tü gittiğimde 9. haftada tekrar çağırdı işde :)
HBSAG , ANTİ HIV , ANTİ HCV , RUSELLO IGG , VDRL , TİT , İNDİREKT COOMLG canım şimdi bu testler eksik dedi ya acaba hangileri idrarda bakılanlar :)
isimleri tanıdık geliyor mu ? yardım eder misin :)
Canım beni doktor 9. Haftada çağırdı yine bi çok kan testi istedi sizde yaptırdınız mı bu zamana kadar yaptırdıysnız hangi testleri
Ya Settar
Belki ben de 6. haftada gitseydim, beni de çağıracaktı 9. haftada. Ben zaten geç gittim belki o yüzdendir hayatım.. Kan uyuşmazlığı sorun çıkaran bir durum değil sanmıyorum.. Amin canımm hepimizin yavrusunu..
HBSAG , ANTİ HIV , ANTİ HCV , RUSELLO IGG , VDRL , TİT , İNDİREKT COOMLG canım şimdi bu testler eksik dedi ya acaba hangileri idrarda bakılanlar :)
isimleri tanıdık geliyor mu ? yardım eder misin :)
Benden tam kan sayımı istemişti doktorum, bir de idrar tahlili. toxoplazma, rubella, elisa, hormon testleri vs.. özellikle toxoplazma ve rubellayı istiyorlar diye biliyorum :44:
Tit olan idrar canim onu biliyorum.indirekt olandan emin degilim ama idrarsa tek ornekten bakiliyo zaten. gerisi kan hepatit markerlerin onlar
Benımde arada olyuor canım bulantım 6+4 te gıttıgınde karından gordu ve kalp atısını duydu demı canım
arkadaşlar birşey soracağım size. ben ilk keseyi görmeye gittiğimde istedi dr um bütün testleri kan idar toksoplazma rubella vs vs. ondan sonra kalp atışını duymaya gittik. en son da 13. haftaya randevu verdi. başkaca test falan istemedi. yazılanları okuyunca bazı arkadaşlardan test istendiğini anladım da. benden neden istememiş olabilir. gerekli mi acaba??
Ben ilk muayeme 4+5 te ikinciye 6+3 te gittim yarin 9+3 te tekrar gidicem bana doktorum tiroid hastasi oldugun icin seni kontrol etmemiz lazim o yuzden sik sik cagiricam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?