Dişi bir hafta sonra açıp baktıgında gozukuyordu doğdugunda simsiyahtı saçı kumrala döndü dipleri sarı hatta dip boyası gelmiş gibi :) gozleride duman rengi gibi kaldı değişir mi daha bilmiyorum tabi bende öyle canlandırıyorum valla merakta etmiyor değildim haniGündüz sadece 2 kere uyuyor canım 2sinin toplamı da ancak 1.5 saat. Ondada yemek mi yapıyım temizlik mi azıcık dinlensem mi derken hiç bişey yapmadan geçiyor
Senin hanımefendini yesinler :) biz burda bebeklerle ilgili yazıştukça ben bebekleri gözümde canlandırıyorum :) rumuzundan sanırım sen kızından bahsedince gözümde minnak renkli gözlü ama koyu saçlı bi bebek canlanıyorne alaka bilmiyorum ama A aysenur1298 oğlununda sarışın olduğu canlanıyor gözümde. Siz yorum yapmadan ben söyleyim benim oğlum karabiber
Uyanınca kaşıkla tıklatıyım biraz bakalımöyle olduktan kaç gün sonra patladı diş
sen karabiber demiştin öyle hayalimde benimde. M minigim34 de kumral gibi geliyo nedenseGündüz sadece 2 kere uyuyor canım 2sinin toplamı da ancak 1.5 saat. Ondada yemek mi yapıyım temizlik mi azıcık dinlensem mi derken hiç bişey yapmadan geçiyor
Senin hanımefendini yesinler :) biz burda bebeklerle ilgili yazıştukça ben bebekleri gözümde canlandırıyorum :) rumuzundan sanırım sen kızından bahsedince gözümde minnak renkli gözlü ama koyu saçlı bi bebek canlanıyorne alaka bilmiyorum ama A aysenur1298 oğlununda sarışın olduğu canlanıyor gözümde. Siz yorum yapmadan ben söyleyim benim oğlum karabiber
Uyanınca kaşıkla tıklatıyım biraz bakalımöyle olduktan kaç gün sonra patladı diş
kız aynımı yoksa gözler.bende çözemedim.dönsün bi artık dedim kahveye.ben kahve olsun istiyorum açıkDişi bir hafta sonra açıp baktıgında gozukuyordu doğdugunda simsiyahtı saçı kumrala döndü dipleri sarı hatta dip boyası gelmiş gibi :) gozleride duman rengi gibi kaldı değişir mi daha bilmiyorum tabi bende öyle canlandırıyorum valla merakta etmiyor değildim hani
Valla bende ela olsun istiyordum kahve desem değil duman gibi rengi valla değişir mi bilmiyorum bide kızımın saçları uzun biraz ben gündüzleri gozune gelmesin diye tepeden bağlıyorum palmiye ağacı gibi komik duruyor :)kız aynımı yoksa gözler.bende çözemedim.dönsün bi artık dedim kahveye.ben kahve olsun istiyorum açık
benim bildigide öyle gttkçw kararır saçlar.ama bi arkadşn çocugu siyahtan kızıla döndüM minigim34 A aysenur1298 herkesin çocuğu büyüdükçe açılmış bir tek bizim ki kararmışbende eşimde esmeriz zaten bizden sarışın olmaz. Göz renkleri oturdu artık bildiğim kadarıyla. Allahıma emanet hepsi evet nazar değiyor ama ben nazardan değilde tanıdık falan biri çakmasın hesabımı diye koymuyorum
geçmiş olsun canım yaa.kabak falan yedirmeyi de unutma.iyi gelir.diş sizin zorluyo desene.ilk dişlermi.bizimkinn 8.patladı geliyo.artık saymıyorum çok alıştım dişe.bide heryerimi ısırıyo sığa.yanagımu omzumu bacagımı.vampir oldu vampiir :)Slm kızlar naılsnz. bebişe aktıvıte masası alan varmı. Ben alıcamda hangısını alsam karar veremedm.
Bebişi kabız olan varmş. Kızım ıkı üç gundr bir katı kaka yapıyo bazen cok zorlandıgında ben yardmcı oluyorum. Kulak çunuguna zeytınyagı sutuyorum bacaklarını karnına itip az uyarıyorum yapıyo. Çok uzun süre kabız olmadı ama bır dene istersen
Alttan dişimiz çıkıcak baya beyazlamış ıkı tane yanyana. Cok huysuz mızmız uyku gece yok zaten. Fenalardayım
gecelerı cıglıkla uyanıyo kuzumya
Aman napıyım işte tanıdıkta çıksa bi kafa dağıtıp dertleşebileceğim burası var. Ama sizlerib tanıdık olmadığına eminim de gizli takipçiler olabilirbenim bildigide öyle gttkçw kararır saçlar.ama bi arkadşn çocugu siyahtan kızıla döndüo da garip.tanıdık çıkma meselesi benmde aklıma geliyo bazen.maşallah herşeyimizi de yazıyoz anacım, resimde oldumu tamam bu o derler artık haklısın bacım.canımcım kocan geldimi, ya geldi ya yarın gelcek.3gün demiştin demi
Canım tabiki yanlış anlamam burda dertleşiyoruz:)benim oğlum bi değişik arabadan inene kadar ağlıyo zırlıyo pusetine oturmuyo asla kucağımda ve resmen tepiniyo kucağımda, babam bana inanmıyodu geçen beni havaalanına bıraktılar yarım saat boyunca ağladı kızım haklıymışsın görende sakin bi bebek diyodur dedi gerisini sen düşün:) ve bide daha çok küçükler köy yeri soğuk olacak bide bayramda dışarda kurbanla ığraşacak eşimde ordakilerde ben evde oturcam rahat edemeyecem bide eski köy evi oturulan yer direk dışarı açılıyo kapısı eve daha sonra dışarı çıkarak giriyosun e ben sürekli emzirecem ya o arada hastalanırsa ve yolda çektiğim eziyet yanıma kar kalacak bilmiyorum hiç gitmek istemiyorum bu zamana kadar hep gittim zatenya canım dediğin herşeye çok katılıyprum.çok zor bebekle biyerlere gitmek.bi elimizde kısır bi elimizde çay modunda herkes keyif çatıcaz sanabiliyo.anlamayabiliyor.ama şöyle düşünüyorum,sonuçta bu bi bayram ve insanlar ancak ozaman görüyo birbirini.ya tamam bende eşimin kötüne gtmeye çok meraklı değilim.ama bayramda gitmek lazım haksızmıyım.çocuk sevsinler diye değil bizim görmemiz için.ister yakın ister kısa mesafe olsun çocukla hiç bi yolclk kolay değil bence.ama şu da varki bebişler de büyüdü biraz.onlarda yoruluyo ama biz daha çok yoruldugumzdan isyemiyoruz:) bana kızma nolur xanım.ben keyfimw çok düşkn biriyim, ve bebeğimn uyku saatini geçirmemk için ne kavgalar yaptım bilsen.ama bayram seyran mecbur tolere etmeliyiz.bence eşinle ayrı bi bayram geçirme nolursa olsun.inanki işler daha da sarpa sarıyo.yine sen üzülceksin.eşine hatta,düşündümde değişikşik olur ama bebişle sende ilgilenceksin falan desen eminm hem mutlu olur hemde yardımcı.biyerde okumuştum böyle yaparak kendimizden ödün vermiş olmayız, mutlulugumuzu satın almış oluruz diyodu.bence mantıklı.gönlünce olsun herşey canım elbette.hatta gönlümüzce olsunnn.içimden geçeni söylemeden edemedim.yanlş anlama nolurrr
İlk bızım canm. Zorluyokı nasıl zorluyo. Bır haftadr iştah yok herseye aglıyo hep mızmız. Napsam susmuyo. Akşam uyku duzenı ıyıce bozuldu.geçmiş olsun canım yaa.kabak falan yedirmeyi de unutma.iyi gelir.diş sizin zorluyo desene.ilk dişlermi.bizimkinn 8.patladı geliyo.artık saymıyorum çok alıştım dişe.bide heryerimi ısırıyo sığa.yanagımu omzumu bacagımı.vampir oldu vampiir :)
Kız ben aldım hiç işime yaramıyoayyy sorma bi çoeba yapıım dedim bacagıma tırmana tırmana dagcı oldu yşimdide oyun istiyo.o kaçcak bende peşinden emeklicem hehe.neyse kormıyım..bende mama sandalyesi istiyoeum ya.lazım gibi
Ben 2 ay çektim o gece ağlamalarınıİlk bızım canm. Zorluyokı nasıl zorluyo. Bır haftadr iştah yok herseye aglıyo hep mızmız. Napsam susmuyo. Akşam uyku duzenı ıyıce bozuldu.
hadi yaa, bende yedirirken biyerde durur diye düşünmüştüm,gerçi ozamanda agza kilit atıyolar sanki.gezinerek bide agzını açark yedgignden heryerde batıyo.ay inşallah böyle alışmazKız ben aldım hiç işime yaramıyo
çıksa bi rahatlıcaklarda işte..ozamana kadar sabır versin Allah hem bebişlere hem annelereeeİlk bızım canm. Zorluyokı nasıl zorluyo. Bır haftadr iştah yok herseye aglıyo hep mızmız. Napsam susmuyo. Akşam uyku duzenı ıyıce bozuldu.
Allah seni kız sen bizden de bi şüphelenmişinAman napıyım işte tanıdıkta çıksa bi kafa dağıtıp dertleşebileceğim burası var. Ama sizlerib tanıdık olmadığına eminim de gizli takipçiler olabilirçok şükür geldi kocacım canım sanki 4 gün değilde 4 yıl gibi geçti. Hala alışamadım onunda işi böyle işte. Sık sık gidiyor
seninki küçük afacanlığa başlamış bile.bu arada benm eşimn köydeki ev de çok eski tip.hatta çeşme bile yok.dökme suyla yapıuolar herşeylşeylerini.teyzeleri yaşıuo gerçi.önemli olan sogukluk olmaması canım benim, eşin de seni anlıcaktıe ozaman bu kadr çocuk kendini hırpalıyosa.siz iyi olun gerisi önemli diilCanım tabiki yanlış anlamam burda dertleşiyoruz:)benim oğlum bi değişik arabadan inene kadar ağlıyo zırlıyo pusetine oturmuyo asla kucağımda ve resmen tepiniyo kucağımda, babam bana inanmıyodu geçen beni havaalanına bıraktılar yarım saat boyunca ağladı kızım haklıymışsın görende sakin bi bebek diyodur dedi gerisini sen düşün:) ve bide daha çok küçükler köy yeri soğuk olacak bide bayramda dışarda kurbanla ığraşacak eşimde ordakilerde ben evde oturcam rahat edemeyecem bide eski köy evi oturulan yer direk dışarı açılıyo kapısı eve daha sonra dışarı çıkarak giriyosun e ben sürekli emzirecem ya o arada hastalanırsa ve yolda çektiğim eziyet yanıma kar kalacak bilmiyorum hiç gitmek istemiyorum bu zamana kadar hep gittim zaten
Eşim beni anlıyoda düz mantık e bayram diyo beni uyuz eden kv iki hafta önce söyledim bayramda gidemem diye eşime dedengil sizi sorup duruyo diye gaz vermiş sinirimi bozanda oAllah seni kız sen bizden de bi şüphelenmişineşinn dönmesine srvindim.benimkide 2 kez 1 ay yoktu.çok fena oluyo ya.insan kendini özllikle bebekle yalnız hissediyo Allah yokluhunu göstermesin onların
seninki küçük afacanlığa başlamış bile.bu arada benm eşimn köydeki ev de çok eski tip.hatta çeşme bile yok.dökme suyla yapıuolar herşeylşeylerini.teyzeleri yaşıuo gerçi.önemli olan sogukluk olmaması canım benim, eşin de seni anlıcaktıe ozaman bu kadr çocuk kendini hırpalıyosa.siz iyi olun gerisi önemli diil
Yok kız aşağı yukarı muhabbetim olan herkesin nerede yaşadığını biliyorum sadece M minigim34 ile aynı şehirde yaşıyoruz onunla da tanışıyor olma ihtimalimiz yok ondan şey ettimAllah seni kız sen bizden de bi şüphelenmişineşinn dönmesine srvindim.benimkide 2 kez 1 ay yoktu.çok fena oluyo ya.insan kendini özllikle bebekle yalnız hissediyo Allah yokluhunu göstermesin onların
seninki küçük afacanlığa başlamış bile.bu arada benm eşimn köydeki ev de çok eski tip.hatta çeşme bile yok.dökme suyla yapıuolar herşeylşeylerini.teyzeleri yaşıuo gerçi.önemli olan sogukluk olmaması canım benim, eşin de seni anlıcaktıe ozaman bu kadr çocuk kendini hırpalıyosa.siz iyi olun gerisi önemli diil
Sana da günaydın canım erkencisinGünaydn kızlar kayıpsınız:)